Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Bilet na Everton 12 05 2019

Forum dyskusyjne » Premier League » Bilet na Everton 12 05 2019
19 lutego 2019, 13:47
Witajcie.
Czy mógłby mi ktoś pomóc w sprawie zakupu 1 biletu na powyższy mecz?
Nie mam pojęcia jak to zrobić, a nie chcę kupować przez pośredników typu stubhub bo ceny są z kosmosu.
19 lutego 2019, 15:47
Zarejestruj się na stronie Tottenhamu. Dostaniesz numer CRN i wtedy będziesz mógł aplikować, kiedy bilety pojawią się w General Sale
19 lutego 2019, 16:38
OK.
Dostałem nr 7 cyfrowy /czyli mam swoje konto/ i teraz jak rozumiem muszę czekać do czasu gdy bilety będą dostępne w formule General Sale - tak?
21 lutego 2019, 01:12
Tak, jak nie masz membera to musisz czekać na General Sale i aplikować
22 lutego 2019, 16:52
Dzieki.
"Member' to konieczność zapłacenia 43 F na cały sezon? Na ostatnie mecz sezonu to raczej już nie opłaca się go kupować.A czy istnieje możliwość kupienia biletu od KONIKÓW pod stadionem w dniu meczu?
22 lutego 2019, 19:45
Możliwość jest zawsze, ale przepłacisz. Ponoć na Stubhub sprzedają w przyzwoitej cenie, aż tak bardzo nie zdzierają
28 lutego 2019, 15:07
Do "varba"
Dzięki za podpowiedzi.
Teraz po założeniu konta mogę spokojnie kupić bilet - w tej chwili na mecz z Arsenalem.
Pewnie jak będzie z 5 dni do meczu z Evertonem to kupię bilet na TH official website.
Mam taką nadzieję:))
20 grudnia 2019, 09:52
czesc, a ja mam pytanie jesli zdecyduje sie na wykup Membera to ile moge kupic biletow dla znoajmych jesli uruchomia opcje Ticket Exchange dla memberow na oficjalnej stronie?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji