Letnie okno transferowe 2011/ 2012
20 czerwca 2011, 16:34
20 czerwca 2011, 22:34
http://www.chelsealive.pl/n-21256-luka-modric-nie-jest-na-sprzedaz-tak-jak-i-tamci.php
Mają trochę racji. Nawet więcej niż trochę.
Mają trochę racji. Nawet więcej niż trochę.
21 czerwca 2011, 08:25
21 czerwca 2011, 09:18
21 czerwca 2011, 09:34
Zoolander napisał(a):
ceniłem go bardziej niż Jenasa, zadziorny, waleczny, w dodatku wychowanek ... szkoda, ale u nas cały sezon przesiedziałby na ławce/trybunach, w Wolves ma lepszy status a i kwota jest całkiem rozsądna ... wypada życzyć mu powodzenia
Teraz czekam na podobne wieści dotyczące Bentleya, Palaciosa, Huttona ...
21 czerwca 2011, 10:31
Szkoda że Hutton pokłócił się z HR, grają z Corluką na podobnym poziomie i wtedy gdy jeden zmęczony, drugi może zagrać
21 czerwca 2011, 10:47
Zoolander napisał(a):http://www.chelsealive.pl/n-21256-luka-modric-nie-jest-na-sprzedaz-tak-jak-i-tamci.php
Mają trochę racji. Nawet więcej niż trochę
Trochę mają, ale wciąż jest szansa, że Luka zostanie. Można by było teraz sporządzić taką listę odwrotną do tej podanej przez Zoolandera o piłkarzach, którzy byli prawie pewni transferu do nowego klubu, a w ostatniej chwili zostawali z ostatnim klubem.
21 czerwca 2011, 17:16
21 czerwca 2011, 17:57
Newsy z ITK z zagranicznego forum
Leandro uzgodnił warunki kontraktu, pozostało tylko zgodzić się co do odstępnego
Najprawdopodobniej przyjdzie Parker, w razie czego Lass jest na liście rezerwowej
Harry chciałby ściągnąć Benzemę, aczkolwiek Levy próbuje znowu ściągnąć Rossiego
Trwają negocjację z Cahilem
A swoją drogą, ja liczę po cichu na Llorente. Wysoki, silny, dobra gra głową, i myślę że z pensją nie byłoby cyrków.
Leandro uzgodnił warunki kontraktu, pozostało tylko zgodzić się co do odstępnego
Najprawdopodobniej przyjdzie Parker, w razie czego Lass jest na liście rezerwowej
Harry chciałby ściągnąć Benzemę, aczkolwiek Levy próbuje znowu ściągnąć Rossiego
A swoją drogą, ja liczę po cichu na Llorente. Wysoki, silny, dobra gra głową, i myślę że z pensją nie byłoby cyrków.
21 czerwca 2011, 18:19
The Sun twierdzi, że chcemy sporwadzić Cahila http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3648949/Tottenham-join-race-for-Gary-Cahill.html
21 czerwca 2011, 18:31
Zaop napisał(a):Newsy z ITK z zagranicznego forum
A swoją drogą, ja liczę po cichu na Llorente. Wysoki, silny, dobra gra głową, i myślę że z pensją nie byłoby cyrków
Też liczę na Llorente. Ale sprawa transferu do nas przycichła.
21 czerwca 2011, 18:33
varba napisał(a):The Sun twierdzi, że chcemy sporwadzić Cahila http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3648949/Tottenham-join-race-for-Gary-Cahill.html
Podobno jest oferta kasa + Bassong albo Kaboul, chociaż nie sądzę żeby HR chciał puścić Kaboula.
21 czerwca 2011, 18:45
Zaop napisał(a):Newsy z ITK z zagranicznego forum
A swoją drogą, ja liczę po cichu na Llorente. Wysoki, silny, dobra gra głową, i myślę że z pensją nie byłoby cyrków
Lass alternatywa dla Parkera
21 czerwca 2011, 19:00
adipetre napisał(a):Lass alternatywa dla Parkera
Tak, bo jak wszyscy wiemy Harry woli anglików, poza tym Lass kosztowałby pewnie 2x albo 3x tyle co Parker, a skoro Levy chce ściągnąć kogoś za 30 baniek nie może wydać następnych 15.
22 czerwca 2011, 06:14
22 czerwca 2011, 08:37
Lass gra na gorszym ppoziomie od Parkera, Parker tańszy ale najlepiej jak by do Kogutów przyszedł Llorente
22 czerwca 2011, 10:15
A tymczasem Chelsea za 15mln kupiła z porto... Andre Villas-Boasa. I tak spadną z ligi 
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.