21 kwietnia 2013, 14:45
saikor napisał(a):
Jasne, teraz nagle Big Tom to dobry zmiennik, ale znając ich to w następnym meczu ani on ani Holtby nie pokaza nic szczególnego, obym sie mylił

Akurat Hudd ostatnio wchodząc też dobrze zagrał. A co do Holdby-go to jak chłopak ma się zgrać skoro ciągle jakieś kontuzje i wymuszone zmiany. Ma potencjał i w przyszłym sezonie pokarze stabilną formę jak w S04.
21 kwietnia 2013, 14:57
Who needs cocaine when you have Tottenham
21 kwietnia 2013, 15:32
No i Chelsea wygrywa póki co
21 kwietnia 2013, 15:36
Chyba całe osiedle słyszało dzisiaj moją radość

Ciężko będzie teraz na koniec, trzeba się mocno spiąć ble ble ble.... Who cares?! Taka piękna wygrana, więc dzisiaj się tylko cieszymy, żadnego biadolenia, narzekania i kłótni na forum! :p
21 kwietnia 2013, 17:04
ale jaja z tym liverpoolem.piękna niedziela w takim razie
21 kwietnia 2013, 19:02
saikor napisał(a):
Jasne, teraz nagle Big Tom to dobry zmiennik, ale znając ich to w następnym meczu ani on ani Holtby nie pokaza nic szczególnego, obym sie mylił

Coś mi podpowiada że się nie będziesz mylił
21 kwietnia 2013, 20:39
http://www.youtube.com/watch?v=7Ji7MkT7Fig Czyżby Suarez wzorował się na Defoe? Jeśli tak to zagadka jego zajebistości i geniuszu rozwiązana(zabrał ją Defoe jak te kosmici w Kosmicznym Meczu z Jordanem - na szczęście coś tam u niego zostało i dzisiaj doszło do głosu przy bramce)
22 kwietnia 2013, 06:23
Yid1882 napisał(a):
Coś mi podpowiada że się nie będziesz mylił
No, ciekawe. Big Tom ostatnio ostro napierdalał jak wchodził z ławki i nam już nieźle pomógł m.in. z Evertonem. Ale ciekawe jak mu pójdzie od 1. minuty.