Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413617 odsłon

piekny

26 grudnia 2018, 14:06

Dele nie ma nawet na ławce!!!!!!!!
Miejmy nadzieje ze to nic ważnego i będzie dostępny w następnym meczu!!!

piekny

26 grudnia 2018, 14:07

KogutSpurs napisał(a):
Dzięki piekny :D
Co z Dele?

Szukam czegoś w necie.

piekny

26 grudnia 2018, 14:20

Z ciekawostek : Defoe dostał po 10 latach medal za wygranie przez Tottenham pucharu ligi. Przypomnijmy ,ze Defoe odszedł z naszej drużyny w zimowym okienku ,po czym my wygraliśmy z Chelsea wyżej wymieniony puchar. Defoe zagrał w danych rozgrywkach wcześniej parę (4 o ile dobrze pamiętam) meczy w naszych barwach.

piekny

26 grudnia 2018, 14:39

Harry Kane, Harry Winks i Kieran Trippier. Jeśli któryś z nich złapie żółć to nie wystąpi w następnym meczu.

piekny

26 grudnia 2018, 16:02

Pięknie, jeszcze jedna w drugiej połowie bez specjalnego wysiłku i jest cacy.

piekny

28 grudnia 2018, 17:16

Panowie przyznam się ,ze sobie pomyślałem o tym ze trzeba sprzedać trochę szrotu zęby wygenerować środki na nowych grajków i wiecie co.... pierwszy raz nie było w nich Sissoko!!!

spucoys

28 grudnia 2018, 18:00

W sumie to najbardziej mi szkoda tego Llorente z tych nazwisk które mają odejść zimą ponieważ mimo że jest drewniany to swoje powalczy na boisku i jakiś tam odpoczynek dla Kane da. Natomiast jeśli on odejdzie a nie będzie kupiony żaden inny napadzior to trochę lipa.

Spurs potrzeba kogoś do środka, ktoś typu b2b czy defensywny pomocnik oraz potrzeba napastnika/skrzydłowego. Do srodka byłby idealny Kovacic ale niestety on nierealny. Wiec może Denis Suarez z Barcelony? Wpisuje się we wszystkie kryteria Kogutów. Albo Arne Maier może przyszły Ballack XD

Marcin

29 grudnia 2018, 10:17

spucoys napisał(a):
Spurs potrzeba kogoś do środka, ktoś typu b2b czy defensywny pomocnik oraz potrzeba napastnika/skrzydłowego. Do srodka byłby idealny Kovacic ale niestety on nierealny. Wiec może Denis Suarez z Barcelony? Wpisuje się we wszystkie kryteria Kogutów. Albo Arne Maier może przyszły Ballack XD

Allan z Napoli. Niestety, podobno kręci się wokół niego już PSG.

KogutSpurs

29 grudnia 2018, 11:53

Cześć wszystkim, mam pewną prośbę. Dziś idę do brata ciotecznego o 15:00, więc nie mam jak obejrzeć meczu. Dałby ktoś linka gdzie możnaby było obejrzeć cały? Jeśli tak to bardzo dziękuję :kwiatek:

KogutSpurs

29 grudnia 2018, 13:49

KogutSpurs napisał(a):
Cześć wszystkim, mam pewną prośbę. Dziś idę do brata ciotecznego o 15:00, więc nie mam jak obejrzeć meczu. Dałby ktoś linka gdzie możnaby było obejrzeć cały? Jeśli tak to bardzo dziękuję :kwiatek:

Dobra jednak nieważne idę jutro :D

KogutSpurs

29 grudnia 2018, 14:05

Spurs VS Wolwerhampton: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Sissoko, Winks, Eriksen, Dele, Son, Kane
Subs: Gazzaniga, Rose, Walker-Peters, Foyth, N'Koudou, Lucas, Skipp
Tylko 3 punkty, ale nikogo nie będę lekceważyć.

piekny

29 grudnia 2018, 15:53

Graja na luzie a wynik jest!!!
Jeszcze coś dołożyć w drugiej połowie dla spokoju i będzie cacy.

KogutSpurs

29 grudnia 2018, 16:45

piekny napisał(a):
Graja na luzie a wynik jest!!!
Jeszcze coś dołożyć w drugiej połowie dla spokoju i będzie cacy.

No cóż, wyniku już nie ma ;(

MatMar

29 grudnia 2018, 16:52

O rany. Kompromitacja. W drugiej połowie ZERO strzałów Tottenhamu.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła