5 czerwca 2014, 20:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mnie do żużla nikt nie musi przekonywać. Jestem z rejonów Gorzowskich i praktycznie na każdym derbowym bywałem(teraz tylko w tv). OFC Gorzów moim klubem jest a nie jakieś tam mysze miki.
Oglądam wszystkie grand prix w canal+(nawet kosztem BPL) a ostatnio byłem tu w NL na zawodach Ice Speedway'a.
Polecam każdemu fanowi żużla. Jazda na lodzie bardzo efektowna i emocje jak na normalnym torze
Poczułem się lekko wywołany do tablicy przez jin_tae nie żebym przypominał ale ostatnie Derby Ziemi Lubuskiej były dla motomyszy

(dla nie wtajemniczonych
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/444103/derby-dla-zielonogorzan-spar-falubaz-zielona-gora-vs-stal-gorzow-relacja ) Oczywiście rewanż w Gorzowie wygra pewnie Stal, pytanie tylko do jakiego miasta powędruje bonus. Dawniej byłem zagorzałym kibicem żużla, wszystkie męczę w sezonie obowiązkowo spędzone na stadionie. Jednak od kiedy zaczęliśmy odnosić sukcesy a doping i oprawy z pierwszego łuku utracił swój satyryczny wydźwięk a zaczęły być po prostu wulgarne, wolę oglądać meczę w telewizji- mniejszy nerw. Chamstwa i głupoty nie toleruję, nie wyobrażam sobie iść na mecz z chrześnicą i przez cały mecz zastanawiać się czy nie wleci nam raca lub butelka pod nogi.

Oczywiście na moje "odejście" od żużla miał wpływ również inne czynniki między innymi wzrost zainteresowania naszymi Kogutami i MotoGP. Kończąc już tylko napomknę że ten sezon jak i poprzedni wyścigów motocyklowych w królewskiej klasie zdominowany jest przez mojego ulubieńca Marca Marqueza.
Poczułem się lekko wywołany do tablicy przez jin_tae nie żebym przypominał ale ostatnie Derby Ziemi Lubuskiej były dla motomyszy :kotek: (dla nie wtajemniczonych: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/444103/derby-dla-zielonogorzan-spar-falubaz-zielona-gora-vs-stal-gorzow-relacja ) Oczywiście rewanż w Gorzowie wygra pewnie Stal, pytanie tylko do jakiego miasta powędruje bonus. Dawniej byłem zagorzałym kibicem żużla, wszystkie męczę w sezonie obowiązkowo spędzone na stadionie. Jednak od kiedy zaczęliśmy odnosić sukcesy a doping i oprawy z pierwszego łuku utracił swój satyryczny wydźwięk a zaczęły być po prostu wulgarne, wolę oglądać meczę w telewizji- mniejszy nerw. Chamstwa i głupoty nie toleruję, nie wyobrażam sobie iść na mecz z chrześnicą i przez cały mecz zastanawiać się czy nie wleci nam raca lub butelka pod nogi. :nerwus: Oczywiście na moje "odejście" od żużla miał wpływ również inne czynniki między innymi wzrost zainteresowania naszymi Kogutami i MotoGP. Kończąc już tylko napomknę że ten sezon jak i poprzedni wyścigów motocyklowych w królewskiej klasie zdominowany jest przez mojego ulubieńca Marca Marqueza. :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
5 czerwca 2014, 21:07 [cytuj]
oo ktoś jest z zielonej

kiedyś można jakiegoś koguciego browarka strzelić
oo ktoś jest z zielonej :D kiedyś można jakiegoś koguciego browarka strzelić
16 kwietnia 2017, 21:11 [cytuj]
Bayern Munich jak najbardziej
Bayern Munich jak najbardziej
17 kwietnia 2017, 00:00 [cytuj]
Manchester United przez 2 godzinki dzisiaj
Manchester United przez 2 godzinki dzisiaj :D
17 kwietnia 2017, 22:09 [cytuj]
ja to tam mam swoich ulubieńców w każdej lidze ale przez Tottenham nie mam miejsca w sercu na inne drużyny
ja to tam mam swoich ulubieńców w każdej lidze ale przez Tottenham nie mam miejsca w sercu na inne drużyny :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
24 sierpnia 2017, 19:39 [cytuj]
Wiadomo, tylko Piast Gliwice!
Wiadomo, tylko Piast Gliwice!