Man Utd vs Tottenham 22.08.11
22 sierpnia 2011, 19:31
Niko tragedia, za to Friedel póki co bardzo pewnie, no i efektowna obrona strzału Cleverleya.
22 sierpnia 2011, 19:49
Gość
Widzę idzie jakaś zmowa na Niko, bo dla mnie Kranjcar gra bardzo dobre zawody. Przypominam: to nie jest Modrić!
22 sierpnia 2011, 19:51
Cieszę się, że Fergie nie będzie musiał włączać swojej sławnej suszarki 
W pewnym momencie, gdy Defoe minimalnie nie doszedł do piłki, pomyślałem sobie, że duet Rafa - Rossi byłby genialny. Troszkę lepsza wersja Anglika i problem z głowy.
W pewnym momencie, gdy Defoe minimalnie nie doszedł do piłki, pomyślałem sobie, że duet Rafa - Rossi byłby genialny. Troszkę lepsza wersja Anglika i problem z głowy.
22 sierpnia 2011, 19:52
Nie ma to jak oglądać mecz z francuskim komentarzem. Dobre 20 minut zastanawiałem się kim, u licha, jest Kąszkor.
A gdybym miał pewność, że za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Modricia kupimy porządnego, silnego, środkowego napastnika, takiego co to potrafi zastawić piłkę, odwrócić się z nią, przebić się między stoperami, to zaniósłbym Chorwata do Chelsea na plecach. Defoe to fajny napastnik ale nie do takiej gry. Z kimś takim (tj. tym silnym napastnikiem) ofensywa wyglądałaby o wiele lepiej. Z nadzieją na transfer Cardozo idem zaparzyć sobie paragwajskiej Pajarito
Aha-bardzo podoba mi się gra Kaboula-czujny i zdecydowany. Tak trzymać
A gdybym miał pewność, że za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Modricia kupimy porządnego, silnego, środkowego napastnika, takiego co to potrafi zastawić piłkę, odwrócić się z nią, przebić się między stoperami, to zaniósłbym Chorwata do Chelsea na plecach. Defoe to fajny napastnik ale nie do takiej gry. Z kimś takim (tj. tym silnym napastnikiem) ofensywa wyglądałaby o wiele lepiej. Z nadzieją na transfer Cardozo idem zaparzyć sobie paragwajskiej Pajarito
22 sierpnia 2011, 19:54
halabala napisał(a):Niko tragedia, za to Friedel póki co bardzo pewnie, no i efektowna obrona strzału Cleverleya
Świetnie wyszedł i skrócił kąt, jakby został w bramce nie miałby szans obronić tego strzału. Wystyarczyło zrobić dwa kroczki do przodu i juz miał piłkę na ręku. Faktycznie Niko to nie Modrić, przykro stwierdzić ale trochę brakuję kogoś takiego jak Modders, żeby przytrzymał piłkę i uspokoił. Kyle niestety słabiutko, lubię tego chłopaka ale niestety jak na razie sobie nie radzi. Nie ma też pressingu w środku pola, no cóż ogrywanie młodzieży musi kosztować!
22 sierpnia 2011, 19:54
jak dla mnie za mało ruchu, zbyt statycznie. były ciekawe momenty szybkiej wymiany pilek i pozycji, od razu widać efektu w strzałach (fakt że póki bez rezultatu), ale próbować trzeba.
22 sierpnia 2011, 19:55
Tak , środek pola narazie wygląda nie najlepiej , Kranjcar kompletnie nie wraca mieliśmy tego próbke gdy strzelał Cleverley. Kapitalnie gra nasz środek obrony szczególnie Kaboul, nie jest źle , remis można ugrac.Żal mi Rafy bo chłopak bardzo sie stara ale kompletnie nic nie może z Defoe pograc
22 sierpnia 2011, 19:56
Marcin napisał(a):Nie ma to jak oglądać mecz z francuskim komentarzem. Dobre 20 minut zastanawiałem się kim, u licha, jest Kąszkor.
Kaboul najlepszy na boisku w naszej drużynie. W The Sun napisali o nim wschodząca gwiazda i się nie pomylili
22 sierpnia 2011, 20:00
Zgadzam się z rakiem. Niko zdecydowanie na plus. Wiadomo, że Luką nie jest, ale czasami bardzo mądrze przetrzymywał piłkę, potrafił przeczekać i kilka dobrych podań też zaliczył. Wypadł dużo lepiej niż duet Anderson - Cleverley. Ten drugi poza strzałem całkowicie niewidoczny.
22 sierpnia 2011, 20:02
Na początku troche pogubiła się nasza defensywa, potem grali naprawde in plus! Niestety (poważnych) strzałów nie oddaliśmy.
22 sierpnia 2011, 20:27
co wy chcecie od Kranjcara naprawdę dobrze gra. Niech Modrić spada do Chelsea jak już tak bardzo chce. Niko da radę.
22 sierpnia 2011, 20:51
ojojojoj, poszedlem na 15min sie kąpac, juz 3:0, dzieki chlopcy....
22 sierpnia 2011, 20:54
skoro ktos mowi ze Kranjcar przeszedl kolo meczu to co zrobil Daws albo juz nie mowie lenon , gdyby nie ten dziadek na ktorego transfer tak gdakali co poniektorzy to 5 byloby optymalne
22 sierpnia 2011, 20:57
Niektórzy mówili ze Friedel dla nas zasłaby, dziś było mi wstyd przed Friedelem za naszą obroną. Żeby nie ten dziadek to byłoby większe upokorzenie niż Ipswich w ostatnią sobotę. Dawson dwa takie same błędy, szkoda gadać. Lennon tą sytuacja rozwścieczył mnie bardziej niż VdV
22 sierpnia 2011, 21:00
do 50 minuty (czyli tej akcji w której Lennon powinien podać do VdV) grali dobrze. Potem się posypali. Nie wiem czemu Harry zdjął Walkera i wstawił Corlukę. Walker grał przeciętnie ale Charlie to już w ogóle słabo. Na + Friedel, Kranjcar, może Assou-Ekotto. No trudno nie udało się. Porażka na OT jest wliczona w scenariusz więc nie ma co się załamywać. Widać pozytywy. Jak przyjdzie Lass i Ade to gra będzie wyglądała znaczniej lepiej. Wynik nie jest adekwatny do meczu. Czekam na MCity na WHL. COYS!
22 sierpnia 2011, 21:07
Moja opinia mecz w 1 połowie dobry a w drugiej coś za dużo drewna było na boisku a te ataki JD to już wgl porażka Gdyby nie Fridel to by było z 5:0 albo więcej
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.