15 września 2011, 13:26
Chyba nie ma wątpliwości, że Harry wystawi tu juniorów. Mam nadzieję, że zdecyduje się na tych najbardziej utalentowanych z Kanem na czele. W meczu z Hearts grały nazwiska, które widziałem pierwszy raz na oczy. Myślałem, że zamierzeniem Harrego było wystawienie juniorów, którzy mogliby błysnąć i ewentualnie zająć miejsce na rezerwie albo nawet pierwszym składzie, a nie polepszanie CV 16 i 17 -latkom, o których pewnie więcej nie usłyszymy.
Do Grecji polecieli: Gomes, Cudicini, Archer, Bassong, Corluka, Walker, Waller-Lassen,
Livermore, Townsend, Fredericks, Carroll, Nicholson, Parrett, Pavlyuchenko, Dos Santos, Falque, Kane, Lancaster, Pritchard
Pavlyuchenko wreszcie w kadrze, której dorównuje umiejętnościami
E: Walu, ale Ty się czepiasz szczegółów
15 września 2011, 13:57
Skoro Coulibally nie poleciał to w składzie raczej go zabraknie
15 września 2011, 16:30
STARTING XI - Cudicini; Walker, Bassong, Corluka, Townsend; Falque, Carroll, Livermore, Giovani; Kane, Pavlyuchenko. SUBS - Gomes, Barthram, Nicholson, Stewart, Fredericks, Parrett, Pritchard.
15 września 2011, 16:44
No trzeba powiedziec, że Harry słowa dotrzymał
15 września 2011, 16:45
Harry dał do zrozumienia, jakie ma zdanie na temat LE

Ławka rezerwowych "mocno eksperymentalna", ciekawe, jak musi czuć się Gomes siedząc na ławce wśród dzieciaków i absolutnych nowicjuszy ...
Na środku obrony para Corluka - Bassong. Oj będzie wesoło ...
15 września 2011, 16:47
Zbingo napisał(a):
a nie będzie zacinać? I co to za link jak ja siatkówkę widzę?
15 września 2011, 16:51
niech nie marudzi

o 19ej startuje Tott.
a linkow jest wiecej -
http://www.meczyki.pl/
całe 5. Na tym Pirlo niezle działa (przeważnie)
15 września 2011, 16:51
mosaj napisał(a):
Harry dał do zrozumienia, jakie ma zdanie na temat LE

PAOK powinien być zjedzony przez naszą ławkę rezerwowych, ten skład może się pomęczyć, nawet stracić punkty, ale co z tego? Awans mamy już praktycznie zapewniony i jedynie z Rubinem powalczymy o pierwsze miejsce. Nawet jeżeli PAOK dzisiaj wygra? To co z tego? Przyjadą na WHL, zaaplikujemy im co najmniej 3 bramki i na tym skończą się marzenia. Potem wyjazd do irlandzkich amatorów, którzy oddadzą naszym punkty za autografy, koszulki i komplet dresów. Z Rubinem można przegrać, to nie LM, gdzie klub wychodzący z drugiego miejsca trafia od razu na Barcelonę albo Real. W weekend gramy z Liverpoolem i dzisiaj nie chciałbym zobaczyć żadnego z pierwszej jedenastki nawet na ławce. Piszę to bardzo rzadko, ale brawo Harry! Nie piszcie mi tu, że to sport, wszystko może się zdarzyć i innych tego typu bzdet
15 września 2011, 17:00
Zoolander, ależ ja mam podobne odczucia, brawo Harry! Wszyscy dobrze wiemy, że naszym priorytetem jest liga, a Liga Europejska to ... dodatek, doskonała okazja i szansa właśnie dla takich zawodników. Tak jak napisałeś - nasi grupowi rywale to ogórki, awans bezproblemowy, jeśli będzie inaczej, to się bardzo, bardzo zdziwię
W weekend arcyważny mecz z Liverpoolem, nie chciałbym, by w trakcie potyczki z PAOK (z całym szacunkiem, ale to PAOK) któryś z ważnych zawodników naszego teamu doznał poważnej kontuzji ...
15 września 2011, 17:04
Jaki skład! Taka decyzja Harrego mi się podoba.
15 września 2011, 17:05
Zbingo napisał(a):
niech nie marudzi

o 19ej startuje Tott.
a linkow jest wiecej -
A na Polsat Sport Extra - Hapoel z Rapidem Bukareszt. Ludzi w tej stacji pogięło kompletnie
15 września 2011, 17:05
Eidur napisał(a):
Jaki skład! Taka decyzja Harrego mi się podoba
Mi się nie podoba. Za bardzo w drugą stronę poleciał IMO. Ale wynik go obroni. Co najmniej remis i będzie ok
15 września 2011, 17:08
Zbingo napisał(a):
niech nie marudzi

o 19ej startuje Tott.
a linkow jest wiecej -
zgłaszam reklamację. trochę zacina
15 września 2011, 17:31
Za co Kane dostał żółtko?
15 września 2011, 17:31
Niby nurkował. A mi się wydaje, że karny był