Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Spurs - Dniepro 2014

Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Spurs - Dniepro 2014
27 lutego 2014, 19:54
Arcz napisał(a):

Jak bezsensownie? Bentaleb to największa pomyłka od niepamiętnych czasów. Sherwood dobitnie pokazywał, że to jego pupilek i mimo gry na poziomie piątej ligi szóstek umieszczał go w składzie meczowym.

O wiedzy Sherwooda już się wypowiedziałem :muza: i tą decyzją z bentalebem potwierdził, że jedyne miejsce do menagerowania dla TS to kebab pod Krakowem albo Świebodzińskie biuro podróży "JEZUS"
27 lutego 2014, 20:00
Bentaleb to taki drugi parker , niby widzisz że się stara , że wszędzie go pełno , a na sam koniec meczu i tak dochodzisz do wniosku , że nic nie wniósł .
27 lutego 2014, 20:02
Drugler napisał(a):
Bentaleb to taki drugi parker , niby widzisz że się stara , że wszędzie go pełno , a na sam koniec meczu i tak dochodzisz do wniosku , że nic nie wniósł

Nietrafione porównanie. Parker w swoim pierwszym sezonie w Tottenhamie był jednym z naszych najlepszych piłkarzy.
27 lutego 2014, 20:05
Drugler napisał(a):
Bentaleb to taki drugi parker , niby widzisz że się stara , że wszędzie go pełno , a na sam koniec meczu i tak dochodzisz do wniosku , że nic nie wniósł

To żart? Betaleb to taki drugi Livermore, a w zasadzie gorsza kopia Livermore'a.
27 lutego 2014, 20:06
MatMar napisał(a):
Nietrafione porównanie. Parker w swoim pierwszym sezonie w Tottenhamie był jednym z naszych najlepszych piłkarzy

Pojechałes z tym żartem przed meczem:0
27 lutego 2014, 20:07
sorry MatMar nie to skopiowałem:), chodziło mi o Druglera
27 lutego 2014, 20:07
MatMar napisał(a):
Nietrafione porównanie. Parker w swoim pierwszym sezonie w Tottenhamie był jednym z naszych najlepszych piłkarzy

Gdy miał przed sobą modrica i vdv .
27 lutego 2014, 20:09
Drugler napisał(a):
Gdy miał przed sobą modrica i vdv

Za samo granie za Modricem i VdV do jedenastki roku najlepszej ligi świata się nie wskakuje. Tak samo do pierwszego składu Anglii na Mistrzostwach Europy.
27 lutego 2014, 20:23
Niestety nie moge ogladac meczu :c Jak to wygladana razie? :)
27 lutego 2014, 20:23
Townsend nauczył sie nowego zwodu, tylko jeden istnieje :rotfl:
27 lutego 2014, 20:24
Ani rewelacyjnie, ani tragicznie. Nieźle.
27 lutego 2014, 20:28
Strasznie prawą stroną się pchamy, przydałoby się przenieść ciężar i rozciągnąć
27 lutego 2014, 20:31
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć dlaczego Eriksen nie gra po 90 minut w każdym meczu?
27 lutego 2014, 20:33
Ta angielska liga to chyba nie taka najlepsza nie ma w niej najlepszy drużyn to wnioski są proste a co do jej zaciętości to juz inna sprawa :)

Wduwek napisał(a):
Za samo granie za Modricem i VdV do jedenastki roku najlepszej ligi świata się nie wskakuje. Tak samo do pierwszego składu Anglii na Mistrzostwach Europy
27 lutego 2014, 20:34
Walu napisał(a):
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć dlaczego Eriksen nie gra po 90 minut w każdym meczu?
Bo gra Algierski nołnejm
27 lutego 2014, 20:35
varba napisał(a):
Strasznie prawą stroną się pchamy, przydałoby się przenieść ciężar i rozciągnąć

To, którym skrzydłem atakujemy zależy od Townsenda, bo w sumie tylko on jest skrzydłowym.
27 lutego 2014, 20:45
Sieczka bez ładu i składu.
27 lutego 2014, 20:46
Verts wyewoulował z Super Jana w Angry Jana
27 lutego 2014, 20:51
Sandro niezły wariat, jeszcze ta broda;d
27 lutego 2014, 20:52
Co minutę jakiś ukrainiec leży, nurki.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji