Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2016
22 grudnia 2015, 12:43
The Times understand Tottenham Hotspur have opened talks with Marseille to sign striker Michy Batshuayi.
22 grudnia 2015, 12:50
Narodowość i rok urodzenia podpadają pod Tottenham, chociaż ja oczywiście szedłbym trochę starszą i trochę bardziej wyspiarską drogą.
23 grudnia 2015, 14:14
Jeśli mięlibyśmy ściągnąć napastnika z Valenci to tylko Alcacer ( prawdopodobnie nie jest to teraz możliwe , ale ... ) a nie Jovetica .
23 grudnia 2015, 14:35
Drugler napisał(a):
Jeśli mięlibyśmy ściągnąć napastnika z Valenci to tylko Alcacer ( prawdopodobnie nie jest to teraz możliwe , ale ... ) a nie Jovetica

Chyba Negredo, Jovetic gra w Interze. Poza tym, Kane jest lepszy od Negredo, a nas nie stać na płacenie dużej tygodniówki zawodnikowi, który będzie siedział na ławie.
23 grudnia 2015, 18:37
gld1337 napisał(a):
Chyba Negredo, Jovetic gra w Interze. Poza tym, Kane jest lepszy od Negredo, a nas nie stać na płacenie dużej tygodniówki zawodnikowi, który będzie siedział na ławie

Przepraszam , oczywiście miałem na myśli Negredo a nie Jovetica .
24 grudnia 2015, 09:31
https://www.facebook.com/nowe.manutdpl/photos/a.651203834891477.1073741828.635588746452986/1099913000020556/?type=3&theater

Shots fired, man down :D

Negredo bylby niezlym pomyslem. Osobiscie chcialbym Dzeko :D

Licze, ze skauci Pocha znajda solidne transfery do 10mln :D
26 grudnia 2015, 08:13
28 grudnia 2015, 13:53
Jackson Martinez? W kilku źródłach podają, że chcemy go wypożyczyć.
28 grudnia 2015, 14:32
MatMar napisał(a):
Jackson Martinez? W kilku źródłach podają, że chcemy go wypożyczyć

Ooo! to byłby ciekawy ruch :D
28 grudnia 2015, 21:21
MatMar napisał(a):
Jackson Martinez? W kilku źródłach podają, że chcemy go wypożyczyć

Odpuśćmy już sobie tego Martineza , tak samo jak było z Moutinho tylko to inna pozycja.

My musimy mieć stałego ,drugiego,bramkostrzelnego szybkiego,sprytnego NAPASTNIKA!. Odmienność Harego Kane. Coś w stylu Defoe z świetnych lat albo Igalo właśnie w Watford. :nie: ;)

Aluko z Hull City kiedyś był dobrą opcją , teraz to raczej gra na poziomie Defoe. :( Myślę że nasz TRENER dokona słusznego wyboru , i nie zawiedzie nas w styczniowym okienku i kupi dobrego napastnika .:brawo:
28 grudnia 2015, 22:30
ja tam mam nadzieje ze ktoś taki jak ighalo nie trafi do nas, nie chciałbym aby jakis nasz zawodnik tak zachowywał się, a grać, to jakoś za dużo nie zagrał, według mnie ;P
28 grudnia 2015, 23:48
Efendi6 napisał(a):
Myślę że nasz TRENER dokona słusznego wyboru , i nie zawiedzie nas w styczniowym okienku i kupi dobrego napastnika .:brawo:

Mądre słowa!
Ale ściąganie zawodników takich jak Ighalo, Diego Costa czy Fellaini przynosi hańbę klubom. Nie idźmy tą drogą :D
29 grudnia 2015, 07:40
Robert napisał(a):
ja tam mam nadzieje ze ktoś taki jak ighalo nie trafi do nas, nie chciałbym aby jakis nasz zawodnik tak zachowywał się, a grać, to jakoś za dużo nie zagrał, według mnie ;P

Według mnie Ighalo zagrał wczoraj wyśmienite spotkanie , nie dość , że cały czas przy nim było 3 zawodników ( Dier , Tobi i Jan ) to zdołał strzelić bramkę i zrobił dużo szumu z przodu . Patrząc na jego styl gry ( dobrze się zastawia , dobry w polu karnym ) to świetnie by do nas pasował , wtedy można rotować i np wystawiać Kane za jego plecami ( z drugiej strony wtedy Dembele / Erikson tracą na wartości ) .

Co do komentowania , machania rękami to Pochettino powinien go tego oduczyć , tak jak to zrobił z Janem czy robi teraz z Allim .

Przewija się w okół nas spora liczba napastników ( Berardi , Batshuayi , Martinez , Berahino , Ighalo , Negredo , Dembele ) i mam nadzieję , że kogoś uda się pozyskać .
30 grudnia 2015, 13:46
Czy ktoś coś słyszał, ktoś coś wie więcej niż jest napisane w artykule? Wiek się zgadza, kierunek? Niby LaLiga, którą Pochetino zna ale podobno na Skysports cytowali go, że chciał ściągnąć kogoś z niższych ale angielskich lig.

http://pitchka.com/mauricio-pochettino-has-made-sandro-his-prime-transfer-target-in-january/
30 grudnia 2015, 20:05
Moim zdaniem tego Sandro trzeba brać.
Z tego, co widziałem jest bardzo dynamiczny, nie jest to zawodnik tego samego typu co Kane, ale to nic :D nie jest specjalnie drogi
1 stycznia 2016, 08:40
iZgone napisał(a):
Mądre słowa!
Ale ściąganie zawodników takich jak Ighalo, Diego Costa czy Fellaini przynosi hańbę klubom. Nie idźmy tą drogą :D

Co takiego zrobił Ighalo, że stawiasz go w jednym szeregu z Diego Costa?

Robert napisał(a):

A co takiego robi ten Ighalo? Bo chyba nie mówisz o meczu z nami, bo ja tam nie widziałem niczego, czego nie zrobiliby nasi piłkarze w poprzednim sezonie w meczu Aston Villa. Normalne zachowanie jak udzielają się emocje
1 stycznia 2016, 11:07
Po pierwsze, wszystkiego najlepszego w nowym roku, ale przede wszystkim, w tym okienku transferowym :D

varba napisał(a):
Co takiego zrobił Ighalo, że stawiasz go w jednym szeregu z Diego Costa?

Nie zrobił nic tak wielkiego, jak Costa. Mógłbym tutaj dopisać także Fazio.
Nie pamiętam co zrobił dokładnie, była jednak sytuacja w naszym polu karnym, w którym załączył mi się na niego hejt za jego zachowanie. Musiałbym obejrzeć ponownie drugą połowę, nie mam gdzie, niestety.
1 stycznia 2016, 12:58
Sandro postawiłbym pod względem umiejętności na poziomie Deulofeu, a jak ten radzi sobie w Evertonie, każdy choć trochę interesujący się liga angielska, wie. Jedyny haczyk jest taki, że Barcelona zapewne, jak w przypadku większości transferów swoich młodych zawodników, będzie chciała zawrzeć możliwość wykupienia tego zawodnika. Taka klauzulę ma bodajże właśnie Deulofeu i na pewno Carvajal z Realu, który wykupił go z Bayeru Leverkusen. Taki transfer ma oczywiście sens pod względem ekonomicznym, bo wykupienie będzie prawdopodobnie kosztować Barce więcej niż sprzedaż, ale z drugiej strony jest to dziwne przeświadcZenie, ze paradoksalnie z każdym dobrym meczem, Sandro oddala sie od nas ;(
1 stycznia 2016, 13:49
varba napisał(a):
A co takiego robi ten Ighalo? Bo chyba nie mówisz o meczu z nami, bo ja tam nie widziałem niczego, czego nie zrobiliby nasi piłkarze w poprzednim sezonie w meczu Aston Villa. Normalne zachowanie jak udzielają się emocje

Nie pamiętam meczu, ale czy któryś z naszych zawodników wtedy rozbił komuś nos i twierdził ze nic się nie stało, żeby po chwili jak zobaczył krew odsyłac za boisko?
Durna kłótnia z liniowym i chyba wtedy za to dostał kartke ?
2 stycznia 2016, 09:31
Robert , uderzył w nos Carrola ale było w tym więcej przypadku niż zamiaru :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji