Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Tottenham vs Aston Villa 7.10.12r

Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Aston Villa 7.10.12r
7 października 2012, 15:57
No co do pierwszej połowy to graliśmy jakbyśmy bronili wyniku.Myślałem ze jeszcze dostaniemy gola w końcówce. Ale druga połowa przeczysta, doskonała współpraca. Gol Defoe może trochę szczęścia mieliśmy ale potem sypkie dobicie rywala i co ważniejszy bardzo potrzebne, no i w rezultacie Aza i 2-0. Nie pamiętam takiej ładnej końcówki żebym oglądał ich bez stresową. Bardzo ładna druga połowa Gareth może mieć nie smaczek ze nie strzelił ale miał pecha bo piłka trafiła jeszcze w słupek. Ładny wynik 2-0 doskonale.
7 października 2012, 15:58
Ade zrobił wielką różnicę.
7 października 2012, 15:59
Ade wolał bym za Dempseya w pierwszym składzie dobry mecz, widać ze trenował.
7 października 2012, 15:59
Szkoda że nie mogłem oglądać całego meczu ale Ade pokazał że to on powinien mieć miejsce w podstawowej 11. Wg mnie na Defoe szkoda czasu.

C.O.Y.S. :brawo:
7 października 2012, 16:01
dobrze że Adebayor wrócił :) o wiele lepiej wyglądała gra dzięki niemu.
7 października 2012, 16:02
Like a Boas ;) mam nadzieje, że i AVB po meczu stwierdzi to co wszyscy tutaj - ADE do pierwszego składu !!
Każde zagranie Ade było idealne, a Defoe z niecałych dwoch metrow nie trafił do bramki... Szczęście, że był Caulker
cały mecz był całkiem ok. Ta pierwsza połowa nie była taka zła, brakowała bramki po prostu :) ale w drugiej zrobiliśmy co trzeba i 3pkt nasze :)
7 października 2012, 16:09
Defoe może uczynił postęp, może się poprawił, ale Ade jest od niego zwyczajnie lepszy. Każde odegranie, drybling, gra zespołowa, majstersztyk po prostu.
7 października 2012, 16:10
dawidskuza napisał(a):
Gol Defoe może trochę szczęścia mieliśmy

Jaki kurwa gol? Nie było żadnego gola Defoe!!! Gdyby nie stał tam Caulker to chłoptaś po prostu by przestrzelił. Jak zwykle zresztą :P. Myślę, że osoby kumate, zauważyły różnicę w grze z przodu po wejściu Ade... Dziękujemy za trzy punkty, Koguciki :D
7 października 2012, 16:11
W tym meczu było widać różnicę między Harrym a AVB. Redknapp by w przerwie powiedział żeby się bardziej postarali i pewnie nic by się nie zmieniło, a AVB potrafił dostrzec coś (nie mam pojęcia co dokładnie) i wprowadzić korekty tak, że w drugiej połowie wygraliśmy w cuglach, a 2:0 to najmniejszy wymiar kary. Dobry mecz Llorisa i myślę że wskoczył na dłużej do wyjściowej jedenastki, w zasadzie tylko jeden błąd popełnił kiedy wyrzucił piłkę pod nogi przeciwnika. Inna sprawa że mogło nas to kosztować 3 punkty. Bardzo ładnie za to grał na przedpolu a o to najbardziej się obawiałem. Mam nadzieje że jak to tylko będzie możliwe Naughton zastąpi Walkera w pierwszym składzie. Verts bardzo ładnie, zwłaszcza w pierwszej połowie. Jak wróci Kaboul za Gallasa to w obronie będziemy mieć prawdziwy monolit bo Caulker to już teraz obrońca pełną gębą. Ade robi w ataku OGROMNĄ różnicę chociaż Defoe ciągle broni się strzelonymi bramkami, AVB ma ciężki orzech do zgryzienia. Z Chelsea dał bym im chyba po 45 minut. W środku już tradycyjnie Sandro a Dembele wymiatali i przy takiej ich dyspozycji nie chcę żeby Parker któregoś wygryzł z pierwszego składu. Skrzydełka dzisiaj trochę słabiej ale i tak Lennon strzelił bramkę i Bale brakowało centymetrów. Dempsey wciąż nie może zaskoczyć ale za to Gylfi dał dobrą zmianę i przez te 15 minut pokazał kilka fajnych zagrań (klepka z Bale!!). Na miejscu AVB zastanowiłbym się nad wystawieniem Sigurdssona w pierwszym składzie na Chelsea. W końcu potrafiliśmy zachować koncentrację do samego końca i nie straciliśmy w końcówce bramki kontaktowej. Po takim meczu jestem jak najbardziej kontent. Brawo!!
7 października 2012, 17:07
Z Chelsea Gylfi powinien zagrać 30 minut, ale nie cały mecz. Za to Ade i Defoe odwrotnie. Dać Adebayorowi 60 minut, a Defoe 30. Bardzo cieszy wygrana, bo nie byłem do końca pewny jak to będzie wyglądało po meczu w Atenach.

Jesteśmy całkiem wysoko, a na początku sezonu wydawało się jakby się zapowiadała walka o miejsca 7-10. Za tydzień się okaże na co możemy liczyć w tej połowie sezonu. Będzie bardzo ciężko, żeby wygrać, ale skoro anale dały rade, to czemu my mamy nie dać. :)

Ma ktoś linka do downloadu 2 połowy? Niestety widziałem tylko fragmenty.
7 października 2012, 17:26
Anale przecież przegrały z CFC ;d
7 października 2012, 18:51
Racja będzie ciężko, ale widzę pewne szansę na wygraną. Po pierwsze dla samego AVB będzie to wyjątkowy mecz, będzie chciał coś udowodnić i pewnie dobrze zmotywuje drużynę :) liczę, że wyjdziemy z pozytywnym nastawieniem jak na MU. Sami zawodnicy będą również chcieli wygrać no bo to jednak derby ;) a po trzecie to seryjne wygrywanie Chelsea w tym sezonie musi się kiedyś skończyć. :)
7 października 2012, 18:56
NestEa napisał(a):
Anale przecież przegrały z CFC ;d

Ano tak. Pomyliłem się z City chyba.
7 października 2012, 20:26
tak city wygrało o tarczę. ale ogólnie chelsea poza ostatnim meczem raczej średnio z formą i takie szarpane te zwycięstwa a patrząc na poprzedni sezon (oprócz nieszczęsnego pucharu angli) to mimo dwóch remisów w meczach byliśmy dwa razy lepsi
7 października 2012, 22:00
Hades napisał(a):
Za tydzień się okaże na co możemy liczyć w tej połowie sezonu.

a nie za dwa? :mysli:
8 października 2012, 13:58
Nylon napisał(a):
a nie za dwa? :mysli:

Sorka. Kolejny błąd. Oglądałem inny terminarz, z którego wynikało, że gramy w ten piątek. ;|
8 października 2012, 16:48
Hades napisał(a):
Sorka. Kolejny błąd. Oglądałem inny terminarz, z którego wynikało, że gramy w ten piątek. ;|

swoją drogą lipa że teraz tyle czekania :(
8 października 2012, 17:25
Spoko. Odkupisz to sobie meczem Polska - Anglia. :D Mój typ 1-4.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji