Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zlot Wawa na Arsenal 01.09

Forum dyskusyjne » Premier League » Zlot Wawa na Arsenal 01.09
20 sierpnia 2013, 09:01
Rozpoczynam wątek. Kto chętny na zlot? Wpisywać się. Miejsce ustalimy później.
20 sierpnia 2013, 11:55
Jestem na 100% :)
20 sierpnia 2013, 11:58
Zapewne ja
20 sierpnia 2013, 13:10
będę na 99% :D
20 sierpnia 2013, 13:56
Ja wtedy będę się przeprowadzał i zobaczymy jak to będzie... Wiadomo o której godzinie ? Jeżeli chcecie to u mnie na osiedlu jest taki mały Pub, są w nim dwa duże telewizory 50 cali chyba, piwo 5 zł, shot 5 zł i najlepsza pizza w mieście :D
20 sierpnia 2013, 13:57
miejsce też całkiem dobre bo przy przystanku Wola-Ratusz :)
20 sierpnia 2013, 19:47
jestem na 100% - bez względu na cenę piwa :rotfl:
20 sierpnia 2013, 21:56
RAFO THFC napisał(a):
jestem na 100% - bez względu na cenę piwa :rotfl:

Ty Rafo zrób tak, że śpisz u mnie!!!
23 sierpnia 2013, 15:21
trzaskal napisał(a):
Ty Rafo zrób tak, że śpisz u mnie!!!

Ja zrobię tak, żeby się obudzić w parku o 6 nad ranem :P
26 sierpnia 2013, 08:50
To co z tym zlotem? Bo mecz za 6 dni a dalej nic nie jest ogłoszone
26 sierpnia 2013, 09:35
przy ratuszu na Ogrodowej? bo tam jest Klimat i Chwila chyba tylko. Klimat to była ostra mordownia kiedyś, nie wiem jak jest teraz. chyba że o całkiem innym miejscu mówisz. dla mnie może być Molly Malone's, Gran Derbi od biedy też, w sumie nie mam preferencji, ale lepsze będzie jakieś ścisłe centrum dla ludzi, co przyjadą spoza Warszawy. tylko zdecydujmy jakoś szybko.
26 sierpnia 2013, 10:51
Szukałem troszkę i powiem szczerze, że w stolicy dużego europejskiego kraju jest straszna posucha z knajpami sportowymi dlatego proponuje tradycyjnie Molly.
26 sierpnia 2013, 11:43
też patrzyłem i podobne wnioski. warka już zajechana, champions drogi, kilka miejsc na zadupiach. jestem za.
26 sierpnia 2013, 14:36
Moim zdaniem Molly,do 17.00 Happy Hour:), Gran Derbi było spoko, tylko drzeć sie nie można i wychodzić z piwkiem:)
26 sierpnia 2013, 17:41
jestem w tym jak coś :)
27 sierpnia 2013, 11:10
Firstly, my apologies for this not being in Polish, I"ve only just started to learn.

I was at Tottenham - Swansea last Saturday and came across some guys with a Spurs Poland flag, which has led me to here.

I'm new in Warsaw having moved out to work for a language school and I'm hoping to meet a few people in order to watch (or maybe even play!) football with (and a beer) in the city!

Let me know if you think you can help here!

Come on you Spurs!

Matt

Panowie pomóżcie koledze, bo ja nie mogę ze względu na to że nie mieszkam w Wawie, tłumaczyć chyba nie trzeba, bo każdy na tyle jest obcykany z angielskiego że rozumie, że Matt chce obejrzeć z wami mecz w pubie i przydałoby się pokazać to czym Polska pozytwnie rozsławiła się w Europie, czyli nasza polska gościnność. Chłopak się natrudził, żeby założyć temat na forum więc chyba mu bardzo zależy, więc moglibyśćie go pokierować gdzie ma przyjść i o której się spotykacie, bo widzę że jeszcze nie do końca wszystko ustalone.
27 sierpnia 2013, 12:20
varba napisał(a):
Firstly, my apologies for this not being in Polish, I"ve only just started to learn. I was at Tottenham - Swansea last Saturday and came across some guys with a Spurs Poland flag, which has led me to here. I'm new in Warsaw having moved out to work for a language school and I'm hoping to meet a few people in order to watch (or maybe even play!) football with (and a beer) in the city! Let me know if you think you can help here! Come on you Spurs! Matt Panowie pomóżcie koledze, bo ja nie mogę ze względu na to że nie mieszkam w Wawie, tłumaczyć chyba nie trzeba, bo każdy na tyle jest obcykany z angielskiego że rozumie, że Matt chce obejrzeć z wami mecz w pubie i przydałoby się pokazać to czym Polska pozytwnie rozsławiła się w Europie, czyli nasza polska gościnność. Chłopak się natrudził, żeby założyć temat na forum więc chyba mu bardzo zależy, więc moglibyśćie go pokierować gdzie ma przyjść i o której się spotykacie, bo widzę że jeszcze nie do końca wszystko ustalone

Spoko, tylko Panowie " decyzyjni" sie ociągają :D, jakiś news na główną tradycyjnie by przyspieszył sprawe, ale na 90% Molly.
27 sierpnia 2013, 14:34
Jak brat Rafo będzie to ja raczej też, jeśli zgodzi się:F mnie zabrać.
27 sierpnia 2013, 15:46
Panowie - decyzja jest w zawieszeniu, bo wciąż szukamy optymalnego rozwiązania. W Gran Derbi pewnie byśmy wywalczyli promocję na piwo, a w Mollys happy hour kończy się o 17, więc jakbyśmy mieli siedzieć otoczeni 150 piwami kupionymi tuż przed 17 to trochę lipa. Ale załatwiamy z Trzaskalem i jutro rano powinno być info (zamieszczę też op ang.)
27 sierpnia 2013, 15:52
limbonic napisał(a):
Spoko, tylko Panowie " decyzyjni" sie ociągają :D, jakiś news na główną tradycyjnie by przyspieszył sprawe, ale na 90% Molly

a co byście powiedzieli na tą knajpę - Tortilla Factory, Wilcza 46, Wa-wa ???? :mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji