No to sezon czas zacząć.
Jakie oczekiwania, nastroje i przewidywania przed meczem?
Wydaję mi się że wyjdziemy takim składem(4-4-1-1) Friedel; Walker, Kaboul, Verthongen, BAE; Lennon, Sandro, Sigurdsson, Bale; VdV; Defoe
Z takim ustawieniem moglibyśmy grać tak jak lubimy, przytrzymywać piłkę, Sigurdssonowi umiejętności technicznych nie brakuje, do spółki z VdV i Bale dali by rade. Jeżeli w środku zagra Livermore z Sandro to jedyne na co możemy liczyć to jakieś szybkie kontry z udziałem skrzydłowych. Mam nadzieję że poprawiliśmy stałe fragmenty gry, z Newcastle to może być nasza szansa. Oby Cisse obniżył loty bo inaczej będzie problem.
Ja się zabawię w jasnowidza i obstawiam wynik 2-1. Dla nas strzeli Kaboul po rożnym i Bale a dla Newcastle Cisse.
Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
17 sierpnia 2012, 20:23
17 sierpnia 2012, 21:36
Skład jaki podałeś to na te chwilę najlepszy więc chyba takim wyjdziemy, chyba że Andre zaskoczy
Jeżeli chodzi o wynik to wystarczy mi skromne 1;0
Strzeli na dobry początek Gylfi
Jeżeli chodzi o wynik to wystarczy mi skromne 1;0
18 sierpnia 2012, 02:21
Rafa strzeli z karnego, wyrówna po rogu Ba, a w 90 minucie strzeli zmiennik i Koguty wygrają 2-1
18 sierpnia 2012, 07:16
Jermaina, bo dostanie kontuzji paro miesięcznej 
taki smutny zarcik, odpukać..
Newcastle też ma problemy, ale też mi się wydaje, ze Sandro da nam zapomnieć o kontuzji Parkera, czekam do wieczora !
Newcastle też ma problemy, ale też mi się wydaje, ze Sandro da nam zapomnieć o kontuzji Parkera, czekam do wieczora !
18 sierpnia 2012, 07:32
alalala la bamba Ala srała do szamba. Tyle w kwestii mojego przewidywania. 3:0 po golach JD, Rafa i Gylfi
18 sierpnia 2012, 07:51
Gość
Dopóki saga z Modriciem nie dobiegnie końca, a Tottenham nie znajdzie dwóch napastników, będę się bardziej bał o ten sezon, niż się nim ekscytował. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jestem niesamowicie zadowolony ze zmiany trenera.
18 sierpnia 2012, 08:10
Pierwsza kolejka, obstawiam remis po bardzo zaciętym spotkaniu. Pamiętajmy, że gramy na wyjeździe.
18 sierpnia 2012, 08:31
Moim skromnym zdaniem, musimy w tym meczu pokazać jaja. Jak dla mnie (na papierze) Newcastle ma lepszy skład niż my. Tutaj w pokazywaniu "tych jaj", dużo będzie zależało od trenera. Je zwolennikiem AVB nie jestem. Liczę jednak na to, że zostaną dobrze przygotowani psychicznie, bo wiadomo jakie Sroki to walczaki. I do tego mają w głowach pewnie wpierdol jaki dostali na WHL w zeszłym sezonie. Mecz rozegra się bardziej "głową" niż umiejętnościami.
Nie chciałbym jakoś krakać, ale początek sezonu możemy mieć podobny jak za Ramosa. I jeszcze kwestia środka. Jak dla mnie Sandro jest tam nieporozumieniem. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. COYS!
Nie chciałbym jakoś krakać, ale początek sezonu możemy mieć podobny jak za Ramosa. I jeszcze kwestia środka. Jak dla mnie Sandro jest tam nieporozumieniem. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. COYS!
18 sierpnia 2012, 09:08
Bardzo proszę o jakiś sopcast na ten mecz... Bardzo ciekawie się to dziś zapowiada , ale ja jestem pesymistą 2:1 dla Newcastle ...
18 sierpnia 2012, 09:25
18 sierpnia 2012, 10:42
AVB może zrobić niespodziankę i wystawić Kane'a, bo chyba jest bardzo w nim zakochany
18 sierpnia 2012, 11:01
raku napisał(a):Dopóki saga z Modriciem nie dobiegnie końca, a Tottenham nie znajdzie dwóch napastników, będę się bardziej bał o ten sezon, niż się nim ekscytował. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jestem niesamowicie zadowolony ze zmiany trenera
Tak! Mnie ten mecz śmierdzi stratą punktów, więc będe się cieszył z remisu!!
18 sierpnia 2012, 11:41
Buli napisał(a):Tak! Mnie ten mecz śmierdzi stratą punktów, więc będe się cieszył z remisu!!
dokładnie
- panowie gramy bez Modricia i Ade !!! , kurwa! nie myślałem, że doczekam tak rozpiżdżonego składy ... atak JD/VDV lub JD/Sigur, można przyjąć i uznać za niezły - ale ten "lej po bombie w środku pola" - to są jakieś żarty. Ja myślę, że w środku zagra Sandro za Jenas-em albo Sigur/Sandro. Ale to wszystko półśrodki jak dla mnie
18 sierpnia 2012, 11:49
Aby łatwiej było "Srokom", nasz trenejro pewnie wystawi taki skład:
Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe
Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe
18 sierpnia 2012, 11:57
Diegomir napisał(a):AVB może zrobić niespodziankę i wystawić Kane'a, bo chyba jest bardzo w nim zakochany
W nim jest zakochany? Na moje oko to upodobał sobie Jenasa
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.