Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
14 stycznia 2014, 17:33
14 stycznia 2014, 17:54
Nie ma szans, żeby go za 9 mln euro puścili. Jak sam Topola zauważył to by był strzał w stopę Levy'ego, nawet jeśli Tim nie widzi go w swoich planach. Już prędzej uwierzylbym, że go gdzieś wypożyczą.

Lamela za Vucinica +hajs. Spoko, pod warunkiem, że doplacą 35 mln euro. ;)

Vadillo to za duży kot w worku, żebyśmy płacili za niego 17 mln funciakow. Do tego to pomocnik, nawet w obliczu plagi kontuzji pomoc wygląda nieźle.
14 stycznia 2014, 18:39
Drugler napisał(a):
Jesteśmy zainteresowani Alvaro Vadillo z Realu Betis , niestety 17 mln funtów

17 mln GBP za 20 latka? skąd te ceny!?
:krzyk:
14 stycznia 2014, 18:56
Podobno Holtby chce odejść, prawdopodobnie wrócić do Schalke.
http://www.sportinglife.com/football/news/article/165/9115268/-

W sumie nie dziwie się, bo Sherwood gra 2 napastnikami i mamy zdecydowanie za dużo pomocników. Sandro, Capoue, Dembele, Bentaleb, Paulinho, Gylfi, Eriksen. Ci dwaj ostatni niby grają na lewej stronie, ale skrzydła też mamy obstawione 4 zawodnikami. Holtby się tu nie mieści zbytnio, szczególnie, że Tim stawia bardziej na Bentaleba. Plus, nie wyobrażam sobie co się stanie, jak jeszcze Carrolla z powrotem ściągniemy.
14 stycznia 2014, 19:13
co najwyżej wypożyczenia, najlepiej w angli, przyjdzie nowy trener to wtedy sie zadecyduje
14 stycznia 2014, 19:56
1 osobnika można wyporzyczyć a przykładowo Holtbiego trzymać awaryjnie w wypadku kontuzji, i niech zaczną myśleć na lewym obrońcą i jakimś napadziorem !
14 stycznia 2014, 20:06
Wystarczyło kasę z jakiegoś pomocnika zainwestować w Sona czy Bonego.
14 stycznia 2014, 20:47
Michał napisał(a):
Lamela za Vucinica +hajs. Spoko, pod warunkiem, że doplacą 35 mln euro. ;)
Błagam, powiedz że nie piszesz tego serio.
14 stycznia 2014, 20:53
i pod warunkiem że Vucinic do nas nie przyjdzie to rozsądna oferta :tak:
15 stycznia 2014, 19:09
15 stycznia 2014, 20:06
Agent Chadliego mówi że jego klient chętnie zmieniłby zespół w tracie zimy żeby nie stracić szans na mundial.
W artykule jest mowa o półrocznym wypożyczeniu.

Dodatkowo padają zdania:

Evrard also claimed that Chadli is growing frustrated at being played out of position at White Hart Lane, often being deployed on the wing when he is more suited to a central role.

He continued: "Nacer had to play in a role which doesn’t suit him. They wanted him to play on the left wing and he is not exactly a winger - he prefers to play through the middle.

"It’s very difficult for him because we’ve not seen the best of him at Tottenham. He has big potential so he is a little bit frustrated.”

:mysli::mysli::mysli:
Mnie ten piłkarz na skrzydle nie przekonuje.
Wydaje mi się że to poprostu nie ten poziom.
Za to chętnie zobaczę go w środku.
Swoją drogą to ciekawe że w tym roku w najważniejszych meczach grał Chadli a Dembele siedział na ławce
15 stycznia 2014, 22:10
zróbcie coś żeby holtby nie odchodził :(
16 stycznia 2014, 08:53
16 stycznia 2014, 10:02
16 stycznia 2014, 10:31
Mam nadzieje, że większość tych doniesień to plotki.. prócz LO skład mamy praktycznie kompletny
16 stycznia 2014, 10:31
dubel. do usunięcia
16 stycznia 2014, 12:11
16 stycznia 2014, 15:20
Jak informuje goal.com , Spurs są poważnie zainteresowani kupnem Berbatova. Kwota ewentualnego transferu wyniosłaby ok 1.5 mln :)

Jestem za :ok:
16 stycznia 2014, 15:23
Sky Italia are reporting that fees have been agreed for the sale of Etienne Capoue.
16 stycznia 2014, 15:25
Diego napisał(a):
Jak informuje goal.com , Spurs są poważnie zainteresowani kupnem Berbatova. Kwota ewentualnego transferu wyniosłaby ok 1.5 mln :)

Jestem za :ok:

on jeszcze pare bramek może strzelić. Jeżeli to będzie prawda to Tim jest drugim Harrym.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji