Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Bilet na Tottenham - Liverpool 28.11.2010

Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Bilet na Tottenham - Liverpool 28.11.2010
3 listopada 2010, 22:15
Ludziska kochane mam pytanko? Czy nie miał by ktoś sprzedać biletu na mecz z Liverpoolem na 28.11.2010?
Będę akurat w Londynie i zobaczył bym Koguty na Live:tak:
Kupię bilet i na miejscu stawiam dużego browara!!!
Lub chociaż jakieś wskazówki,gdzie będę mógł kupić bilet w Londynie? Bo będę tam już 24.11.2010.
Z góry wielkie dzięki i pozdrowienia dla wszystkich fanów Tottenhamu!!!
3 listopada 2010, 22:33
Sam chciałbym mieć taki bilet, zapytaj się tego co będzie miał dziecko na murawie, on wchodzi za darmo to może ma bilet do sprzedania!:D:P
4 listopada 2010, 09:07
Niestety nie mam. My (ja i syn) nasze bilety dostaniemy dopiero przed meczem do sektora gdzie będą siedzieć wszystkie dzieciaki wraz z opiekunami (rodzicami).
5 listopada 2010, 12:49
No ale może ktoś wie gdzie szukać? Czy w jakimś pubie wcześniej czy pod stadionem u koni w dzień meczu?
5 listopada 2010, 13:57
Tu masz info:http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticketinfo_latest.html

Jak widać L'pool jest już wyprzedany. Możesz próbować pod stadionem u koników, albo w zapytać w jakiś agencjach czy biurach podróży, ale samego biletu raczej nie sprzedają.
6 listopada 2010, 00:52
No dobra. To ja wyjadę jeszcze bardziej abstrakcyjnie. Zdaje się, że w grudniu będę w Lądku. Ma ktoś do sprzedania/załatwienia etc. bilet na Chelsea?! Oprócz laski i tych spraw jestem w stanie zrobić wszystko!:D
6 listopada 2010, 09:31
ginola - podbij na privie do Sadzika , on tam jakąś stronę wykombinował, gdzie ludziska membersi sprzedają swoje bilety, jak nie mogą się na dany mecz wybrać. Sadzik tak sobie załatwił wjazdy na parę spotkań :)
7 listopada 2010, 18:45
wybieram sie na lige mistrzow spurs werder na WHL czy ktos idzie??????pozdr
15 listopada 2010, 19:12
WITAM!!!07 GRUDNIA JEDZIEMY NA MECZ Z FC Twente
POMYSŁ JEST TAKI:LECIMY DO LONDYNU 06.00 WYLOT Z KATOWIC(JAK KTOŚ JEST Z Z GDZIEINNDZIEJ TO SOBIE LECI Z GDZIEINNDZIEJ I SIĘ SPOTYKAMY W LONDYNIE)09.00 ZWIEDZANIE WEMBLEY,11.00 POKAZANIE GOŁEJ DUPY PRZED ARSENALEM I WALIMY DO HOLANDII.MECZ.08.12.POWRÓT DO LONDYNU.ZWIEDZANIE THE WHITE HART LANE STADIUM.SZWĘDANIE SIĘ.20.40 POWRÓT DO KATOWIC.CAŁOŚĆ MOŻE WYJŚĆ GÓRA 200ZŁ + BILET NA MECZ(OKOŁO £34)+BILET NA WHL(15) i WEMBLEY(15 LUB 8).ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT 323010304 LUB 00447877266585 POZDRAWIAM MICHAL.proszę o pilny kontakt.
15 listopada 2010, 19:32
fajnie, trochę z w-wy do gdańska przez opole, ale co tam.
30 grudnia 2010, 18:28
Oddam bezinteresownie programy Tottenhamu ,armia
4 stycznia 2011, 18:28
Czesc! Chcialbym wybrac sie z moim 7-letnim synem na ligowy mecz Tottenhamu. Niekoniecznie z kims z czuba tabeli. Chodzi o sam fakt uczestniczenia w meczu naszej druzyny. Mieszkamy pod Wroclawiem i stad chcialbym leciec. Czy ktos z Was moglby mi przyblizyc od czego zaczac, gdzie kupic bilety, etc. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. (Tanie linie lataja pewnie nie do samego Londynu, wiec jak ktos ma rozeznanie odnosnie logistyki, czy trzeba zalatwic jakis nocleg- jesli tak, gdzie np., czy damy rade w jeden dzien). Pozdrawiam! Tomek R

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji