Tottenham vs Rubin 20.11.11r
20 października 2011, 18:07
STARTING XI: Gomes; Walker, Bassong, Livermore, Rose; Lennon, Carroll, Sandro, Giovani; Defoe, Pavlyuchenko. SUBS: Cudicini, Assou-Ekotto, Kaboul, Modric, Townsend, Falque, Kane.
20 października 2011, 18:12
Oby Azza wrócił szybko do formy. Do tego jeszcze cieszy widok wychodzącego Sandro na boisko.
20 października 2011, 18:16
Kurde co z Sulejmanem Caliboulim ? Daliśmy z niego 1,5 bańki i nie ma go na ławie w takich meczach
20 października 2011, 18:23
Od czasu kiedy strzelił bodajże hat tricka czy tam 2 bramki w nextgen, nic o nim nie słyszałem. Powinien dostać szansę w LE. Kto wie czy by Coulibobuli się nie rozstrzelał..
20 października 2011, 18:23
On chyba gra w naszych młodzikach?
albo na liście do LE go nie było.
albo na liście do LE go nie było.
20 października 2011, 18:26
RAFO THFC napisał(a):Kurde co z Sulejmanem Caliboulim ? Daliśmy z niego 1,5 bańki i nie ma go na ławie w takich meczach
On ma dopiero 16 lat.
Mnie martwi fakt ze graja ludzie tacy jak Rose czy Pavluczenko kosztem Townsenda, ktory praktycznie w kazdym meczu LE jest najlepszy na boisku.
20 października 2011, 18:38
adipetre napisał(a):Mnie martwi fakt ze graja ludzie tacy jak Rose czy Pavluczenko kosztem Townsenda, ktory praktycznie w kazdym meczu LE jest najlepszy na boisku
Obawiam się, że póki Harry R. nie przestanie takich rzeczy mówić jak ta: 'He's not a player that I'm looking to move. I like him. He's a good person, good player. I hope he can have a good season.'
To może być ciężko. Oby ktoś złożył za niego dobrą ofertę
20 października 2011, 18:54
Nie znam się na tym, ale tutaj jest jakiś http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
20 października 2011, 19:02
Popatrzymy na naszą młodą stronę. Myślę, że będzie ciekawy i bardzo ale to bardzo trudny mecz. Będąc optymistą stawiam 2:1 dla Spurs a pesymistycznie 0:1 dla Kazania niestety.
20 października 2011, 19:05
Gość
panowie, wrzucił ktoś kiedyś takie forum, gdzie były wszystkie transmisje w jednym miejscu, moglby to ktos podesłać raz jeszcze?
20 października 2011, 19:06
Channel - 106723 w HD panowie obraz marzenie!
www.meczenazywo.eu i pierwszy Sopcast naszego meczu! POLECAM!
www.meczenazywo.eu i pierwszy Sopcast naszego meczu! POLECAM!
20 października 2011, 19:10
Wygramy. Roman będzie się chciał pokazać. Walczy o miejsce na Euro 2012, walczy o miejsce w składzie, a może i o zainteresowanie przyszłego pracodawcy z Rosji. Coś czuję, że coś dziś ustrzeli
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.