Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Letnie okienko 2018

Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko 2018
27 maja 2018, 17:37
Oczywiście, że Dembele powinien zostać. Choćby po to aby wchodzić na końcówki meczów i uspokajać grę.
Podobno Mandžukić chce do Premier League. Bardzo bym chciał abyśmy te okoliczność wykorzystali.
28 maja 2018, 10:44
A ja tam marzę o wielkim comebacku pewnego piłkarza z kitką, ostatnio strzelił całkiem niezłego gola - może widzieliście ;)
28 maja 2018, 11:29
Matthijs De Ligt do nas przyjedzie to jest nową wersje Janka. A MP zrobi z niego defensywnego pomocnika jak Dier. Tak coś czuje. Oby ten tranfer doszedł do skutku to będzie cudownie.
28 maja 2018, 12:24
Bale'a u nas nie będzie, ja mu życzę dobrze, ale on jest poza naszym zasięgiem finansowym, a po drugie za takie pieniądze wolę innych grajków
28 maja 2018, 16:20
kiriak napisał(a):
Bale'a u nas nie będzie, ja mu życzę dobrze, ale on jest poza naszym zasięgiem finansowym, a po drugie za takie pieniądze wolę innych grajków

innych czyli jakich ;P
28 maja 2018, 16:44
Zahę, Sessegnona lub Pulisica...(Rondon za 16 mln)
28 maja 2018, 17:08
Pulisic Zdecydowanie na tak. Nawet za 40-50 mil. Chłopak ma niebywały talent i jest śilny, szybko przystosował by sie do Angielskiej piłki. Według mnie to lepsze rozwiązanie niż Sessegnon na którego tak wszyscy stawiają. A tym bardziej teraz jak Fulham w PL. Myślę że uda nam się ściągnąć Amerykanina i Chorwata w jednym. To może być drugi A. Lennon. :ok:
28 maja 2018, 20:41
Drugi Lennon? To Azza osiągnął taki poziom że warto do niego porównywać młodych? Son jest lepszy niż Aaron był kiedykolwiek.
29 maja 2018, 08:30
O Sessegnon można w sumie zapomnieć
29 maja 2018, 12:47
Pulisić jest przereklamowany. Ma swoje dobre mecze czasami, ale poza tym jest przeciętny. Jedynym dobrym aspektem tego transferu byłoby to, że jest z USA. Wtedy nie byłoby żadnych problemów ze streamami.

Sessegnon to byłoby bardzo dobre wyjście, żeby go jeszcze tylko do Fulham wypożyczyć na cały sezon.

Ciekawe co się stanie z Wanyamą. Ja mam nadzieję, że kupimy jakiegoś mocno ofensywnego pomocnika, który potrafi strzelać bramki, kogoś za Dembele, żebyśmy mogli więcej grać środkiem i jakiegoś obrońcę, który zastąpi w przyszłości Vertonghena.
29 maja 2018, 15:17
Sessegnon zostaje w Fulham. Pewnie liczą na 100 mln w przyszłym okienku
29 maja 2018, 15:48
Na Sky Football zadali ciekawe pytanie: jaki pomundialowy transfer do Premier League był najgorszy?
A do Tottenhamu? Ja chciałem wytypować pewnego rosyjskiego napastnika ale się zreflektowałem, że Pawluczenko przyszedł po Euro.
29 maja 2018, 16:57
Hej od kilku dni obserwuje temat transferów i widzę, że jednym z priorytetów jest skrzydłowy. Jeżeli miałby odejść Sissoko i na jego miejsce ma trafić któryś z trójki Martial, Zaha, Pulisic to na krórego byście stawiali?
29 maja 2018, 19:19
Zaha, tylko czy Łysy rzuci kasą...
29 maja 2018, 19:23
Martial
29 maja 2018, 20:36
Zdecydowanie Martial. Bardzo niedoceniany w United, myslę, że u nas rozwinąłby skrzydła. Dodatkowo mógłby grać na szpicy w razie potrzeby
29 maja 2018, 22:06
Też myślałem o Martialu, jest młodszy i zdecydowanie ma większy potencjał, niestety może być droższy :/
30 maja 2018, 11:25
30 maja 2018, 12:41
Polecam nie robić sobie nadziei na ten transfer :kotek:
30 maja 2018, 13:39
kiriak napisał(a):
Bale\\\'a u nas nie będzie, ja mu życzę dobrze, ale on jest poza naszym zasięgiem finansowym, a po drugie za takie pieniądze wolę innych grajków

zgadzam sie, i jeszcze dodalbym, ze jest szklany
https://www.transfermarkt.com/gareth-bale/verletzungen/spieler/39381

Niech idzie do United i tam czeka na dlugie pilki od Tobyego

apropos Belga:
niech MU placi te 50 baniek albo czeka kolejny rok

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji