Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

City - Spurs 11.11.12r

Forum dyskusyjne » Premier League » City - Spurs 11.11.12r
11 listopada 2012, 14:21
Kurde ale jestem w szoku Levy dał 39 mln Ł ? Ale by było :D

Gramy tak jak powinniśmy grać :D Sandro król środka pola, Ade cwany lis więc jest BDB ale Lennon jaki kogut :D Kolarov o 2 głowy wyższy ale się nie da :D
11 listopada 2012, 14:22
Trzeba polowac na 2 zolta dla Zabalety..
11 listopada 2012, 14:22
A i najważniejsze Dempsey na Listę transferową od razu ! nie dość że nie gra nic to jeszcze by bramka była przez niego. I kibice na duży + :D
11 listopada 2012, 14:23
Nazwisko Dempseya było przeczytane chyba tylko raz przez komentatora, ale Defoe albo Gylfi lepiej się w tym meczu nie zachowają. Momentalnie dobiega do niego Yaya i ktoś jeszcze. Gra nasz transfer roku padakę, ale mam wrażenie, że Defoe w takich sytuacjach ledwo by piłkę dotknął.
11 listopada 2012, 14:24
Ale może by jakąś zgarnął jebnął na pałę i nużby było ;)
11 listopada 2012, 14:25
Zoolander napisał(a):
Nazwisko Dempseya było przeczytane chyba tylko raz przez komentatora, ale Defoe albo Gylfi lepiej się w tym meczu nie zachowają. Momentalnie dobiega do niego Yaya i ktoś jeszcze. Gra nasz transfer roku padakę, ale mam wrażenie, że Defoe w takich sytuacjach ledwo by piłkę dotknął

Może Defoe da radę. Co jak co, ale nogę to on przyłożyć umie :D
11 listopada 2012, 14:26
mnie martwi ta żółta kartka dla Walkera.
Diego JD nadał by się tam gdzie strzelał Big Tom nie walnąłby tak mocno ale może bardziej precyzyjnie ;)
Caps napisał(a):
Że w sierpniu 2011 Tottenham złożył za niego ofertę opiewającą na 39 mln funtów

Prawda, w ostatnim dniu okienka. I w tym samym dniu złożyliśmy tez ofertę za Llorente z tego co pamiętam.

Ogólnie to gramy słabiej od City i jak czegoś nie zmienimy w przerwie to jeszcze przegramy. Ade faktycznie super ale strasznie mnie wkurza u niego to, że komletnie odpuszcza pojedynki główkowe. Nawet nie próbuje wyskoczyć do głowy. Ja bym chyba dał Carroll'a za Dempsey'a bo przegrywamy środek pola i przez to tak ciężko nam się gra. Przynajmniej tak mi się wydaje. Szczęście nam dzisiaj sprzyja, podobnie jak sędziowie. City należał się przynajmniej jeden karny a do tego jeszcze kilka mniejszych błędów na naszą korzyść :)
11 listopada 2012, 14:27
Hades napisał(a):
HAHAHAHAHAHAHAHA. Levy by tego nigdy nie zrobił. 25 to jeszcze mógłbym uwierzyć. Ale nie tyle.

No co tam... City miało 2 setki, ale je zmarnowali. Hudd daje świetne dośrodkowania, Ade pokazuje czemu dzieiaj gra. Dempsey niz specjalnego nie pokazuje, więc koło 60-70 powinien wejść Defoe. No i módlmy się, żeby Jake nie musiał wchodzić za Sandro. Bale też jakoś mniej widoczny dzisiaj, ale to chyba jakiś zabieg AVB

Była taka historia w ostatnim dniu okna, że niby Levy dawał 38 baniek z Aguero, ale nigdy nie została potwierdzona. Bale nie widoczny to zabieg Mancini, a nie AVB. Przecież nie zostawią naszego najlepszego piłkarza bez krycia
11 listopada 2012, 14:28
Jedyny błąd na naszą korzyć to ręka Gallasa ;)
11 listopada 2012, 14:29
Ogólnie w miarę to jakoś wygląda... Obrona jakaś taka pewna, jak nie u nas... No ale lepiej nic nie krakać, bo wiadomo jak to jest być kibicem Tottenhamu :)
11 listopada 2012, 14:33
macie dobry stream po polsku??
Eee tam. Dla mnie remis będzie w porządku. Spodziewałem się przegranej, więc wszystko ponad to mnie zadowoli.

Ja zacząłem w przerwie obczajać polskie. Na razie mam zamiar oglądać tutaj: http://pl-sport.tv/stream-2.htm
Ale jakość nie powala.
11 listopada 2012, 14:34
11 listopada 2012, 14:36
kurwa janek
11 listopada 2012, 14:36
Kurwa. Niech mu się nic nie stanie. :boisie:
11 listopada 2012, 14:45
Taxi for Maicon !!!
11 listopada 2012, 14:45
Ci komentatorzy to jebane zjeby. Kurwy zawsze sa przeciwko Tottenhamowi. Wsioki jebane!

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji