Spurs - Man City 21.04.2013
21 kwietnia 2013, 14:12
No i dobrze wyszło, spisałem na straty i pokazali mi.
A jak wierzę w sukces to od razu dupy dają. Coś w tym jest. Hejtujcie dalej albo proście żebym dalej bluzgał że przejebaliśmy sezon
A jak wierzę w sukces to od razu dupy dają. Coś w tym jest. Hejtujcie dalej albo proście żebym dalej bluzgał że przejebaliśmy sezon
21 kwietnia 2013, 14:15
To było nasze najszczęśliwsze 7 minut w tym sezonie !! Wreszcie trafione zmiany AVB
21 kwietnia 2013, 14:16
nie płakać bo zaraz wjebią 2:3 i będzie sranie. Spokojnie,bo będzie płakusianie
21 kwietnia 2013, 14:18
Mateuszek napisał(a):nie płakać bo zaraz wjebią 2:3 i będzie sranie. Spokojnie,bo będzie płakusianie
Po pierwsze nie musisz używać tu wulgaryzmów, po drugie więcej wiary w naszą drużynę..
21 kwietnia 2013, 14:19
Co mnie w tym forum wkurwia? Zawsze bramka na prowadzenie to się tak ekscytujecie jakby to była 93 minuta i bramka na 3 punkty. A zwykle jest tak że w chuj minut do końca i potem wielkie pierdolenie, wymienianie, kto zjebał mecz kto zjebał to kto zjebał tamto siamto. Spokojniej oglądajcie to lżej będzie
21 kwietnia 2013, 14:19
nie sądziłem że to kiedyś powiem ale
hudd do pierwszej 11 bo gra lepiej niż parker
hudd do pierwszej 11 bo gra lepiej niż parker
21 kwietnia 2013, 14:20
Ok, przyznaje, nie rozumiem użytkownika Mateuszek. Nie rozumiem tej przesady.
21 kwietnia 2013, 14:20
Mateuszek napisał(a):Co mnie w tym forum wkurwia? Zawsze bramka na prowadzenie to się tak ekscytujecie jakby to była 93 minuta i bramka na 3 punkty. A zwykle jest tak że w chuj minut do końca i potem wielkie pierdolenie, wymienianie, kto zjebał mecz kto zjebał to kto zjebał tamto siamto. Spokojniej oglądajcie to lżej będzie
no to zmień forum,nikt Ci nie broni tego.
21 kwietnia 2013, 14:24
Mateuszek napisał(a):Co mnie w tym forum wkurwia? Zawsze bramka na prowadzenie to się tak ekscytujecie jakby to była 93 minuta i bramka na 3 punkty. A zwykle jest tak że w chuj minut do końca i potem wielkie pierdolenie, wymienianie, kto zjebał mecz kto zjebał to kto zjebał tamto siamto. Spokojniej oglądajcie to lżej będzie
Plus naucz się trochę kultury.
21 kwietnia 2013, 14:25
Tak z ciekawości, gdzie Tuczi, Trzaskal, Rafo etc? Oby zza morza siwuchy zdołali zauważyć pięknego gola Defoe i geniusz Bale
21 kwietnia 2013, 14:25
kurwa ,jeszcze chyba ze dwie godziny będę się cały trząsłz tych emocji...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.