EURO 2016
29 maja 2016, 13:52
Myślę, że niezłym pomysłem jest założenie osobnego wątku na EURO. Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji? Jak poradzą sobie Anglicy? Kto wygra, kto zaskoczy pozytywnie, a kto rozczaruje? Zapraszam do dyskusji
29 maja 2016, 18:30
Walu napisał(a):Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji?
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę...
29 maja 2016, 19:32
Wduwek napisał(a):A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę
Idąc tym tokiem myślenia, to ćwierćfinał naszej reprezentacji biorę w ciemno
30 maja 2016, 06:20
Ćwierćfinał i także będę zadowolony a myślę że jak najbardziej realny cel
a oprócz Polski macie jakąś reprezentacje której będziecie kibicować?
Ja mam trzy za które będę trzymał kciuki,a są to Chorwacja, Belgia oraz Anglia.
30 maja 2016, 08:43
MatMar napisał(a):Anglia i Belgia, bo to teraz prawie jak kibicowanie Tottenhamowi
Ja jeszcze Austrię dorzucam bo fajna piłkę grali w eliminacjach
10 czerwca 2016, 11:53
W końcu otwarcie EURO 2016
Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0.
Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0.
10 czerwca 2016, 12:43
2:0. Myślę też, że zostaną mistrzami - nie dość, ze mają bardzo mocny skłąd to jeszcze sa gospodarzami, a takie na przykłąd Niemcy wydają się być najsłabsze od lat. Hiszpanai czy Włochy też nei zachwycają. Wydaje mi się, ze Anglia i Chorwacja moga namieszać ale nei zdobędą tytułu.
A królem strzelców zostanie Harry Kane
A królem strzelców zostanie Harry Kane
10 czerwca 2016, 13:05
Chorwacja w końcu musi coś zagrać na wielkim turnieju z takim składem jakim mają więc ja również uważam że namieszają. A co do Harry'ego to nie mam nic przeciwko
10 czerwca 2016, 22:46
Payet i Kante warci każdych pieniędzy. Szkoda, że ich wcześniej nie wyjęliśmy, teraz już raczej za późno.
11 czerwca 2016, 14:48
Dobry ten Embolo, widać, że zawsze ma pomysł co zrobić z piłką. Schar też mi imponuje.
11 czerwca 2016, 18:02
Czas na mecz Tottenhamu z Rosją. Co jak co ale jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałem się tego rodzaju emocji w czerwcu ;]
11 czerwca 2016, 21:46
Mateusz napisał(a):Gdzie będziecie oglądać euro?
Niemiecki kanal ZDF, na nc+ nr 245
12 czerwca 2016, 10:05
Kane wczoraj trochę rozczarował, chyba lepiej by wyglądał jakby mu dorzucić Vardy'ego
12 czerwca 2016, 10:36
MatMar napisał(a):Nie wiedziałem, że Dier tak umie
To samo wczoraj pomyślałem jak strzelił tą bramkę i nawet miałem napisać dokłądnie to samo na Spursmanii ale nie małem telefonu pod ręką
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.