Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Tottenham vs Stoke City 21.03.12r

Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Stoke City 21.03.12r
21 marca 2012, 21:45
A tak sie śmialiśmy z Arsenalu , a jesli na koniec wypadniemy z top 3 to cała anglia będzie sie śmiała z nas .
21 marca 2012, 21:46
Generalnie zenada. A obawiam sie, ze moze byc gorzej Nie ma formy i nie ma komu strzelac bramek.
21 marca 2012, 21:47
Taka prawda że gdyby nie Adebayor to byście dziś nie martwili się, że spadniecie z top 4 bo by was tam zwyczajnie nie było. A geniusz Redknappa wychodzi na jaw ;p
21 marca 2012, 21:48
Zolter napisał(a):
Nie wiem co bedzie z cfc na wyjeździe

Znając życie znowu staniemy się pośmiewiskiem wszystkich w Anglii
21 marca 2012, 21:49
Nie ma tego błysku i szybkości którą imponowaliśmy jakiś czas temu , przypomnijcie sobie mecz z Newcastle , wtedy piłka chodziła aż miło było patrzeć a teraz wszystko takie ospałe .
Marzag napisał(a):
Taka prawda że gdyby nie Adebayor to byście dziś nie martwili się, że spadniecie z top 4 bo by was tam zwyczajnie nie było. A geniusz Redknappa wychodzi na jaw ;p

zdrowo pierdolisz kolego :)
Marzag napisał(a):

Jeżeli jesteś kolejnym napinaczem, to zmień stronę
21 marca 2012, 21:51
Marzag napisał(a):

z tego co mi sie wydaje, chyba jesteś kanonierem (ale nie jestem pewien). Więc jeśli tak, to nie wiem gdzie wy byście byli bez RVP.
21 marca 2012, 21:51
QPR 3:2

Patrzec i sie uczyc gamonie z WHL

Pan u góry. Geniusz to pokazał A Wenger sprowadzając Parka z Monaco <rotfl> Poza tym jak to mówił RVP w Holenderskiej TV : nie wiem gdzie będę grał w przyszłym sezonie na pewno nie jestem przyklejony na stałe do Arsenalu...
21 marca 2012, 21:52
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii.
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii.
Zolter, tyle ze RvP jest zawodnikiem Arsenalu, a Ade przyszedl tylko dlatego ze sie mancini wkurzyl za jego wypowiedz ze chcialby zostac w Realu. Trzymajcie sie chlopaki, ja spadam :-)
21 marca 2012, 21:53
W trakcie meczu Arsenal-Liverpool komentator mówił że wyliczono że gdyby nie RVP to arsenal byłby na 16tym miejscu . Więc daruj sobie te teksty o Ade
21 marca 2012, 21:54
Haha QPRy wpier. Spuscili czerwonym. To sie nazywa gra "do samego konca ich lub naszego".
21 marca 2012, 21:55
Pajac ma jedynie satysfakcję. Lepiej sobie dać spokój z internetowym napinaczem.
21 marca 2012, 21:56
Miejsce w tabeli odzwierciedla mozliwości drużyny. Nie piszcie o słabym arsenalu - ta drużyna rozbiła nas, pokonała kolejno jeszcze na wyjeździe liverpool i everton i newcastle u siebie. Wiec nie sa słabi, mieli kiepski początek, środek - ale teraz finiszują super, pewnie ze dzieki głownie Van Persiemu, ale jednak - oni go mają - my nie mamy i pewnie to zadecyduje na finiszu. Zadnymi frajerami nie bedziemy jak nie zajmiemy III miejsca, nie takie drużyny jak my rozwalały przewagę punktową. Liga to maraton - wygrywa ten kto zachowa najwięcej sił, odpowiednio je rozłoży i ma trochę szczęścia. mamy 9 kolejek i 5 punktów nad chelsea - lepszy kalendarz - pilnujmy tego - bo w to że arsenal, który jest w gazie wyprzedzimy - nie wierzę. Musimy znać swoje miejsce w szeregu, ono jest za arsenalem - a jezeli uda się wyprzedzić wyjadaczy z chelsea - to i tak bedzie mega sukces.
21 marca 2012, 21:56
tak, tylko że bez rvp gdzie wy byście byli...nigdzie. Co ja pisze zresztą, my tracimy pkt i być może gre w LM, a tu jakiś typek pierdoli...
21 marca 2012, 21:58
Mówiłem już ponad roku temu, że nie można szkodować kasy na piłkarzy, a teraz to wychodzi.
22 marca 2012, 07:34
Zastanawiam się co się tak właściwie stało. Bo przypominam sobie idealny mecz z Newcastle, a po chwili 4 mecze bez zwycięstwa.

A tak właściwie, ile w końcu było tych rożnych?
22 marca 2012, 10:46
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-11-stoke-city-21-03-2012/

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji