Internation Champions Cup 2019
21 lipca 2019, 11:32
Temat w którym komentujemy nasze mecze towarzyskie. Linki do meczów mile widziane
21 lipca 2019, 11:35
TEAM NEWS - REMINDER
Juventus: Buffon, De Sciglio, Rugani, Bonucci, Cancelo, Pjanic, Matuidi, Can, Mandzukic, Ronaldo, Bernardeschi.
Subs: Pinsoglio, Kastanos, Rabiot, Toure, Loria, Demiral, Higuain, Di Pardo, Muratore, Beruatto, Coccolo, Frederiksen, Mavididi, Szczesny, De Ligt, Pereira.
Tottenham: Gazzaniga, Walker-Peters, Alderweireld, Tanganga, Georgiou, Winks, Skipp, Lamela, Dele, Son, Parrott.
Subs: Bowden, Lucas Moura, Ndombele, Roles, Lyons-Foster, De Bie, White, Vertonghen, Whiteman, Foyth, Kane, Eriksen, Marsh, Sissoko.
Juventus: Buffon, De Sciglio, Rugani, Bonucci, Cancelo, Pjanic, Matuidi, Can, Mandzukic, Ronaldo, Bernardeschi.
Subs: Pinsoglio, Kastanos, Rabiot, Toure, Loria, Demiral, Higuain, Di Pardo, Muratore, Beruatto, Coccolo, Frederiksen, Mavididi, Szczesny, De Ligt, Pereira.
Tottenham: Gazzaniga, Walker-Peters, Alderweireld, Tanganga, Georgiou, Winks, Skipp, Lamela, Dele, Son, Parrott.
Subs: Bowden, Lucas Moura, Ndombele, Roles, Lyons-Foster, De Bie, White, Vertonghen, Whiteman, Foyth, Kane, Eriksen, Marsh, Sissoko.
21 lipca 2019, 13:06
varba napisał(a):KWP nie potrafi grać w obronie i każdy jego mecz mnie w tym utwierdza
w końcu w zeszłym sezonie był 4 prawym obroncą, jak nie dalej, dlatego nie ogarniam sprzedania Trippiera
21 lipca 2019, 13:31
piekny napisał(a):Teraz prosze 4 gole, Szczesny na bramce
haha, lepiej z połówki jak dostał
21 lipca 2019, 13:56
Mecz bardzo fajny, Gol w doliczonym czasie za kolnierz Szesnemu klasa!!!!
Masz racje Robert ten gol warty tych 4 co prosilem przed 2 polowa!
He he he
Masz racje Robert ten gol warty tych 4 co prosilem przed 2 polowa!
He he he
21 lipca 2019, 16:50
Znów Lucas strzela gola, wygrywając pojedynek z De Ligtem. Znów De Ligt jest w klubie, który przegrywa 3:2 z nami. I znowu przegrywa w końcówce doliczonego czasu gry.
Zgadnijcie mecz, który też miał podobny przebieg zdarzeń
Zgadnijcie mecz, który też miał podobny przebieg zdarzeń
21 lipca 2019, 16:54
Tego chłopa akurat mi trochę szkoda.
Brawo Harry, super bramka
Dla mnie na plus Parrott, Skipp nawet nie tak źle. Tanganga z pomocą Tobiego też dobrze się spisywał. No i asysta Ndombele w debiucie
Walker-Peters niestety słabo.
Brawo Harry, super bramka
Dla mnie na plus Parrott, Skipp nawet nie tak źle. Tanganga z pomocą Tobiego też dobrze się spisywał. No i asysta Ndombele w debiucie
Walker-Peters niestety słabo.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.