Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Bale, Holtby and Adebayor
Our subs: Lloris, Naughton, Caulker, Dawson Livermore, Dempsey & Sigurdsson
Lyon- Tottenham 21.02.13r
21 lutego 2013, 17:00
21 lutego 2013, 17:29
Żałosne. Nie ma Obiki nawet na ławce. W takim razie liczę na Adebayora.
No i Gallas znowu w podstawie.
Skład najmocniejszy możliwy, pewnie w drugie połowie Dempsey wejdzie za Garetha na lewo, a ten się przesunie na środek.
Skład najmocniejszy możliwy, pewnie w drugie połowie Dempsey wejdzie za Garetha na lewo, a ten się przesunie na środek.
21 lutego 2013, 17:41
jedynie Lloris mógłby bronićHades napisał(a):Żałosne. Nie ma Obiki nawet na ławce. W takim razie liczę na Adebayora.
21 lutego 2013, 17:50
Diego napisał(a):Jest ten mecz w TV?
Chodzi mi o TVN Turbo lub TV 4 ?
Niestety zostają nam relacje internetowe
21 lutego 2013, 17:58
Ja czekam aż wprowadzą dodatkowych sędziów do tych nowych technologii. Tak, żeby było ich 11.
Ja pierdole, znowu trzeba słuchać Vertohena. Mam nadzieję, że chociaż nie będzie mylił Holtby'ego z Gylfim.
Ja pierdole, znowu trzeba słuchać Vertohena. Mam nadzieję, że chociaż nie będzie mylił Holtby'ego z Gylfim.
21 lutego 2013, 18:01
Hades napisał(a):Ja czekam aż wprowadzą dodatkowych sędziów do tych nowych technologii. Tak, żeby było ich 11
I będzie debata.. Pięciu powie że był faul, następnych pięciu, że nie było i jeden się wstrzyma.
21 lutego 2013, 18:07
Czemu Friedel jest wygwizdywany? Czy ogólnie im chodzi o wycofywanie piłki?
21 lutego 2013, 18:08
Kurwa, ale skurwysyństwo gwiżdże. Niech kurwa wrócą francuzy na WHL z takim czymś.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.