Subs - Friedel, Kaboul, Capoue, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Defoe.
Adebayooo?
Lamela???
Spurs vs Man Utd 1.12.2013
1 grudnia 2013, 11:12
1 grudnia 2013, 11:26
po ostatnim meczu w lidze chyba wszyscy jesteśmy przygotowani na WSZYSTKORAFO THFC napisał(a):przyszykowani na wpierdol ? za godzine 90 min prawdy o Spurs
1 grudnia 2013, 11:31
Dobrze ze w składzie jest dembele, ale ogólnie skład dziwny, jakiś taki mało ofensywny, no nic trzeba wierzyć AVB miejmy nadzieję ze coś z tego wyjdzie, w tamtym sezonie z United grało się nam dobrze, oby teraz było podobnie
1 grudnia 2013, 11:33
Mocno defensywne ustawienie, czyli gramy na 0:0.... Co do personaliów, moim zdaniem Dembele powinien grać na pozycji Paulinho, brazylijczyk na rezerwę i zamiast niego holtby, skoro nie ma Ade ani Lameli. Ale cóż, jest jak jest
1 grudnia 2013, 11:37
Lamela w nagrodę za to, že jako jedyny rozegrał przyzwoity mecz usiadł na ławce. Nie rozumiem.
1 grudnia 2013, 11:45
Fajnie że jest Dembele , ale miałem nadzieje że kosztem kogoś z dwójki Paulinho - Sandro . Brakuje ofensywnego pomocnika Holtby , bądź nawet Sigurdsson przydali by się . No cóż AVB ustawił skład do bronienia , a nie atakowania i głównym założeniem drużyny będzie by nie stracić bramki bo pózniej może być bardzo źle.
1 grudnia 2013, 11:51
Chadli?! Serio?! Nie wiem co Boas chce przez to osiągnać, ale czuję w kościach kolejny wpierdol
1 grudnia 2013, 12:00
Gość
Ja pierdole, nie kurwa nie rozumiem, dlaczego znowu gra gwiazdeczka na ataku? Jest wystawiany na mecz o pietruszke z tromso i gra 90 minut by pozniej zagrac z Man Utd. To dobitnie pokazuje że Soldado jest wystawiany na sile choćby miał kostke skreconą to by zagrał, pierdolony Boas , na co my mamy liczyc jak mamy 1 napastnika który jak pisałem to co gra to jest kpina a mimo wszystko jest wystawiany. Ade zagrał kikanascie minut i jakas rzekoma kontuzja, defoe jak na poczatku jeszcze dostawał jakies szanse, to teraz nawet w LE nie gra. Trace cierpliwośc do portugalczyka
1 grudnia 2013, 12:07
To mi dzisiaj na 4-3-3 wygląda bardziej. Ciekawe jak im pójdzie dzisiaj. Liczę na wygraną, ale szczerze mówiąc nie spodziewam się nawet remisu.
MU jest w świetnej formie, my chujowej.
MU jest w świetnej formie, my chujowej.
1 grudnia 2013, 12:07
Boas jest przekonany że te zmiany przyniosą efekty więc czekam do końca meczu
1 grudnia 2013, 12:09
Jakos mnie nie przekonuja te zmiany Boasa pewnie dlatego ze od dluzszego czasu nie wierze w projekt AVB,nie przekonaly mnie letnie transfery a teraz tylko to sie potwierdza
1 grudnia 2013, 12:16
Z takimi frajerami na obronie to daleko nie zajdziemy w Premier League. Niech Rose wraca, bo bez niego ta defensywa nie działa. 
A to, że nie mamy zmiennika na LO, to nie wina nikogo innego jak Baldiniego.
A to, że nie mamy zmiennika na LO, to nie wina nikogo innego jak Baldiniego.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.