Tottenham - Maribor 8.11.12r
8 listopada 2012, 21:43
Dwóch napastników, od razu zrobiło się miejsce na skrzydłach dla Bale i Lennona
8 listopada 2012, 21:43
nigdy nie powiedzialem o defoe zlego slowa. Napastnik potrzebuje wiary w siebie i musi sie przelamac, a ten mecz mozliwie pomógl defoe i już bedzie tylko lepiej. Napastnikow mamy i nie musimy kupowac, gorzej z obrona i srodkiem pomocy. Jak chcą to jednak potrafią grać. Brawo ale jeszcze nic nie jest pewne jak pojdzie w nastepnych meczach i lepiec nie chwalic dnia przed zachodem zachodem slonca jak to mowia.
8 listopada 2012, 21:45
No to troche na nich poczekamy jeszcze 
A co do Defoe, to wszystko wskazuje na to ze sa na siebie z ADE skazani, musza grac we 2ke, bo Ade robi czarna robote a defoe strzela, moze w nast meczu bedzie odwrotnie
A co do Defoe, to wszystko wskazuje na to ze sa na siebie z ADE skazani, musza grac we 2ke, bo Ade robi czarna robote a defoe strzela, moze w nast meczu bedzie odwrotnie
8 listopada 2012, 21:46
co mi się podoba w Ade że zawsze jest gotowy do klepki niezależnie czy to środek pola czy skrzydła, stwarza przewagę
8 listopada 2012, 21:54
8 listopada 2012, 21:58
varba napisał(a):
HAhahahgahahhaha.
Podsumowanko. Cały mecz dla nas. Głupio stracona bramka. Defoe i Ade muszą grać razem. Lloris jest niepewny, ale Naughton też odejebał. Bale słodko, Lennon niewidoczny, Carroll świetnie. Dla mnie > Hudd.
8 listopada 2012, 22:01
Przynajmniej nie broniliśmy wyniku.....no i mój ukochany dempsey. Delikatnie mówiąc chętnie bym go w***bał.
8 listopada 2012, 22:06
Trzaskal ale to takie miłe widząc że gram a nie murujemy
8 listopada 2012, 22:25
Gan1982 napisał(a):Narzekacie na Hudda a kilka pilek zagral przegenialnych !!
Właśnie to samo esesmesami pisałem do RafoTHFC....nie zgodził się ze mną.
8 listopada 2012, 22:48
Gan1982 napisał(a):Narzekacie na Hudda a kilka pilek zagral przegenialnych !!
Może i tak, ale mnie bardziej podobał się Carroll. Asysta do Defoe to było coś, a poza tym pewniejszy od Hudda i szybszy. Jak będzie Clint/Ade na boisku, to Carroll moim zdaniem jest pożyteczniejszy. Tyle, że nie wiadomo jak zagra z koksami typu MC.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.