Wczorajsza kolejka znów sprawiła bardzo miły prezent dla Spurs, a mianowicie szansę na objęcie 4 lokaty i zmniejszenie liczby punktów do Arsenalu. Jeżeli do końca sezonu wszystko dobrze pójdzie (i ktoś straci punkty) mamy szansę na 3 miejsce, ale czy piłkarze to wykorzystają?
Stoke powstrzymało Anali, Wigan zmiotło z powierzchni ziemi Newcastle, żal byłoby tego nie wykorzystać.
Tottenham - Blackburn @ 17:00
29 kwietnia 2012, 10:09
29 kwietnia 2012, 10:22
Teraz już wszystko możliwe, patrząc ostatnio na naszych grajków, obysmy wygrali dzisiaj, prosze tylko o to..
29 kwietnia 2012, 11:33
Dopóki my sami nie zaczniemy wygrywać spotkań, dopóty nie ma co nawet oglądać się na inne drużyny i na ich "pomoc"
29 kwietnia 2012, 12:25
Nie powinno się oglądać na inne drużyny, to fakt. Wartym zauważenia jest jednak fakt, że rzeczy pośrednie, jakimi są mecze drużyn ,z którymi konkurujemy o miejsce, układają się po naszej myśli. Osobiście czuję, że to wciąż może być kolejny moment zwrotny. Warunki, które jednak powinny zostać spełnione w moim odczuciu to Kaboul w obronie, skrzydła Lennon-Bale i Adebayor z przodu. Stąd też moje pytanie - czy obaj (Kaboul i Adebayor) są już sprawni ?
29 kwietnia 2012, 12:46
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/index.page
Odpowiedź na twoje pytanie Skafander
Odpowiedź na twoje pytanie Skafander
29 kwietnia 2012, 12:52
Wygrać wszystko do końca i zagrać w tej cholernej Lidze Mistrzów - tylko tego pragne
29 kwietnia 2012, 13:03
Dziś pewnie wygramy, ale przegramy z Boltonem na wyjeździe, a z Villa zremisujemy. Fulham będzie już meczem o pietruszkę, więc pewnie wygramy, a Redknapp będzie opowiadał jak nie wiele nam zabrakło
29 kwietnia 2012, 13:08
Jestem tak wkurwiony naszymi występami, że chyba nawet zwycięstwo nie przyniesie mi satysfakcji, o porażce nawet nie myślę, choć wiem że wynik jest 50/50 możliwy. Nie wiem może jakieś 5-0 czy 6-0 zero przywróciłoby mi choć trochę wiary w tą drużynę, ale jak wygramy 2-1 to będzie ogromny sukces!
29 kwietnia 2012, 14:16
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Rose; Lennon, Modric, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor.
SUBS
Cudicini, King, Nelsen, Livermore, Giovani, Defoe, Saha.
SUBS
Cudicini, King, Nelsen, Livermore, Giovani, Defoe, Saha.
29 kwietnia 2012, 14:28
Hell yea, Harry zauważył że King w tej formie nie zasługuje na grę w pierwszym składzie.
29 kwietnia 2012, 14:41
Zaop napisał(a):Hell yea, Harry zauważył że King w tej formie nie zasługuje na grę w pierwszym składzie
Nie posądzałbym go o tak analityczny umysł. Po prostu przyzwyczaił się do Kaboula
29 kwietnia 2012, 14:57
mam nadzieję ,że sezon się dziś dla nas nie skończy ...come on u spurs!!!
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.