Chciałbym otworzyć zapisu do fan clubu na rok 2013/14. Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur).
W tym roku korzyści z bycia w fan clubie, przynajmniej na tę chwilę, są zdecydowanie większe. Jeśli wyrobimy się ze wszystkim do tej środy, będziemy mogli zaklepać sobie zdecydowanie wcześniej bilety na mecz ze Swansea (na przykład) i mieć pewność, że je dostaniemy.
Zrzutka członkowska, tak jak w zeszłym roku, 25 funtów. Kto chętny, pisać.
Oficjalny fan club 2013/14
1 lipca 2013, 06:48
Gość
1 lipca 2013, 10:39
Gość
na razie to ja chcę tylko dane:
Imię / Nazwisko / CRN
Imię / Nazwisko / CRN
1 lipca 2013, 13:59
Gość
varba, a jesteś zameldowany w Polsce?
1 lipca 2013, 14:29
chyba jeszcze jestem, ale jeśli chodzi o moje członkostwo to adres mam UK, więc jak musi być polski, to nie przejdzie, bo mają mój angielski adres zamieszkania
2 lipca 2013, 07:49
Gość
Nie pozabijajcie się z tą aktywnością...
2 lipca 2013, 08:12
raku napisał(a):Nie pozabijajcie się z tą aktywnością
No właśnie. Najpierw zobaczymy ilu jest "prawdziwych" kibiców a potem zastanowimy się czy jest sens coś oficjalnego robić.
2 lipca 2013, 09:02
Ja jestem chętny
a aktualnie ile osób mamy w oficjalnym fan clubie i do kiedy wpłacamy pieniądze?
2 lipca 2013, 10:42
Gość
Czy ja niewyraźnie piszę?
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur).
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur).
2 lipca 2013, 11:04
raku napisał(a):Czy ja niewyraźnie piszę?
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur)
Kiedy kasę wysłać i na jakie konto?
2 lipca 2013, 17:27
raku napisał(a):Czy ja niewyraźnie piszę?
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur)
To jakaś nerwica? Po prostu zapytałem ile osób jest od nas zarejestrowanych i do kiedy wpłacamy kasę.
Maciej Szkalej - 3182603
3 lipca 2013, 09:04
Rafał Skuza - 2698032 --- SORRY TEN JEST NIEAKTUALNY!
-- Rafał Skuza - 3305106
-- Rafał Skuza - 3305106
4 lipca 2013, 07:02
Gość
okej, a mogę przepisać też listę z poprzedniego i pododawać nowych? Panowie, proszę o szybkie działanie. Jeśli się sprężymy z wysłaniem listy do 8 lipca (a w zasadzie zdążę ja) uda NAM się załatwić PEWNE bilety na Swansea! Bilety w cholernie niskich cenach (następne mecze tak samo, ale termin zamawiania biletów na Swansea mija 11 lipca).
4 lipca 2013, 07:21
raku - fajnie, nie wiem jak inni ale ja wolłbym jechać we wrześniu np: na Norwich
- jeśli kupimy w lipcu bilety lotnicze, będzie taniej
- TOTT będzie w "pełnym składzie" ... zakładam, że 31.08 ktoś ważny jednak dojdzie
- ja już w wakacje nie dostanę urlopu
--
pozdro
- jeśli kupimy w lipcu bilety lotnicze, będzie taniej
- TOTT będzie w "pełnym składzie" ... zakładam, że 31.08 ktoś ważny jednak dojdzie
- ja już w wakacje nie dostanę urlopu
--
pozdro
4 lipca 2013, 08:50
Gość
Na to też można zamawiać, ale Norwich jest w drugiej grupie, czyli droższej. Norwich można jednak zamawiać tylko do 18 lipca (więc też czasu niewiele).
4 lipca 2013, 10:48
Gość
Ważna informacja: na Norwich z przedłużeniem fan clubu też trzeba się wyrobić do 8 lipca.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.