od dziś chciałbym zacząć przyjmowanie zapisów do oficjalnego fan clubu Tottenhamu na sezon 2014/2015. Jak już pewnie wiecie, nasz fan club działa od dwóch lat, ale do tej pory liczba jego członków nie była przesadnie duża. Tym razem chciałbym to zmienić i proszę o mobilizację
Czego od Was potrzebuję? Każdy kto chce być członkiem fan clubu w nadchodzącym sezonie w tym wątku musi wpisać:
IMIĘ / NAZWISKO / CRN (unikalny numer otrzymywany przy wykupywaniu membershipa, bądź zakładaniu konta e-hotspur. W razie problemów odsyłam tu: http://bit.ly/1n6SLQI)
Opłata członkowska dla CAŁEGO FAN CLUBU to 25 funtów na rok. Kto chce, może się dołożyć, kto nie, nie musi. Nie jest to wymagane
Jakie są korzyści?
- Możliwość wcześniejszego zamówienia biletów (kilku z nas skorzystało już z tej możliwości w minionym sezonie),
- Możliwość utworzenia specjalnych giftów z logo fan clubu robionych przez klub,
- Możliwość uczestniczenia w eventach organizowanych przez klub (jeden z członków fan clubu uczestniczył w ceremonii wręczania nagród dla piłkarza sezonu oraz w meczu przedstawicieli fan clubów na White Hart Lane!),
- Możliwość zaproszenia Ledleya do Polski
- Otrzymanie specjalnej flagi fan clubowej - jedną mamy w Łodzi, drugą ma Warszawa. Jeśli z jakiegoś miasta zbierze się w tym roku więcej osób, chętnie przekażę ją temu miastu
- Otrzymanie specjalnych gadżetów dla przedstawicieli fan clubu (w tym roku były to fajnie przypinki),
I wiele, wiele więcej
W razie pytań, piszcie, jestem do Waszej dyspozycji i czekam na zgłoszenia.
Pozdrawiam,
Prezes
PS. Mam nadzieję, że osoby, które do tej pory były w fan clubie nie wypisują się i mogę je spokojnie przepisać na następny sezon