05.03. Zlot w Londku pt. Crushing the Gunners
16 lutego 2016, 17:43
Po wstępnych rozmowach z Limboniciem i Pięknym planujemy wspólne oglądanie derbów . Z tego co zrozumiałem to Trzaskal z kilkoma osobami wpada na WHL , więc dobrze by było zrobić pomeczowe Re-union. Prezes daj znać jakie macie plany ... Póki co my mamy dwie opcje : albo na chacie u Limbonica w Tooting (pld .Londyn ) albo gdzieś w pubie stosunkowo niedaleko WHL .Wszystko zależy ilu nas będzie , więc dajcie ludzie znać kto jest chętny . Ja osobiście wolałbym oglądanie na chacie , ale cienko widzę pomeczową tułaczkę metrem z pld . do pln. Londynu na spotkanie z prezesem.
16 lutego 2016, 18:36
sorry, za offtop. błagam, nie stawiajcie przecinków po spacji, bo tego się czytać nie da :/
17 lutego 2016, 15:07
Tak jak wspomnial fingor,albo ogladamy mecz u mnie w zaleznosci ilosci osob,albo pub blizej WHL,aby szybciej sie spotkac z ekipa z Polski. Wiec dawajcie znac kto i jak
Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.
17 lutego 2016, 20:48
My będziemy w The Bricklayers, tam jest najlepsza atmosfera
przed meczem. Chociaż mecz jest dość wcześnie więc może nie zdążą się nawalić
. Z drugiej strony to derby więc wszyscy będą nabuzowani.
Ostatnio jak byliśmy na Liverpoolu to zajebiście śpiewali, lepiej niż na WHL. Przyjedźcie tam przed meczem, a potem wszyscy pójdziemy do Billa Nicholsona. Jak chcecie poczuć atmosferę derbów, to w tych pubach można najlepiej to przeżyć
18 lutego 2016, 08:35
Ja jestem za The Bricklayers, z tym ze tam bedzie bardzo,bardzo,bardzo duzo ludzi!Ale fakt atmosfera zajefajna!
18 lutego 2016, 11:46
fingor napisał(a):Po wstępnych rozmowach z Limboniciem i Pięknym planujemy wspólne oglądanie derbów . Z tego co zrozumiałem to Trzaskal z kilkoma osobami wpada na WHL , więc dobrze by było zrobić pomeczowe Re-union. Prezes daj znać jakie macie plany ... Póki co my mamy dwie opcje : albo na chacie u Limbonica w Tooting (pld .Londyn ) albo gdzieś w pubie stosunkowo niedaleko WHL .Wszystko zależy ilu nas będzie , więc dajcie ludzie znać kto jest chętny . Ja osobiście wolałbym oglądanie na chacie , ale cienko widzę pomeczową tułaczkę metrem z pld . do pln. Londynu na spotkanie z prezesem
Wszystko jest w zapowiedzi zlotu na głównej COYS
18 lutego 2016, 16:52
Pytanie podstawowe : czy tam się da zobaczyć mecz, czy będę musiał wskoczyć na barana, żeby coś widzieć? I pytanie numer dwa : czy ktoś wie o której pub otwierają? Sprawdziłem niby o 12, ale nie wierzę, żeby w takie święto otworzyli tak późno...
18 lutego 2016, 18:56
Zostało jeszcze trochę czasu może faktycznie wbijać rano pod WHL,jak z zobaczeniem meczu to też nie wiem czy tam coś widać
ale atmosferę czuć napewno. Mi bez różnicy gdzie obejrzę mecz, zobaczymy.
19 lutego 2016, 10:10
Mam pytanie może nie w temacie, ktoś mógłby wspomóc w załatwieniu dwóch biletów lub objaśnić gdzie będzie najtaniej?
19 lutego 2016, 10:11
matthias95 napisał(a):Mam pytanie może nie w temacie, ktoś mógłby wspomóc w załatwieniu dwóch biletów lub objaśnić gdzie będzie najtaniej?
Biletów na co?
19 lutego 2016, 10:22
trzaskal napisał(a):Biletów na co?
Oczywiście mam na myśli mecz na WHL w dowolnym terminie, czy jest wymagana karta kibica (jak to w polsce np. bywa), przez jaki portal kupić najlepiej i jaki sektor (miejsce) wybrać najlepiej.
19 lutego 2016, 10:32
matthias95 napisał(a):Oczywiście mam na myśli mecz na WHL w dowolnym terminie, czy jest wymagana karta kibica (jak to w polsce np. bywa), przez jaki portal kupić najlepiej i jaki sektor (miejsce) wybrać najlepiej
Jest wiele sposobów ale najbezpieczniejszy jest oczywiście poprzez Spurs Poland.
Musisz przed sezonem opłacić składkę na Spurs Poland i mieć wykupionego membera.
Możesz oczywiście mieć tylko membera i wtedy kupujesz na stronie Spurs. http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/
Nie musisz oczywiście membera wykupywać i wtedy czekasz na General Sale ale zazwyczaj na lepsze mecze nie ma już biletów a wtym sezonie także na te słabsze ;-)
Na FB jest kilka grup tzw. Ticket Exchange, Ticket Sale.
19 lutego 2016, 11:53
trzaskal napisał(a):Jest wiele sposobów ale najbezpieczniejszy jest oczywiście poprzez Spurs Poland.
Musisz przed sezonem opłacić składkę na Spurs Poland i mieć wykupionego membera.
Możesz oczywiście mieć tylko membera i wtedy kupujesz na stronie Spurs. http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/
Nie musisz oczywiście membera wykupywać i wtedy czekasz na General Sale ale zazwyczaj na lepsze mecze nie ma już biletów a wtym sezonie także na te słabsze ;-)
Na FB jest kilka grup tzw. Ticket Exchange, Ticket Sale
W takim razie ile kosztuje składka na Spurs Poland i member? I czy mogę wykupić go teraz? Możemy przenieść się na priv żeby nie zaśmiecać jeśli tak się dzieje.
3 marca 2016, 11:38
Ustalilismy z fingorem, ze najlepsza opcja bedzie spotkanie w pubie( link ponizej) o 11:30, obejrzenie meczu i potem dolaczenie do ekipy z Polski. Kto ma ochote to zapraszamy.
http://www.matchpint.co.uk/view-goose-wood-green-878
Edit: zarezerwowany stolik
http://www.matchpint.co.uk/view-goose-wood-green-878
Edit: zarezerwowany stolik
3 marca 2016, 17:23
matthias95 napisał(a):W takim razie ile kosztuje składka na Spurs Poland i member? I czy mogę wykupić go teraz? Możemy przenieść się na priv żeby nie zaśmiecać jeśli tak się dzieje.
Zadzwoń do mnie bo nie chce mi się po raz 50 tego samego pisać
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.