Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2016
23 czerwca 2016, 15:18
panowie co z tym Wanyama? mial przechodzic testy , ale nie bylo zadnego oficjalnego potwierdzenia chyba .
23 czerwca 2016, 19:09
Może Mourinho go znowu porwał do siebie na testy :P
23 czerwca 2016, 19:19
Chłopaki, właśnie na fb wyskoczyła mi taka wiadomość :).
Teraz tylko czekać, aż wrzucą to na oficjalkę ;).

https://www.facebook.com/COYSNews/?fref=nf
23 czerwca 2016, 19:47
Świetny transfer, teraz tylko czekamy na Janssena i można spokojnie zaczynać nowy sezon.
24 czerwca 2016, 09:35
gld1337 napisał(a):
Świetny transfer, teraz tylko czekamy na Janssena i można spokojnie zaczynać nowy sezon

Ty tak na serio ? Po 2 transferach możemy zacząć gre na 4 frontach ? Gdzie najtrudniejszy kalendarz w lidzę pokrywa się z fazą grupową ligi mistrzów. Kim będziemy w tej lidzę grali ?
24 czerwca 2016, 13:57
Patrząc na staty Diera bardzo możliwe, że Poch będzie go jeszcze dalej do środka przesuwał. W reprze wyrósł na najlepszego piłkarza Euro a ilość celnych podań zarówno długich jak i krótkich do przodu w pełni predysponuje go do bycia drugim Modricem.
Tak więc Wanayama i Dembele to trochę mało. O tyle co mamy boki jako Full Back zabezpieczone to bardzo by przydał się jeszcze jeden stoper, DM, napastnik i lewy skrzydłowy pamiętając, że mamu Clintona o którym tak naprawdę nic nie wiemy.
25 czerwca 2016, 15:00
mefisto52 napisał(a):
Ty tak na serio ? Po 2 transferach możemy zacząć gre na 4 frontach ? Gdzie najtrudniejszy kalendarz w lidzę pokrywa się z fazą grupową ligi mistrzów. Kim będziemy w tej lidzę grali ?

A myślisz, że wydamy tyle kasy, żeby wzmocnić się na grę na tylu frontach? Przecież to musiało by pójść min. 30 mln na to.
25 czerwca 2016, 19:12
Dier drugim Modriciem ... Przecież to zupełnie inna charakterystyka i pozycja.

Przecież Spurs spokojnie wydadzą jeszcze kilkadziesiąt milionów, a ty tu piszesz jakby 30 było jakąś dużą kwotą.
26 czerwca 2016, 08:21
PieS napisał(a):
Dier drugim Modriciem ... Przecież to zupełnie inna charakterystyka i pozycja.

Przecież Spurs spokojnie wydadzą jeszcze kilkadziesiąt milionów, a ty tu piszesz jakby 30 było jakąś dużą kwotą

Ale pieniądze na to będą ze sprzedaży, chodziło mi o to, że Levy nie da pieniędzy na transfery z własnej kieszeni.
26 czerwca 2016, 09:35
Myślę, że Eric Dier wciąż będzie występował na pozycji defensywnego pomocnika, a po kilku latach zapewne wróci na środek obrony, ale to moja sugestia.

Co gorsza jego pozyskaniem jest zainteresowany Bayern Monachium, ale Daniel Levy zaproponuje im taką kwotę, że Bawarczycy szybko zrezygnują :)

Nie wyobrażam sobie, aby Anglik latem odszedł z klubu. Myślę, że on sam nie bardzo będzie się kwapił, aby zmienić barwy, biorąc pod uwagę, że gramy w Lidze Mistrzów.
26 czerwca 2016, 09:40
gld1337 napisał(a):
Ale pieniądze na to będą ze sprzedaży, chodziło mi o to, że Levy nie da pieniędzy na transfery z własnej kieszeni

Myślę, że zarówno Daniel Levy, jak i Loe Lewis zarobili pieniądze na Brexicie, więc kasa na transfery powinna się znaleźć.
26 czerwca 2016, 09:51
PieS napisał(a):
Przecież Spurs spokojnie wydadzą jeszcze kilkadziesiąt milionów, a ty tu piszesz jakby 30 było jakąś dużą kwotą

Pan się urodził wczoraj?
26 czerwca 2016, 11:42
[quote=PieS]Dier drugim Modriciem ... Przecież to zupełnie inna charakterystyka i pozycja.

Co Ty gadasz? Modric właśnie gra na "6" w RM.
26 czerwca 2016, 16:17
Eric Dier is the subject of interest from Bayern Munich, according to the Sunday People.

The Tottenham and England midfielder has developed into a key figure for both club and country in the holding midfield role.

Bayern are on the hunt for a replacement for Xabi Alonso and could make a big money play for the 22-year-old.
26 czerwca 2016, 22:33
trzaskal napisał(a):
Eric Dier is the subject of interest from Bayern Munich, according to the Sunday People.

The Tottenham and England midfielder has developed into a key figure for both club and country in the holding midfield role.

Bayern are on the hunt for a replacement for Xabi Alonso and could make a big money play for the 22-year-old

Tyle co za Bale + jeszcze kilka mln, żeby był rekord transferowy i mogą próbować
27 czerwca 2016, 15:00
Modric nigdy nie gral w Realu na "6".

W tym sezonie Spurs beda wydawac, bo robi to każdy klub w Anglii (nowa umowa telewizyjna i nowi sponsorzy spowodowali duze nadwyzki w budzetach + jest LM). Chyba, że Levy zdecyduje się przeznaczyć pieniadze na finansowanie stadionu, co byloby bledem patrzac jakie transfery robi taki np. West Ham.
27 czerwca 2016, 16:01
Gwiazdor Southampton FC, Sadio Mane znajduje się o krok od przenosin do Liverpoolu. Kwota transferu ma wynieść około 30 milionów funtów, co przy obecnym kursie walutowym daje kwotę opiewającą na 36 milionów euro.

Z tego co pamiętam, to komuś tutaj pisałem, że taki gracz jak on będzie kosztował coś pomiędzy 30-40 milionów euro i się chyba nie pomyliłem :)
27 czerwca 2016, 18:05
Sawik napisał(a):
Gwiazdor Southampton FC, Sadio Mane znajduje się o krok od przenosin do Liverpoolu. Kwota transferu ma wynieść około 30 milionów funtów, co przy obecnym kursie walutowym daje kwotę opiewającą na 36 milionów euro.

Z tego co pamiętam, to komuś tutaj pisałem, że taki gracz jak on będzie kosztował coś pomiędzy 30-40 milionów euro i się chyba nie pomyliłem :)

Wydaje mi się, że może im to wyjść jak reszta transferów z Southampton oprócz Clyne'a.
27 czerwca 2016, 18:32
Sawik napisał(a):

Mówiłeś też że kupimy 5 zawodników do pierwszego zespołu w tym okienku. Może z tego Cie rozliczymy we wrześniu? :)
27 czerwca 2016, 21:35
Crystal Palace chce wyłożyć 38M "jurków" za Michy Batshuayia :krzyk:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji