Milik w Tottenhamie?
84 wpisy · 14369 odsłon
3 grudnia 2012, 19:57
3 grudnia 2012, 19:58
Onio11 napisał(a):Moim zdaniem to plota a nawet jak jest cos na rzeczy to moim zdaniem Milik nigdy nie bedzie na tyle dobry by grac z Kogutem na piersi
Wolę zaryzykować niż pluć sobie w brodę. Najlepiej jest kupować wypróbowanych piłkarzy z dobrą marką? Dla mnie klub, który kupuje graczy za duże pieniądze nie próbując przynajmniej wyszukiwać starać się o jakieś młode wilczki talenty to g...no nie klub. Nie trawię kupowania graczy za grube miliony. Dlatego podziwiam Dortmund. Postawili na Kagawę, Goetze czy Lewego. Tam trochę przeważyły kwestie finansowe(mniejszy klub nie może sobie pozwolić na zakupy 10 mln razy 3 - 4 dobrych grajków)
Trochę z niektórych komentarzy zaczyna mi się wylewać mania wielkości i posmakowania LM. Posmakowaliśmy LM to nie mogą grać u nas zawodnicy nie sprawdzeni bądź bez renomy w światowej piłce. Bzdurna teoria wyimaginowanych oczekiwań. Każdy nawet Man Utd może a wręcz powinien ryzykować z młodymi utalentowanymi graczami z innych lig nawet kosztem przegrania dwóch czy tam czterech meczów.
Nie ma zysku bez ryzyka.
3 grudnia 2012, 20:24
Możemy wyszukiwac i sprowadzac młode talenty ale ja wolałbym poszukac w Ameryce Pd. Porto co roku kupuje za grosze piłkarzy z Ameryki Pd i dobrze na tym wychodzi
Mówicie że Milik może byc drógim Lewym ale może byc tez drógim Sobiechem , Świerczokim, Klichem, Borysiukiem, Mierzejweskim.
Oni tez wymiatali w Ekstraklasie ( nawet bardziej niż Milik) a mimo to na zachodzie przepadli
3 grudnia 2012, 20:27
3 grudnia 2012, 20:30
3 grudnia 2012, 20:36
3 grudnia 2012, 20:44
3 grudnia 2012, 20:47
3 grudnia 2012, 21:03
Onio11 napisał(a):Jin
Możemy wyszukiwac i sprowadzac młode talenty ale ja wolałbym poszukac w Ameryce Pd. Porto co roku kupuje za grosze piłkarzy z Ameryki Pd i dobrze na tym wychodzi
Mówicie że Milik może byc drógim Lewym ale może byc tez drógim Sobiechem , Świerczokim, Klichem, Borysiukiem, Mierzejweskim.
Oni tez wymiatali w Ekstraklasie ( nawet bardziej niż Milik) a mimo to na zachodzie przepadli
Dwa razy napisać DRÓGIM? No kurwa, nie rób z szamba perfumerii. Raz bym zrozumiał....
3 grudnia 2012, 21:04
3 grudnia 2012, 21:07
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.