Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

AUDI CUP 2015

Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » AUDI CUP 2015
3 czerwca 2015, 10:25
Tottenham weźmie udział w towarzyskim turnieju - Audi Cup. Zawody te odbywają się co dwa lata na Allianz Arenie w Monachium. W tym roku oprócz Kogutów zagrają Real Madryt, Bayern Monachium i AC Milan.

Tottenham swój mecz półfinałowy zagra 4 sierpnia z Realem Madryt o godzinie 18:15. Zwycięzca zagra z wygranym drugiego spotkania w finale 5 sierpnia. W tym samym dniu odbędzie się mecz o trzecie miejsce.

Byliby chętni z okolic śląska na wyjazd ? Trasa nieco ponad 800 km więc jakby mieć kierowcę na zmianę nic strasznego :D

Biletów jest do kupienia jeszcze bardzo dużo. Są w cenie od 35 euro do 55 euro i w tej cenie mamy OBA mecze półfinałowe:

Tottenham Hotspur vs Real Madryt
Bayern Monachium vs AC Milan

Więc jest to nie lada gratka zobaczyć swój ulubiony zespół oraz 3 inne legendarne kluby.

BILETY:
https://tickets.fcbayern.de/Internetverkauf/SelectBlock.aspx
3 czerwca 2015, 16:29
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony.
3 czerwca 2015, 17:58
fajna opcja i chyba się tam wybiorę, z tym, ze będzie to część grubszego tripa po Europie. Chętnie się spotkam na miejscu jeśli ktoś tam jedzie od nas ale transport sobie sam organizuję :)
3 czerwca 2015, 19:17
trzaskal napisał(a):
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony

Trzaskal a jaką trasą byś jechał? Bo jak przez Pniewy na Świecko to byłbym zainteresowany. Będę w Polsce na weselu szwagra i chętnie bym sie przejechał, ale najpóżniej do 6.08 musiałbym wrócić. Oczywiście koszty ewentualnego nadrobienia trasy bym pokrył
3 czerwca 2015, 20:29
Mefisto, ja jestem zainteresowany
3 czerwca 2015, 22:07
ja ze Szczecina byłbym chętny
3 czerwca 2015, 22:10
trzaskal napisał(a):
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony

Drogo :P a ile się człowiek umęczy. Z Łodzi do Monachium samolot na ten dzień to koszt 99 euro w dwie strony(49 euro w jedną stronę). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Dojechać na mecz a po finale wracać do domu(zakładam, że rozklepiemy gamonia Beniteza)

Już nawet do rodziny w Holandii nie śmigam autem, bo te 99 euro jest bardzo dobrą ceną(w porównaniu do Wizzair bardzo dobrą)
3 czerwca 2015, 23:27
jin_tae napisał(a):
Drogo :P a ile się człowiek umęczy. Z Łodzi do Monachium samolot na ten dzień to koszt 99 euro w dwie strony(49 euro w jedną stronę). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Dojechać na mecz a po finale wracać do domu(zakładam, że rozklepiemy gamonia Beniteza)

Już nawet do rodziny w Holandii nie śmigam autem, bo te 99 euro jest bardzo dobrą ceną(w porównaniu do Wizzair bardzo dobrą)

To musisz mieć dostęp do jakiegoś Zajebiście taniego euro skoro 99 wychodzi mniej niż 270 zł.
4 czerwca 2015, 10:00
varba napisał(a):
To musisz mieć dostęp do jakiegoś Zajebiście taniego euro skoro 99 wychodzi mniej niż 270 zł

Czy ja napisałem, że wychodzi mniej? Po prostu uważam, że za 100 zł oszczędności nie warto się męczyć(jako kierowca) i śmigać 800 900 km. Nie napijesz się, bo na kacu słabo z jazdą, a w samolocie 1,5 h i jesteś na miejscu.
4 czerwca 2015, 16:23
Ja mam z Wawy lot regularny za ok. 700 PLN ale nie wiem czy moich przyjaciół na to stać dlatego zaproponowałem najtańsze rozwiązanie w Wawy.
4 czerwca 2015, 17:32
trzaskal napisał(a):
Ja mam z Wawy lot regularny za ok. 700 PLN ale nie wiem czy moich przyjaciół na to stać dlatego zaproponowałem najtańsze rozwiązanie w Wawy

Z Lodzi do Monachium/Amsterdamu dwa razy dziennie latają bombardiery(pojemność około 70 osób) i cena zjadliwa 400 zł w dwie strony.

Jeszcze taniej wbić się blablacarem, ale nie zawsze na ten konkretny dzień jest przejazd
10 czerwca 2015, 16:29
Dla mnie ta wiadomość jest balsam na kogucie serce. Na co dzień przebywam w Monachium. Nie wyobrażam sobie, żebym nie zobaczył tego turnieju :).
10 czerwca 2015, 17:41
Ja odpadam. Niestety nie dam rady.
1 lipca 2015, 22:08
Lekka zmiana u mnie w planach. Końcem Lipca jestem spowrotem w Polsce, więc jak najbardziej jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem :)
13 sierpnia 2015, 08:37
Koledzy byli na tym wyjeździe? Jakie wrażenia?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji