Tottenham - Newcastle 18:30 11.02.12
11 lutego 2012, 17:53
Nie chcę nic mówić ale to chyba Newcaste coś kompletnie dnia nie mają :/ szkoda mi ich
11 lutego 2012, 18:03
Pierwsze co mozna zauwazyc to jak Ade i Saha sie uzupelniaja, Ade kiwa i duzo kombinuje ale za to Saha wie ze jak trzeba przywalic to poprostu to robi i jak narazie swietnie to wychodzi
Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
11 lutego 2012, 18:08
To co powiedział komntator C+ to bzdura. Walker chciałby żeby Harry odszedł do reperezentacji, bo by dostał szansę na gre w ME. Takie pier... Z tym Tour de france to miał rację, że 3 pierwsze drużyny uciekły daleko
11 lutego 2012, 18:09
Swietnie podanie Sahy ma dzien facet! Szkoda ze nie Ade bo nalezala mu sie jak cholera ta bramka, ale dobrze ze byl Niko
Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil
4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava
Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil
4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava
11 lutego 2012, 18:23
No nieeeee musiałem zawieźć kumpla na studniówkę i akurat gdy nie mogłem oglądać meczu gramy jak natchnieni
!!! Chcę to samo w drugiej połowie
11 lutego 2012, 18:24
Szkoda że zawodnicy Newcastle nie mogą nas tylko oglądać, a pełnią rolę epizodystów na WHL. Luis Saha witamy na WHL!
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.