2 lutego 2016, 09:01
mosaj napisał(a):
Jutro Harry dozna kontuzji albo wyłapie jakąś czerwoną kartkę i jesteśmy w dupie.
Wypluj te słowa

Poch już wypowiadał się na temat opcji w ataku - nie będzie zakupów na hurra, bo brakuje zawodnika. Zawodnicy są w akademii (Poch mówił przede wszstkim o K. Sterlingu i jeszcze jednym, ale nie pamiętam niestety drugiego naziwiska

)
Son na szpicy z resztą spisywał się bardzo dobrze, tyle, że z ogórami.
Dembele jest zbyt solidny w pomocy, żeby go wystawiać do ataku (swoją drogą, ostatnio zastanawiałem się, czy to nie był jakiś inny Demebele i może mi się wydawało, że grał w ataku

)
2 lutego 2016, 09:21
A co powiecie o pomysle zeby jak by co to w ataku wystawic Alliego?
2 lutego 2016, 10:50
Nie ma co się oszukiwać, o wiele lepiej wyglądamy jak Kane gra na szpicy. I nie chodzi tylko o zdobywane bramki, ale pracę jaką wykonuje. Gra tyłem do bramki. Chadli i Son mogą grać z przodu, ale żaden z nich nie da nam tej jakości. Trzeba się modlić, żeby Harry był zdrowy na najważniejsze mecze. Za chwile Liga Europy i będziemy grać praktycznie co 3 dni jeżeli połączymy to z FA cup. Harry nie będzie mógł zagrać we wszystkich tych meczach, wtedy przekonamy się co warty jest Son i Chadli z przodu. Alli ma 19 lat więc niech rozwija się na swojej pozycji.
2 lutego 2016, 13:17
Wydaje mi się, że w pucharach krajowych Kane nie będzie grał.
Co do Alliego na szpicy - nie no, raczej nie

Ofensywny pomocnik, 'skrzydła' i pomoc spoko, ale nie na szpicy. Na szpicy już lepiej Dembele, bo kiedyś tam grał. Nie ma co gdybać, poczekamy, zobaczymy.