Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512640 odsłon

RAFO THFC

21 lipca 2013, 12:38

olivier napisał(a):
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro

Daniel z Bambinim liczą, że Valencia potrzebuje kasy w obliczu złej sytuacji finansowej, ale chyba kwota poniżej 20 mln GBP nie wchodzi w grę:mysli:

:mysli:

Lotar

21 lipca 2013, 13:29

Rewelacja! :D Jeszcze jakiś napadzior albo dwóch (np. Remy oraz Soldado) i jesteśmy uzbrojeni na przyszły sezon :).

jin_tae

21 lipca 2013, 13:35

Lotar napisał(a):
Rewelacja! :D Jeszcze jakiś napadzior albo dwóch (np. Remy oraz Soldado) i jesteśmy uzbrojeni na przyszły sezon :)

Remy niech wyciąga QPR z drugiej ligi. Włączmy się do walki o "Rooney o matko boska"

olivier

21 lipca 2013, 13:58

Szybko robimy transfery w tym okienku transferowym , jeszcze jakiś napastnik i nikogo nie sprzedać i ja będe zadowolony.

RAFO THFC

21 lipca 2013, 14:05

"Bramkostrzelny skrzydłowy rozegrał ubiegłym sezonie 38 meczów w barwach Twente, zdobywając dla holenderskiego kubu aż 18 goli. Chadli to 14-krotny reprezentant Belgii." :tak:

Eidur

21 lipca 2013, 14:10

To to Belg? Myślałem, że Arab jakiś.
No to fajnie, nie będzie problemu z obsadzeniem skrzydeł gdy mamy Lennona, Townsenda i będziemy mieć Chadliego. Ale nadal martwi brak napastnika. Ostatnio o żadnym się nie mówi, może jedynie Soldado, za którego za dużo wołają. Lipa.

olivier

21 lipca 2013, 14:12

Do tej pory transfery są właśnie o takich co się dużo mówi, więc Soldado raczej też będzie nasz :)

Zolter

21 lipca 2013, 14:49

Chadli to bardzo fajny transfer, ale nie podoba mi sie wizja 4-3-3, nie przekonuje mnie. Jeszcze napastnik, Soldado marzenie.

Motorniczy

21 lipca 2013, 15:00

co tam Rooney o matko boska. Walczymy o Suareza, mówię wam tak jak to mówiłeś jin, jak bić rekordy to już niech Suarez będzie tym rekordem :P :rotfl:

jin_tae

21 lipca 2013, 15:07

Motorniczy napisał(a):
co tam Rooney o matko boska. Walczymy o Suareza, mówię wam tak jak to mówiłeś jin, jak bić rekordy to już niech Suarez będzie tym rekordem :P :rotfl:

a jest tu ktoś odważny kto mu ryjek zaknebluje żeby nie gryzł?

jin_tae

21 lipca 2013, 15:08

RAFO THFC napisał(a):
aż stronę zjebałem z tej podniety :rotfl:

Taki duży w dodatku żonaty a podnieca się jak małe dziecko :rotfl: Ty chyba na prawdę masz krew koguta w żyłach

Motorniczy

21 lipca 2013, 15:12

a może on po prostu za mało pieniędzy dostaje w Liverpoolu i jest głodny?!

A co jeśli Chadli to nastepca Bale i coś tu się święci? :mysli:

Motorniczy

21 lipca 2013, 15:35

tfu, tfu, tfu.

Ale przyznacie że to dziwne. Pomocnicy pomocnikami ale to jest podejrzane przecież u nas nie ma na tej pozycji deficytu, nawet więcej - jest ich za dużo!

Robert

21 lipca 2013, 15:37

jin_tae napisał(a):
a jest tu ktoś odważny kto mu ryjek zaknebluje żeby nie gryzł?

Sandro odda mu ochraniacz na zęby :rotfl:

Motorniczy napisał(a):
tfu, tfu, tfu.

Ale przyznacie że to dziwne. Pomocnicy pomocnikami ale to jest podejrzane przecież u nas nie ma na tej pozycji deficytu, nawet więcej - jest ich za dużo!

4, Lenon, Townsend, Chadli i Bale który biega wszedzie :luzik:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła