Ja w tym roku wyjątkowo skromnie zamierzam zaliczyć jedynie Off-Festival w Katowicach, chodź prognozy pogody i ceny nieco odstraszają
Letni Sezon Festiwalowy 2011
22 lipca 2011, 16:43
Festiwali muzycznych (i nie tylko...) w ostatnich latach przybyło. Jeżeli jakiś ciekawy ma miejsce w waszych okolicach, albo sami macie zamiar wybierać się gdzieś "dalej" zapraszam do pisania o tym! 
Ja w tym roku wyjątkowo skromnie zamierzam zaliczyć jedynie Off-Festival w Katowicach, chodź prognozy pogody i ceny nieco odstraszają
22 lipca 2011, 21:10
Open'Er 
Nigdy nie byłem - nie kręcą mnie tego typu "spędy", do tego jestem dyletantem muzycznym, ale wg znajomych walory artystyczne i cała otoczka jest super. Dodam, że Gdynia jest fenomenalna pod względem organizacji tej imprezy - przyjeżdza prawie sto tysięcy ludzi, a w mieście, poza okolicami dworca, w ogóle tych tłumów nie widać, mieszkam niedaleko lotniska i zero korków z tego powodu, zero tłumów, miodzio
Na przyszły rok zdecydowanie polecam, choć bilety drogie (z tego co się orientuję, karnet na całe cztery dni to wydatek ok. 350 zeta)
Nigdy nie byłem - nie kręcą mnie tego typu "spędy", do tego jestem dyletantem muzycznym, ale wg znajomych walory artystyczne i cała otoczka jest super. Dodam, że Gdynia jest fenomenalna pod względem organizacji tej imprezy - przyjeżdza prawie sto tysięcy ludzi, a w mieście, poza okolicami dworca, w ogóle tych tłumów nie widać, mieszkam niedaleko lotniska i zero korków z tego powodu, zero tłumów, miodzio
Na przyszły rok zdecydowanie polecam, choć bilety drogie (z tego co się orientuję, karnet na całe cztery dni to wydatek ok. 350 zeta)
22 lipca 2011, 22:58
Open'er genialna sprawa, organizacja na wysokim poziomie to się zgadza. Rodzaj muzyki o dość szerokim spectrum. Wiadomo nie każdemu musi pasować Coldplay czy The Strokes wszak de gustibus non est disputandum.
Jedyna rzecz która mnie zraziła to, fakt że o ile wjazd na parking festiwalu jest dobrze koordynowany i nie trzeba zbyt długo czekać, o ile wyjazd już trochę gorzej.
Nadworny guru festiwalu Mikołaj Ziółkowski zapowiedział podobno jakieś rewolucję w przyszłych edycjach, jestem ciekaw co miał na myśli. halabala Wiesz może co się dzieję po festiwalu z tymi pieruńsko wysoko zawieszonymi flagami Open'er porozwieszanymi po całym mieście?
23 lipca 2011, 12:25
Jeśli chodzi o nadmorskie festiwale bardzo fajny jest Warhead w ustce (http://www.ustka.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=5708) Chyba strony internetowej nie mają, ale to juz 4 edycja : ))
Open'air jest festiwalem na którym nigdy się pojawie z jednego podstawowego powodu: nie gra tam nic ciekawego dla mnie
.
Właściwie to nikogo tam nie znam
Open'air jest festiwalem na którym nigdy się pojawie z jednego podstawowego powodu: nie gra tam nic ciekawego dla mnie
Właściwie to nikogo tam nie znam
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.