Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

05.03. Zlot w Londku pt. Crushing the Gunners

Forum dyskusyjne » Premier League » 05.03. Zlot w Londku pt. Crushing the Gunners
16 lutego 2016, 17:43
Po wstępnych rozmowach z Limboniciem i Pięknym planujemy wspólne oglądanie derbów . Z tego co zrozumiałem to Trzaskal z kilkoma osobami wpada na WHL , więc dobrze by było zrobić pomeczowe Re-union. Prezes daj znać jakie macie plany ... Póki co my mamy dwie opcje : albo na chacie u Limbonica w Tooting (pld .Londyn ) albo gdzieś w pubie stosunkowo niedaleko WHL .Wszystko zależy ilu nas będzie , więc dajcie ludzie znać kto jest chętny . Ja osobiście wolałbym oglądanie na chacie , ale cienko widzę pomeczową tułaczkę metrem z pld . do pln. Londynu na spotkanie z prezesem.
16 lutego 2016, 18:36
sorry, za offtop. błagam, nie stawiajcie przecinków po spacji, bo tego się czytać nie da :/
17 lutego 2016, 15:07
Tak jak wspomnial fingor,albo ogladamy mecz u mnie w zaleznosci ilosci osob,albo pub blizej WHL,aby szybciej sie spotkac z ekipa z Polski. Wiec dawajcie znac kto i jak:) Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.
17 lutego 2016, 20:48
My będziemy w The Bricklayers, tam jest najlepsza atmosfera :muza: przed meczem. Chociaż mecz jest dość wcześnie więc może nie zdążą się nawalić :D. Z drugiej strony to derby więc wszyscy będą nabuzowani. :X Ostatnio jak byliśmy na Liverpoolu to zajebiście śpiewali, lepiej niż na WHL. Przyjedźcie tam przed meczem, a potem wszyscy pójdziemy do Billa Nicholsona. Jak chcecie poczuć atmosferę derbów, to w tych pubach można najlepiej to przeżyć
18 lutego 2016, 08:35
Ja jestem za The Bricklayers, z tym ze tam bedzie bardzo,bardzo,bardzo duzo ludzi!Ale fakt atmosfera zajefajna!
18 lutego 2016, 11:46
fingor napisał(a):
Po wstępnych rozmowach z Limboniciem i Pięknym planujemy wspólne oglądanie derbów . Z tego co zrozumiałem to Trzaskal z kilkoma osobami wpada na WHL , więc dobrze by było zrobić pomeczowe Re-union. Prezes daj znać jakie macie plany ... Póki co my mamy dwie opcje : albo na chacie u Limbonica w Tooting (pld .Londyn ) albo gdzieś w pubie stosunkowo niedaleko WHL .Wszystko zależy ilu nas będzie , więc dajcie ludzie znać kto jest chętny . Ja osobiście wolałbym oglądanie na chacie , ale cienko widzę pomeczową tułaczkę metrem z pld . do pln. Londynu na spotkanie z prezesem

Wszystko jest w zapowiedzi zlotu na głównej COYS
18 lutego 2016, 16:52
Pytanie podstawowe : czy tam się da zobaczyć mecz, czy będę musiał wskoczyć na barana, żeby coś widzieć? I pytanie numer dwa : czy ktoś wie o której pub otwierają? Sprawdziłem niby o 12, ale nie wierzę, żeby w takie święto otworzyli tak późno...
18 lutego 2016, 18:56
Zostało jeszcze trochę czasu może faktycznie wbijać rano pod WHL,jak z zobaczeniem meczu to też nie wiem czy tam coś widać ;)ale atmosferę czuć napewno. Mi bez różnicy gdzie obejrzę mecz, zobaczymy.
19 lutego 2016, 10:10
Mam pytanie może nie w temacie, ktoś mógłby wspomóc w załatwieniu dwóch biletów lub objaśnić gdzie będzie najtaniej?
19 lutego 2016, 10:11
matthias95 napisał(a):
Mam pytanie może nie w temacie, ktoś mógłby wspomóc w załatwieniu dwóch biletów lub objaśnić gdzie będzie najtaniej?

Biletów na co?
19 lutego 2016, 10:22
trzaskal napisał(a):
Biletów na co?

Oczywiście mam na myśli mecz na WHL w dowolnym terminie, czy jest wymagana karta kibica (jak to w polsce np. bywa), przez jaki portal kupić najlepiej i jaki sektor (miejsce) wybrać najlepiej.
19 lutego 2016, 10:32
matthias95 napisał(a):
Oczywiście mam na myśli mecz na WHL w dowolnym terminie, czy jest wymagana karta kibica (jak to w polsce np. bywa), przez jaki portal kupić najlepiej i jaki sektor (miejsce) wybrać najlepiej

Jest wiele sposobów ale najbezpieczniejszy jest oczywiście poprzez Spurs Poland.

Musisz przed sezonem opłacić składkę na Spurs Poland i mieć wykupionego membera.

Możesz oczywiście mieć tylko membera i wtedy kupujesz na stronie Spurs. http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/

Nie musisz oczywiście membera wykupywać i wtedy czekasz na General Sale ale zazwyczaj na lepsze mecze nie ma już biletów a wtym sezonie także na te słabsze ;-)

Na FB jest kilka grup tzw. Ticket Exchange, Ticket Sale.
19 lutego 2016, 11:53
trzaskal napisał(a):
Jest wiele sposobów ale najbezpieczniejszy jest oczywiście poprzez Spurs Poland.

Musisz przed sezonem opłacić składkę na Spurs Poland i mieć wykupionego membera.

Możesz oczywiście mieć tylko membera i wtedy kupujesz na stronie Spurs. http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/

Nie musisz oczywiście membera wykupywać i wtedy czekasz na General Sale ale zazwyczaj na lepsze mecze nie ma już biletów a wtym sezonie także na te słabsze ;-)

Na FB jest kilka grup tzw. Ticket Exchange, Ticket Sale

W takim razie ile kosztuje składka na Spurs Poland i member? I czy mogę wykupić go teraz? Możemy przenieść się na priv żeby nie zaśmiecać jeśli tak się dzieje. :X
3 marca 2016, 11:38
Ustalilismy z fingorem, ze najlepsza opcja bedzie spotkanie w pubie( link ponizej) o 11:30, obejrzenie meczu i potem dolaczenie do ekipy z Polski. Kto ma ochote to zapraszamy.

http://www.matchpint.co.uk/view-goose-wood-green-878

Edit: zarezerwowany stolik:)
3 marca 2016, 17:23
matthias95 napisał(a):
W takim razie ile kosztuje składka na Spurs Poland i member? I czy mogę wykupić go teraz? Możemy przenieść się na priv żeby nie zaśmiecać jeśli tak się dzieje. :X

Zadzwoń do mnie bo nie chce mi się po raz 50 tego samego pisać :D
5 marca 2016, 10:19
O ktorej bedziecie w pubie?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji