Team news przedmeczowe
Full team news on the way - one change from Anfield - Louis Saha full debut, comes in for Jake Livermore. Jermain Defoe and Aaron Lennon return on bench.
Tottenham - Newcastle 18:30 11.02.12
11 lutego 2012, 16:47
11 lutego 2012, 16:52
Friedel - Walker - Dawson - King - BAE ; Niko - Modric - Parker - Bale ; Adebayor - Saha
Ławka : Cudicini , Bongani , Nelsen , Rose , Livermore , Lennon , Defoe
Ławka : Cudicini , Bongani , Nelsen , Rose , Livermore , Lennon , Defoe
11 lutego 2012, 16:55
To jakiś żart, co robi Saha zamiast JD w pierwszym składzie...Mam nadzieje że to tylko ze względu na to iż dopiero co wrócił razem z Lennonem.
11 lutego 2012, 16:56
varba napisał(a):Henry strzelił w końcówce dla Arsenalu
Co nas obchodzą mecze w środku tabeli?
11 lutego 2012, 16:57
Mysle ze jak mecz nie bedzie dobrze ukladal dla nas to wchodza Defoe i Lennon i robia naprawde niezly wiatr.
A jak bedzie dobrze to Harry kogos sciagnie i wpusci Jake'a
Swoja droga martwie sie o Kaboul'a
A jak bedzie dobrze to Harry kogos sciagnie i wpusci Jake'a
Swoja droga martwie sie o Kaboul'a
11 lutego 2012, 16:57
Zolter trafiłeś w sedno
Rekonwalescent nie zagra od 1 min. Chociaż będziemy mogli zobaczyć na co Sahe stać.
11 lutego 2012, 16:58
Bajt napisał(a):Zolter trafiłeś w sednoRekonwalescent nie zagra od 1 min. Chociaż będziemy mogli zobaczyć na co Sahe stać
Coś czuję, że nie zobaczymy za wiele
11 lutego 2012, 17:00
Mam nadzieje że Saha strzeli bramkę i zobaczymy co wtedy będziecie pisać
11 lutego 2012, 17:02
Ja przewiduje przyszlosc i napisze po strzeleniu gola przez Saha : fuks i tyle
11 lutego 2012, 17:08
Saha tylko i wyłącznie dlatego , że Defoe może w jeszcze nie gotowy do gry od początku . Podobnie pewnie z Lennonem , za którego po raz kolejny zagra Niko , oby w końcu pokazał coś więcej niż przeciętność ( bo ostatnio mnie trochę zawiódł) .
11 lutego 2012, 17:10
Gość
Dzisiaj Rafa van der Vaart ma urodziny. Chłopcy chyba wiedzą jaki prezent ucieszyłby Holendra najbardziej
11 lutego 2012, 17:10
Dobrze mieć takich piłkarzy jak Defoe i Lennon na ławce, przynajmniej jest jakaś opcja jakby mecz nam się nie układał. Szybkość Lennona i Defoe w końcówce może być bardzo pożyteczna.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.