Spursmania.org

Forum · Premier League

Blackburn vs Tottenham 23.10.11r

104 wpisy · 16107 odsłon

vebq

23 października 2011, 13:21

będzie dobrze nawet z VdV ;) może chłopak się ogarnie.. oby Lennon coś pokazał, bo ostatnio na tej prawej stronie dramat i piach. Bardziej niż występ VdV martwi mnie występ Bassonga.. sami wiecie jak potrafi spierdzielić

EDIT:
SUBS- Cudicini, Rose, Livermore, Sandro, Townsend, Defoe, Pavlyuchenko. Meawhile, Scott Parker is our captain this afternoon. Join us for kick-off at 3pm.
Parker kapitanem :O

dzejkob

23 października 2011, 13:43

Chyba najmocniejszy skład. Można dyskutować co do VdV. Dla mnie lepszą opcją jest Defoe. Miał świetny początek sezonu a VdV po słabej grze ale kilku wywiadach ma pierwszy skład. Niezrozumiałe jest to dla mnie.

Iwan

23 października 2011, 13:45

Nie no, takie ustawienie Rafy to ok, byle nie miotać nim po bokach pomocy, bo to nie ma sensu. A na szpicy z Ade pewnie zrobią ze dwa gole.

TrueYid

23 października 2011, 14:02

co sie dzieje w Manchesterze... narazie na bloodzeed leci city- utd. mam nadzieje,ze pokaza nasz mecz...

Zolter

23 października 2011, 14:03

Panowie, jakiś dobry stream ktoś posiada, bo wszedzie tnie co 3 sekundy?

Zoolander

23 października 2011, 14:03

Musimy chyba poczekać aż te mecze miną, bo na wszystkich transmisjach zarezerwowanych dla B'burn - Tottenham trwają albo Manchestery, albo Arsenal.

Royal

23 października 2011, 14:06

po derbach manchesteru na bloodzeed powinien być nasz mecz bo właściciel kanału jest kibicem spurs :)

vebq

23 października 2011, 14:14

anale 3-1 a myślałem że Crouch tam pokara :/

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła