Tottenham vs Stoke City 21.03.12r
21 marca 2012, 20:38
Jaka padaka :/ Arsenal swoje, a nasi? Niech strzelą bynajmniej tego jednego trupa i będzie spokój bo nie wygląda to za ciekawie. Po meczu z Boltonem chyba powinni być mocniejszy psychicznie i bardziej zmotywowani.
21 marca 2012, 20:39
Gość
Julkos napisał(a):Jaka padaka :/ Arsenal swoje, a nasi? Niech strzelą bynajmniej tego jednego trupa i będzie spokój bo nie wygląda to za ciekawie. Po meczu z Boltonem chyba powinni być mocniejszy psychicznie i bardziej zmotywowani
No jeśli ktoś prawie umiera na Twoich oczach, a Ty jesteś dzięki temu mocniejszy psychicznie i bardziej zmotywowany, to ja Ci gratuluję...
21 marca 2012, 20:43
Tak jest jak spadniemy na 5 miejsce śmiało można mówić, że wszystko przez Muambe. Pewnie któryś z naszych to przewidział i się chłopaki zestresowali 3 mecze temu.
21 marca 2012, 20:44
Everton trochę gniecie, może co z tego będzie. Jesli chodzi o nas, staramy się grać swoje ale mamy masę niedokładnych podań w środku przez co nasza gra nie jest płynna. Nie źle gra Rafa, Bale w końcu nie gwiazdorzy ale to i tak nie to do czego nas przyzwyczaił, Luka jakoś bez jaj. Mimo wszystko nasze motory napędowe poniżej normalnego poziomu. Może strzelona bramka doda im pewności siebie, bo chyba właśnie tej pewności im brakuje po trzech porażkach z rzędu. Potrzebujemy dzisiaj przełamania jak tlenu!
21 marca 2012, 20:45
Julkos- http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119
bynajmniej to nie przynajmniej.
bynajmniej to nie przynajmniej.
21 marca 2012, 20:47
Nie jest źle, ale trzeba wjebać tę jedną bramkę. In plus mamy poprawione rożne, co widać bo przecież gramy z Drwalami. W drugiej bardziej przycisnąć i wyjdziemy z tego. No i Bale przestał gwiazdorzyć i zajął się swoim skrzydłem. Od teraz dużo lepiej to wygląda.
21 marca 2012, 21:09
Dzięki, że poprawiliście mnie. Raku źle zrozumiałeś. Muamba przecież przeżył, a nasi piłkarze powinni być bardziej zmotywowani i strzelić jakaś bramkę z dedykacją. Początkowo byli sparaliżowani tym co zobaczyli jednak po kilku dniach okazało, że Muamba ma się dobrze. Chyba powinni poczuć wielką ulgę, że przeżył, a to daje pozytywne myślenie i siły.
21 marca 2012, 21:09
Chelsea prowadzi i Arsenal też więc w najgorszym przypadku spadek w dół i to aż na 5 miejsce. Musimy wbić!
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.