Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512637 odsłon

WojtasTHFC

22 lipca 2013, 08:34

Na razie to że jesteśmy zainteresowani soldado wymyślają media więc nie ma co marzyć na razie, po 2c ja cały czas zastanawiam się kiedy zaczniemy sprzedawać graczy których nie chcemy.

jin_tae

22 lipca 2013, 09:59

WojtasTHFC napisał(a):
Na razie to że jesteśmy zainteresowani soldado wymyślają media więc nie ma co marzyć na razie, po 2c ja cały czas zastanawiam się kiedy zaczniemy sprzedawać graczy których nie chcemy

jak to kiedy :D w styczniu

trzaskal

22 lipca 2013, 13:39

Fran Guaita ‏@FranGuaita 18 min
Franco Baldini, director deportivo del Tottenham Hotspur, está en Valencia. SER Deportivos.

Jablona22

22 lipca 2013, 17:33

Mi też się bardzo podoba, że Baldiniego zatrudniliśmy i od razu zaczął pracę na najwyżrzyszych obrotach !!! Jestem za Soldado w 100% i wiem, że będzie pasował do naszej drużyny, widać że AVB chce wprowadzić coś nowego do PL, i wydaje mi się że 4-3-3 będzie dobrym ustawieniem lecz nie wiem jak to będzie wyglądało w rzeczywistości dokładnie gdzie będzie grał Gareth, na skrzydle ??

Jablona22

22 lipca 2013, 17:34

W sumie to on bedzie ustawiony na papierze, że jest na skrzydle, ale on i tak będzie wszędzie

andre

22 lipca 2013, 17:48

mysle, ze to będzie takie 4-3-2-1, z tym że Lennon szeroko ustawiony po prawej strony, a Gareth bliżej środka pola dając możliwość i wolny korytarz dla lewego obrońcy którego zaasekuruje jeden ze środkowych.

olivier

22 lipca 2013, 18:24

Źródło może i słabe ale o dziwo dailymail w tym sezonie nie mylił się co do transferów w naszym klubie.

mosaj

22 lipca 2013, 19:47

ogólnie rzecz biorąc, to zarówno hiszpańskie i angielskie media zgodnie podają, że Baldini jest w Hiszpanii i rzeczywiście negocjuje transfer Soldado. Jedne media twierdzą, że porozumienie to kwestia kilku godzin, inne są mniej optymistycznie nastawione (z naszego punktu widzenia), ale jedno jest pewne: walczymy, na chwilę obecną to nasz target nr 1

Mówi się też, że Liverpool z nami walczy o jego podpis. Jeśli dogadamy się z samą Valencią, to myślę, że "the reds" ... cóż, mogą zostać z Iago Aspasem, bez jaj ;)

Bale - Soldado - Chadli (Lennon) ... nice ;)

Jablona22

22 lipca 2013, 19:54

tylko ja zauważyłem, że jak my jesteśmy zainteresowani jakimś zawodnikiem to zaraz słychać, że Liverpool też jest nim zainteresowany?

mosaj

22 lipca 2013, 20:01

Jablona22 napisał(a):
tylko ja zauważyłem, że jak my jesteśmy zainteresowani jakimś zawodnikiem to zaraz słychać, że Liverpool też jest nim zainteresowany?

i odwrotnie ... vide Sigurdsson, Dempsey ... ;)

Eidur

22 lipca 2013, 20:08

Dokładnie, Liverpool zawsze chce tych samych piłkarzy co my.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła