19 sierpnia 2012, 08:25
Nie wiem co się tak spinacie, wg mnie jak na słaby środek (nie ma się co oszukiwać Sandro i Jake to nie to samo co Parker i Luka) oraz brak napastnika w stylu Ade było całkiem spoko mieliśmy przewagę i swoje szanse. Troszeczkę nie fart no i gapiostwo Rafy do spółki z Lennonem.
Podobały mi się stałe fragmenty Gylfiego i liczę na więcej w niedalekiej przyszłości

Trochę mi szkoda że, nie dograł do końca, ale z drugiej strony brakowało mi Rafy na boisku (zagwostka dla AVB). No i wbrew tego co pisali inni Gallas dawał radę moim zdaniem, tylko wrzucanie piłek do przodu na Defoe takie jakieś nie wiem co on miał tam zrobić z nich..
Ktoś wspominał wcześniej że, dupy dał Levy i ty się zgodzę. Mamy powtórkę z rozrywki znowu brak rozgrywającego i napastnika. Oby to się zmieniło szybko.
Co do AVB widać, że jest jakiś tam zamysł taktyczny, moim zdaniem wyciągnął dużo z tego co mamy na stanie aktualnie. Oby to wszystko się rozkręciło z czasem i
muszę przyznać że, jestem dobrej myśli po tym co widziałem. Niedosyt pozostaje jednak bo punkcik mógł być nasz
19 sierpnia 2012, 13:54
Macie chlopaki linki do pobrania calego spotkania? Jestem w kanadzie nie dalem rady obejrzec spotkania , a bardzo bym chcial.