5 czerwca 2011, 11:09
Harry chce z nas zrobić nowy West Ham!!! Co za zawodnicy Cole, Friedel , Parker
5 czerwca 2011, 12:29
http://devilpage.pl/index/news/komentarze/26919/klopoty_z_kontraktem_dla_valencii_/ Jeśli się z nim nie dogadają to nie mam nic przeciwko, aby jego następnym klubem był Tottenham .
5 czerwca 2011, 12:53
Tottenham Hotspur are close to completing a deal to take South Korea attacker Park Chu-Young to White Hart Lane for 5.3m, according to The National.
Przy każdym kolejnym transferze aż się ciśnie na usta: "Harry out"
5 czerwca 2011, 13:26

Każdy Polak doskonale zna się na służbie zdrowia, edukacji i transferach! Pragne jednak delikatnie przypomnieć tym wszystkim którzy załamują ręce nad transferami że jeszcze nie dawno wielu z Was chciało kupować Sueraza, Huntelara czy Van Nisterlooya...
Może jednak poczekajmy z tym narzekaniem przynajmniej do końca lata?
5 czerwca 2011, 13:34
A po co? Rok szkolny zdycha, ewentualne matury skończone, cóż pozostało? Internetowa krucjata przeciw złu tego świata. Zamaist się jakiej roboty złapać i na Rzeszów kasę zarobić
5 czerwca 2011, 14:41
Real Madryt jest w stanie sprzedać - Kaká, Lassana Diarra, Fernando Gago, Ezequiel Garay i Pedro León.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=34643
5 czerwca 2011, 14:44
Według mnie powinniśmy zainwestować w Lassana Diarre .
5 czerwca 2011, 15:59
Parker, Daimao to transfery które na jakieś 80% dojdą do skutku. Internacional puści swojego napastnika do zaprzyjaźnionego klubu, myślę że to jest kwestia dwóch tygodni. Parker także nie zostanie w WHU, i raczej przyjdzie do nas. Obawiam się tylko że po ściągnięciu Leandro Harry powie "ok, mam Daimao, Defoe, Pava - wystarczy". Crouch pewnie odejdzie do Sunderlandu, są takie plotki na angielskich forach. Potrzebny nam ktoś doświadczony - i tutaj chciałbym zobaczyć Drogbę. Drogba, Friedel, Parker, Daimao i możemy walczyć o top 3.
EDIT. Nie oszukujmy się, piłkarze jak Gervinho czy Rossi raczej nas nie wybiorą.
5 czerwca 2011, 16:07
...
Damiao,chodzi o Damiao a nie "Daimao". a doswiadczenie jest nam w tej chwili jak najmniej potrzebne.
5 czerwca 2011, 16:31
Mój błąd. Czyli uważasz że tacy gracze jak Parker czy Drogba nie są potrzebni? Obaj będą stosunkowo tani a wniosą wiele do składu. Sandro i Huddlestone mogą się uczyć od Parkera, poza tym na niektóre mecze będzie potrzebnych dwóch defensywnych pomocników. A Drogba? Top 5 napastników w premier league, odejdzie za stosunkowo małe pieniądze, a nasza trójka może mu teraz buty czyścić.
5 czerwca 2011, 17:48
Jak podaje holenderski portal AD, Tottenham Hotspur złożył na ręce włodarzy Ajaksu oficjalne zapytanie o kwotę za jaką Mounir El Hamdaoui mógłby przenieść się na White Hart Lane.
5 czerwca 2011, 19:59
tribalfootball i wszystko jasne ^^
5 czerwca 2011, 20:16
@Zaop
dokladnie tak mysle,Drogba za male pieniadze? troche malo prawdopodobne. do tego pewnie mialby ogromne wymagania co to zarobkow a Levy nie jest Abramowiczem,ktory kasa szasta na prawo i lewo. bardzo go lubie,ale nie wyobrazam sobie zeby przeniosl sie z Chelsea do Spurs... taa,Beckham tez przyjechal na chwile uczyc i wspierac zawodnikow,moze tak samo zrobi Parker? nie robmy z nas drugiego Milanu bo to do niczego nie doprowadzi.
a co z Hazardem? ma ktos informacje?
5 czerwca 2011, 20:29
Co wy macie z tym Parkerem? Jakie doświadczenie? Czegoś nie wiem?

Umknęło mi gdzieś jego 10 lat na Bernabeu, kilka regałów trofeów i ponad 100 występów w kadrze?
5 czerwca 2011, 20:34
A może po prostu całe mnóstwo meczy w PL?