West Brom - Tottenham 03.02.2012
3 lutego 2013, 15:26
I Gitarrra
Bale mistrz! Holtby walczy zapierdala podaje ogólnie miodzio
Cieszy spokój w obronie, zachowanie Walkera kontrowersyjne ale pomocne
Teraz Holtby już w 11 meczowej zawsze zamiast Dempseya bo on nie ważne czy jest czy nie ma i tak go nie widać!
Teraz Holtby już w 11 meczowej zawsze zamiast Dempseya bo on nie ważne czy jest czy nie ma i tak go nie widać!
3 lutego 2013, 15:28
dobry mecz, nie łatwo się gra na The Hawthorns a nam udało się dość pewnie wygrać. Brawo za Clean Sheet!
3 lutego 2013, 15:29
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Teraz Holtby już w 11 meczowej zawsze zamiast Dempseya bo on nie ważne czy jest czy nie ma i tak go nie widać!
Jeśli Burkina Faso nie wygra, to raczej Dempsey będzie musiał grać za tydzień Koleżko
3 lutego 2013, 15:31
Martwi mnie to, że strzela tylko Bale... Co będzie jak odejdzie? Będziemy się bujać w okolicach 7-8 miejsca? Jak nie będzie w tym roku LM to pewnie Gareth zmieni klub, a patrząc na naszą obecną grę byłaby to tragedia. Teraz NUFC i nie wiem co o tym myśleć, będzie strasznie ciężko...
3 lutego 2013, 15:33
Fajnie że wygraliśmy ale nasza gra nie powala na kolana w dodatku straciliśmy naszego ostatniego napastnika. Dobrze że mamy kogoś takiego jak Bale który ostatnio sam ciągnie ten wózek ale ile można. Jeśli szybko nie poprawimy swojej formy to o TOP4 będzie ciężko bo anale maja łatwy terminarz i grają coraz lepiej.
3 lutego 2013, 15:33
Tuczi niestety mówisz prawdę :/ Fuck! Tak głupio życzyć reprezentacji Togo odpadnięcia...
3 lutego 2013, 15:36
Teraz trzeba kibicować Burkina Faso żeby Ade wrócił na mecz z Newcastle bo bez napastnika słabo mi się ten mecz widzi
3 lutego 2013, 15:46
Spokojnie, Nakoulma wsadzi pare bramek, pomimo tego że na razie za wiele nie zagrał
3 lutego 2013, 15:49
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Tuczi niestety mówisz prawdę :/ Fuck! Tak głupio życzyć reprezentacji Togo odpadnięcia
Onio11 napisał(a):Teraz trzeba kibicować Burkina Faso żeby Ade wrócił na mecz z Newcastle bo bez napastnika słabo mi się ten mecz widzi
Co tam, po latach wiernego dopingowania najcudowniejszej drużynie na świecie
3 lutego 2013, 16:08
Teraz Jin wiesz czemu jestesmy wsciekli za brak zakupu napastnika w okienku?
3 lutego 2013, 16:32
TrueYid napisał(a):Martwi mnie to, że strzela tylko Bale... Co będzie jak odejdzie? Będziemy się bujać w okolicach 7-8 miejsca? Jak nie będzie w tym roku LM to pewnie Gareth zmieni klub, a patrząc na naszą obecną grę byłaby to tragedia. Teraz NUFC i nie wiem co o tym myśleć, będzie strasznie ciężko
Właśnie Bale staje się tym czym RvP w analach i mu i teraz Rooney w mu:-)
3 lutego 2013, 16:46
Lewis Holtby
Großer großer Sieg!!!
Wichtige 3 Punkte..
Gareth ist eine Granate!!
Danke für das Lied , riesen Unterstützung heute...
Gänsehaut überall!!! :-)
Great Great Win!!!:-))
Important 3 points..
Gareth , legend!!!
Thx for The Song , what Support..goosebumbs all over:-)
Großer großer Sieg!!!
Wichtige 3 Punkte..
Gareth ist eine Granate!!
Danke für das Lied , riesen Unterstützung heute...
Gänsehaut überall!!! :-)
Great Great Win!!!:-))
Important 3 points..
Gareth , legend!!!
Thx for The Song , what Support..goosebumbs all over:-)
3 lutego 2013, 17:59
Razak Traore przypomni sobie o tym, że grał w taki kraju, gdzie serwer ma SPursmania i wsadzi bramkę albo dwie
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.