III Turniej Kibiców - Rzeszów 2011
5 czerwca 2011, 10:18
Ja panowie niestety jestem zmuszony zrezygnować z Rzeszowa ze względu na skomplikowanie się moich planów, że tak to nazwę "sesyjno-wakacyjnych". Naprawdę baaaardzo mi przykro, że z wami nie pojadę, mam przecież w pamięci zeszłoroczną Kalwarię Zebrzydowską. Mam nadzieję, że ktoś szybko wskoczy na moje miejsce, a Wy będziecie się dobrze bawić. A my powinniśmy spotkać się na jakimś innym turnieju dla kibiców.
P.S.: Marcus: dziękuję jeszcze raz za propozycję transportu, ale z ww. powodu z niego nie skorzystam. Życzę znalezienia ludzi do podwózki
P.S.: Marcus: dziękuję jeszcze raz za propozycję transportu, ale z ww. powodu z niego nie skorzystam. Życzę znalezienia ludzi do podwózki
5 czerwca 2011, 13:58
Nu, posłałem. Za dwa noclegi (to 90 zł, nie?). I dajcie znać komu za tę fanę.
5 czerwca 2011, 18:31
Wysłane. No to szkoda, że sieJasiowaty nei załapiesz. Jak ktoś chce to temat akutalny. Będę jechał Poznań- Łódź-Kielce- Rzeszów, ewentualnie z małymi odstępstwami, więc można się podczepić.
5 czerwca 2011, 18:49
Gość
ja się nie udzielałem, bo nie ma mnie w tym czasie i wiem o tym już od dawna. A co do bramkarzenia to tak czy siak bym nie mógł, bo w marcu uległem małemu wypadkowi, uszkodziłem sobie nerwy w prawym kciuku, więc kariera bramkarza, siatkarza, koszykarza czy szczypiornisty przejdzie mi koło nosa
6 czerwca 2011, 06:10
Marcin kase dasz na turnieju albo mnie albo Konradowi w zależności od tego który z nas wyłoży kasiore.
6 czerwca 2011, 18:43
Gość
Ja za Rzeszów wpłacam w piątek
7 czerwca 2011, 16:36
Panowie na razie wpłaciło kase 4 ludzi !!! (Maciek, Marcin, Marek i Grzegorz) - pamiętajcie ze musze przelac kase do 15.06.
CO JEDNAK TYLKO DO 10 .06 KAPITAN MUSI WYSŁAĆ LISTĘ ZGŁOSZENIOWĄ Z PESLAMI ETC, PEWNIE ZROBI TO GRZES - ALE PRZYPOMINAM O TYM , BO JA TO POPRZEDNIO WYSYŁAŁEM,
CO JEDNAK TYLKO DO 10 .06 KAPITAN MUSI WYSŁAĆ LISTĘ ZGŁOSZENIOWĄ Z PESLAMI ETC, PEWNIE ZROBI TO GRZES - ALE PRZYPOMINAM O TYM , BO JA TO POPRZEDNIO WYSYŁAŁEM,
9 czerwca 2011, 08:42
możecie do mnie
gslomka(at)gmail.com
1. Imię i nazwisko
2. PESEL
3. Ile noclegów (piątek - sobota, sobota - niedziela)
gslomka(at)gmail.com
1. Imię i nazwisko
2. PESEL
3. Ile noclegów (piątek - sobota, sobota - niedziela)
9 czerwca 2011, 18:07
Kasę wpłaciłem, jadę na 2 noclegi, teraz szukam transportu z warszawy
ktoś chce mnie zabrać ?
COYS!
COYS!
10 czerwca 2011, 22:44
niestety nie zebraliśmy drużyny na czas i wypadamy z tegorocznej edycji...
11 czerwca 2011, 07:50
Nie bardzo rozumiem - max mozna było zgłosić 10 zawodników - ale gra się po 6 czy 7 więc druzyna była - tylko bez rezerwowych - wiec mozna było zgłosić drużyne
11 czerwca 2011, 08:48
Gość
Przed chwilą do nich dzwoniłem: DZISIAJ WIECZOREM EWENTUALNIE JUTRO RANO MUSIMY IM WYSŁAĆ LISTĘ! DAWAĆ PESELE, KURWA!
12 czerwca 2011, 07:23
Gość
Podaj Grzesiek listę osób, którą wysłałeś
12 czerwca 2011, 11:14
Polespur podsyłam ci na liste 2 ludzi od Md18, więc lista sięwzbogaci. Chyba można ich dołozyć??
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.