23 grudnia 2010, 12:07 [cytuj]
Jeśli przyjście Pienaara = odejście Kranjcara, to ja jestem na nie, znacznie bardziej cenię sobie umiejętności Niko, eh ...
Jeśli przyjście Pienaara = odejście Kranjcara, to ja jestem na nie, znacznie bardziej cenię sobie umiejętności Niko, eh
23 grudnia 2010, 14:02 [cytuj]
A ja jestem bardzo za, Pieenara cenie duzo wyzej niz Niko, ktory jest pilkarzem chimerycznym i jak na moj gust pozbawiony boiskowego testosteronu.
Uwielbiam patrzec na wspolprace Pieenara z Bainsem, jezeli cofnelibysmy do defensywy Bale'a, to na lewej stronie byloby fajne polaczenie dynamiki z kreatywnoscia. Za Niko mozemy dostac neizle pieniadze, a niezbedny on nam nie jest.
A ja jestem bardzo za, Pieenara cenie duzo wyzej niz Niko, ktory jest pilkarzem chimerycznym i jak na moj gust pozbawiony boiskowego testosteronu.
Uwielbiam patrzec na wspolprace Pieenara z Bainsem, jezeli cofnelibysmy do defensywy Bale'a, to na lewej stronie byloby fajne polaczenie dynamiki z kreatywnoscia. Za Niko mozemy dostac neizle pieniadze, a niezbedny on nam nie jest
23 grudnia 2010, 15:16 [cytuj]
Temat zamykam. Nowy wątek o transferach: http://spursmania.org/index/forum/topic/289/cat/7
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!