Forum dyskusyjne
14 września 2009, 21:39 [cytuj]
Ledwo, co się skończyło okienko, a już bulwarówki spekulują na temat zimy. A co z jesienią?!
Ledwo, co się skończyło okienko, a już bulwarówki spekulują na temat zimy. A co z jesienią?!
Audere est facere!
14 września 2009, 21:54 [cytuj]
Jesień w temacie "transfery" to dla bulwarówek sezon ogórkowy

więc ją omijają
Jesień w temacie "transfery" to dla bulwarówek sezon ogórkowy ;) więc ją omijają :D
Can't Smile Without You!!!
14 września 2009, 22:31 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
(...)
za parę lat będziesz się śmiał z tego nadmiernego przywiązania do ocen
za parę lat będziesz się śmiał z tego nadmiernego przywiązania do ocen :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
14 września 2009, 22:52 [cytuj]
W najbliższą niedzielę mam inwenturę w pracy. Pierwotnie miała zacząć się po godzinie 19 i wszystko wskazywało na to, że obejrzę sobie mecz z Chelsea (do pracy mam 5 minut piechotą)... niestety, okazało się, że zaczynamy o 17 i z meczu nici ... dziś wkurza mnie właśnie ten jakże bolesny fakt
W najbliższą niedzielę mam inwenturę w pracy. Pierwotnie miała zacząć się po godzinie 19 i wszystko wskazywało na to, że obejrzę sobie mecz z Chelsea (do pracy mam 5 minut piechotą)... niestety, okazało się, że zaczynamy o 17 i z meczu nici ... dziś wkurza mnie właśnie ten jakże bolesny fakt :(
15 września 2009, 15:36 [cytuj]
mosaj, na Spursmanii panuje więź SMSowa więc jak masz potrzebę to na pewno ktoś pomoże ;]
mosaj, na Spursmanii panuje więź SMSowa więc jak masz potrzebę to na pewno ktoś pomoże ;]
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
15 września 2009, 16:28 [cytuj]
na forum robi nam się shoutbox (czyt. śmietnik) i ja właśnie jestem jednym z tych, co go robią
na forum robi nam się shoutbox (czyt. śmietnik) i ja właśnie jestem jednym z tych, co go robią :D
15 września 2009, 17:11 [cytuj]
A ja uważam, że Spursmania ma unikalny klimat i zawdzięczamy to tylko i wyłącznie ludziom odwiedzającym stronę. I wcale mnie to nie wkurza, dziękuje wam wszystkim
A spamu nie unikniesz chłopie.
A ja uważam, że Spursmania ma unikalny klimat i zawdzięczamy to tylko i wyłącznie ludziom odwiedzającym stronę. I wcale mnie to nie wkurza, dziękuje wam wszystkim :)
A spamu nie unikniesz chłopie
16 września 2009, 13:42 [cytuj]
nie ma za co ;d haha ;D
nie ma za co ;d haha ;D
Tottenham 'Til I Die
16 września 2009, 23:21 [cytuj]
skurczybykom (inne słowo mam na myśli, ale podobne) zza miedzy sędziowie wygrali mecz. Jak Węger ma jaja to niech sie odwołuje
skurczybykom (inne słowo mam na myśli, ale podobne) zza miedzy sędziowie wygrali mecz. Jak Węger ma jaja to niech sie odwołuje :D
28 września 2009, 19:39 [cytuj]
A mnie wkurzają dwie rzeczy, mianowicie gra naszej świetnej reprezentacji i moja baba wpatrzona w tv jak w obrazek bo akurat zbliżenie na Corluke jest...kurwa a lubiłem gościa no...
A mnie wkurzają dwie rzeczy, mianowicie gra naszej świetnej reprezentacji i moja baba wpatrzona w tv jak w obrazek bo akurat zbliżenie na Corluke jest...kurwa a lubiłem gościa no
28 września 2009, 20:05 [cytuj]
Powiedz jej ze on kocha inaczej albo ze bije swoja dziewczyne.Mam jeszcze kilka pomyslow jakby to nie pomoglo
Powiedz jej ze on kocha inaczej albo ze bije swoja dziewczyne.Mam jeszcze kilka pomyslow jakby to nie pomoglo:)
You'll Never Walk Alone
28 września 2009, 20:14 [cytuj]
Albo to i to
Albo to i to :D
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
1 października 2009, 17:53 [cytuj]
Wkurzają mnie takie mecze jak ten wczorajszy w wykonaniu Unitek w Lidze Mistrzyń. Całą pierwszą połowę przeważały, cios za ciosem, austryjaczki, choć trochę lepsze technicznie, miewały problemy z dojściem do lini środkowej. A mimo to walnęły dwie bramki. Obydwie z dupy. Na początu drugiej połowy katastrofalnym błędem popisały się aż trzy obrończynie Unii (i to wszytskie trzy na raz!) no i astryjaczce nie pozostało nic innego jak w sytuacji sam na sam dopełnić formalności. Unitki się podłamały, starciły inicjatywę ale SV Neulengbach wciąż nie zachwycał grą. Podanie na skrzydło, rajd, "wrzuta". Aż się Unia pozbierała i znów docisnęłą rywalki do bandy za ich bramką. Znów cios za ciosem, raz po raz wpadały w pole karne, znównie pozwalały rywalkom ani wyrąbać piłki sprzed własnego pola karnego. I znowu nic z tego. Znowu ataki trochę nieporadne, znów brakowało kropki nad i. Dopiero w doliczonym czasie gry wpadła bramka dla nas po świetnym lobie sprzed pola karnego. No niech to szlag. Przed telewizorem to nie jest takie frustrujące

Wkurzają mnie takie mecze jak ten wczorajszy w wykonaniu Unitek w Lidze Mistrzyń. Całą pierwszą połowę przeważały, cios za ciosem, austryjaczki, choć trochę lepsze technicznie, miewały problemy z dojściem do lini środkowej. A mimo to walnęły dwie bramki. Obydwie z dupy. Na początu drugiej połowy katastrofalnym błędem popisały się aż trzy obrończynie Unii (i to wszytskie trzy na raz!) no i astryjaczce nie pozostało nic innego jak w sytuacji sam na sam dopełnić formalności. Unitki się podłamały, starciły inicjatywę ale SV Neulengbach wciąż nie zachwycał grą. Podanie na skrzydło, rajd, "wrzuta". Aż się Unia pozbierała i znów docisnęłą rywalki do bandy za ich bramką. Znów cios za ciosem, raz po raz wpadały w pole karne, znównie pozwalały rywalkom ani wyrąbać piłki sprzed własnego pola karnego. I znowu nic z tego. Znowu ataki trochę nieporadne, znów brakowało kropki nad i. Dopiero w doliczonym czasie gry wpadła bramka dla nas po świetnym lobie sprzed pola karnego. No niech to szlag. Przed telewizorem to nie jest takie frustrujące:|:zly:
1 października 2009, 17:59 [cytuj]
wspieramy Cię Marcinie
wspieramy Cię Marcinie :bezradny:
1 października 2009, 19:34 [cytuj]
tak Marcinie

sercem i duszą
tak Marcinie :zalamka: sercem i duszą ;|
Can't Smile Without You!!!
1 października 2009, 19:39 [cytuj]
Dziękuje Wam. Jesteście bardzo mili,a to się chwali w dzisiejszym społeczeństwie. Podnieśliście mnie na duchu.
Dziękuje Wam. Jesteście bardzo mili,a to się chwali w dzisiejszym społeczeństwie. Podnieśliście mnie na duchu.:D
2 października 2009, 19:53 [cytuj]
Wkurza mnie ta &%#*%$* POGODA!
Wkurza mnie ta &%#*%$* POGODA!
3 października 2009, 18:50 [cytuj]
Wkurzają mnie dzisiejsze wyniki PL. Takie ni w dupę, ni w oko...
Wkurzają mnie dzisiejsze wyniki PL. Takie ni w dupę, ni w oko...:bezradny:
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
3 października 2009, 20:04 [cytuj]
jasiowaty powiedział/a:
Wkurzają mnie dzisiejsze wyniki PL. Takie ni w dupę, ni w oko...

porównałbym je do bessy na giełdzie, będą cięcia punktów w IKTS
porównałbym je do bessy na giełdzie, będą cięcia punktów w IKTS ;)