O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413635 odsłon
1 września 2018, 13:48
5 września 2018, 11:36
jedno miejsce w kadrze zmarnowane...
8 września 2018, 09:40
I drugie pytanie - myślicie, ze jest jakakolwiek szansa żeby ktoś bez wykupionego membership zdobył bilet na wyjazdowy mecz z Barceloną? Myślimy z Narzeczoną nad krótkim wyjazdem w grudniu i jedna z opcji to wyjazd na Barcę, ale fajnie jakby Ona też dała radę iść na mecz a nie tylko ja.
8 września 2018, 12:02
Walu napisał(a):Jak oceniacie debit Brzęczka? Szczerze mówiąc myślałem ze będzie o wiele gorzej, momentami na prawdę dobrze się to oglądało
No, momenty były ale to chyba jednak za mało żeby mieć większe nadzieje na przyszłość. W każdym razie nie poczułem się przekonany, że Brzęczek ma na drużynę pomysł lepszy niż poprawić niedociągnięcia Nawałki i kontynuować ten sam co poprzedni selekcjoner projekt.
Co prawda pozwolił zadebiutować kilku graczom ale wydaje mi sie, że jednak zabrakło odwagi i konsekwencji. No bo skoro (słusznie zresztą) odstawił Grosiskiego i Pazdana to dlaczego powołał Błaszczykowskiego? Piszczek po mundialu miał na tyle odwagi/rozsądku żeby zauważyć, że nie daje już rady. A Kuba to chyba nieważne jak bardzo nie nadążał by za grą, to w poczuciu jakiegoś obowiązku nie odpuści.
Krótko mówiąc, myślę, że coś się skończyło ale nowemu selekcjonerowi czegoś (chęci? odwagi? pomysłu?) zabrakło żeby coś nowego zacząć.
9 września 2018, 01:27
9 września 2018, 08:44
Mr_Johny_Mk napisał(a):Ja nie rozumiem ogólnego hejtu na Kubę, dla mnie to jest lider z krwi i kości, zawsze na wysokim poziomie, człowiek z klasą na boisku jak i poza nim, nagle większość marudzi, że dostaje powołanie, a gryzie trawę jak nikt inny w tej reprezentacji
Ja mu pozaboiskowej klasy nie odmawiam, choćby dlatego, że nie ma ona nic do rzeczy.
Błaszczykowski po raz ostatni regularnie grał ze sto lat temu i to niestety widać na boisku.
Ja się myślę, że uparte stawianie na Kubę wynika z tego, że selekcjoner boi sie, że zrezygnowanie z niego byłoby odebrane jako opowiedzenie się po jednej ze stron konfliktu Kuba-Lewy.
10 września 2018, 10:59
15 września 2018, 07:43
jin_tae napisał(a):
Ktoś od Nas po spożyciu zadzwonił?
Z drugiej strony, patrząc na obecny Arsenal, to przez kilka lat i wróżka Salmonella nie pomoże.
Teraz widzę, że to dodano w 2014. Reakcja "o matko", chyba jednak ta wróżka ma odpowiednie moce :-)
3 października 2018, 21:19
Trzeba spiąć dupę i skasować PSV na 6 punktów, to może uda się jeszcze powalczyć.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.