Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Spurs - Dniepro 2014

Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Spurs - Dniepro 2014
27 lutego 2014, 21:59
Kane gwiazda :D
27 lutego 2014, 22:01
Mowcie co chcecie,ale to jest cholernie slabe w naszym wykonaniu, wiem, zwyciezców sie nie sadzi-czyzby, zeby Konoplianka strzelil byloby ...a zreszta juz nic nie mowie, jest awans, ale styl beznadziejny...
27 lutego 2014, 22:02
varba napisał(a):
Ostatnie pięć minut zamiast wzmocnić środek pola to ten Kane wpuszcza? Taktyczny geniusz :krzyk:
Wpuścił po prostu wysokiego zawodnika, żeby stworzyć przewagę w przypadku stałego fragmentu gry.
27 lutego 2014, 22:02
Ze 180 minut dwumeczu zagrali dobre 30... wystarczyło.
27 lutego 2014, 22:03
Tottenhamie Kochany, gdzie zmierzasz? Pojęcia nie mam ale opamiętaj się
27 lutego 2014, 22:06
z Lizboną jak nadal będzie takie pierdzenie w kijek, to zejdą w 2-meczu w maksymalnie obitym dziobem i pytaniem w oczach WHY??
dobrze, że Janek w młodości brał udział w amsterdamskim kółku teatralnym i dobrze odegrał rolę pobitego
27 lutego 2014, 22:07
ja nie rozumiem. Od stanu 0:1 do gola na 3:1 graliśmy fajnie. Ale dlaczego potem Lloris jak zwykle musiał nam dupy ratować? Brak motywacji? :bezradny:
27 lutego 2014, 22:11
Możecie pisać o Soldado co chcecie, ale ta nieuznana bramka dała wiatru w żagle naszym zawodnikom. Już wtedy dało się odczuć tą wiarę, że jednak nie wszystko stracone. Trybuny również mocno się ożywiły.
27 lutego 2014, 22:12
Marcin108 napisał(a):
Brak motywacji? :bezradny:

Bentaleb wszedł :P
27 lutego 2014, 22:12
fajny ten bezrękawnik Tima- niczym waciak polskiego budowlańca- brakowało mu tylko beretki z antenką:)
Ramos- po jakiemu on sie z Ukraincami dogaduje, bo z Kogutami ni chuchu nie potrafił sie dogadac i zapodac swojej genialnej wizji taktycznej
27 lutego 2014, 22:13
I teraz tak, jest awans, jest ciężki marzec i sam sobie rękę upierdolić że trenerzyna amatorzyna nadstawi LE nad PL i przepierdoli top 4. To pewne, bo podnieść puchar lepiej niż awansować do LM :wysmiewacz: gdzie do jednego i drugiego z takim gównem zamiast stylu? My graliśmy z przewagą 1 zawodnika? Nie widziałem żeby Dnipro było osłabione
27 lutego 2014, 22:13
krzyżacki napisał(a):
fajny ten bezrękawnik Tima- niczym waciak polskiego budowlańca- brakowało mu tylko beretki z antenką:)
Ramos- po jakiemu on sie z Ukraincami dogaduje, bo z Kogutami ni chuchu nie potrafił sie dogadac i zapodac swojej genialnej wizji taktycznej

Angielski Nawałka

po hiszpansku, dlatego tak co chwile sie wykładali:wysmiewacz:
27 lutego 2014, 22:14
Wam to się nie da dogodzić...
Czemu wpuścił Kane'a ? pokazał chłopak w ostatniej akcji po co wszedł. Soldado potrzebuje większej bramki ? To co strzelał to nie były czyste akcje, więc się kurwa tak nie rajcujcie. A czerwona kartka zasłużona, pooglądajcie sobie powtórki w zwolnionym tempie z odpowiedniej kamery to zobaczycie. A jak Ci Julkos tak żal Dnipro, to się przeżuć na kibicowanie im. Ja pierdole, mecz wygrany, jest awanas, chłopaki walczyli i odwrócili sytuacje, a ci płaczą. Jedyne co było naprawdę słabe w tym meczu to znowu Bentaleb

p.s zachowujecie się jak jacyś pierdoleni sezonowcy...
27 lutego 2014, 22:20
Julkos napisał(a):
Jaka szkoda, że nam nie strzelili :(
Wygraliśmy przegrany mecz

A ty komu kibicujesz?
27 lutego 2014, 22:20
Gan1982 napisał(a):
Wam to się nie da dogodzić...
Czemu wpuścił Kane'a ? pokazał chłopak w ostatniej akcji po co wszedł. Soldado potrzebuje większej bramki ? To co strzelał to nie były czyste akcje, więc się kurwa tak nie rajcujcie. A czerwona kartka zasłużona, pooglądajcie sobie powtórki w zwolnionym tempie z odpowiedniej kamery to zobaczycie. A jak Ci Julkos tak żal Dnipro, to się przeżuć na kibicowanie im. Ja pierdole, mecz wygrany, jest awanas, chłopaki walczyli i odwrócili sytuacje, a ci płaczą. Jedyne co było naprawdę słabe w tym meczu to znowu Bentaleb

p.s zachowujecie się jak jacyś pierdoleni sezonowcy

:brawo:
27 lutego 2014, 22:21
Tracz ty nie klaskaj tylko nołnejma skończ wystawiać co mecz
27 lutego 2014, 22:23
Gan i wspólnicy- kancelaria adwokacja reprezentująca
Roberto Ole! niezliczone zjebane sytuacje Soldado.
Chłopie, przeżuć to mozna wczorajszą gumę!
27 lutego 2014, 22:28
Soldado po prostu stał się naszym Torresem. Jeszcze będzie strzelał zobaczycie, widać wolę walki po nim
Mateuszek napisał(a):
Tracz ty nie klaskaj tylko nołnejma skończ wystawiać co mecz

wrzucenie bentaleba na koncówke to nie było najlepsze rozwiązanie, dużo niepewności, a powinien być spokój;|

krzyżacki napisał(a):
Gan i wspólnicy- kancelaria adwokacja reprezentująca
Roberto Ole! niezliczone zjebane sytuacje Soldado.
Chłopie, przeżuć to mozna wczorajszą gumę!

a ile to on dzisiaj ich miał? miał jedną, ale za złe za nią nie mam, ciężka piłka i sytuacja
Zwykła literówka, zdarza się każdemu, a jeśli chcesz szukać moich błędów w postach to śmiało, mam na to wyjebane. Nie bronię Soldado, tylko uważam że w swoich pojazdach na niego trzeba wykazać trochę obiektywizmu, bo jebać zza monitora/ telewizora jest łatwo, bardzo łatwo...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji