Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512643 odsłony

Motorniczy

19 lipca 2013, 16:54

hahahaha niezła historia :D trudno mi coś więcej napisać, jestem zniesmaczony

KonradM

19 lipca 2013, 16:56

Varba ja wiem ze nasz boss tyle nie da, max 20 mln za jednego pilkarza da i nawet nie ma sie co ludzic ze chociaz mln wiecej. Mysle ze teraz to powinnismy remyego kupic i liczyc ze poprzedni sezon Ade to byl tylko wypadek przy pracy.

tuczi

19 lipca 2013, 16:56

Hades napisał(a):
Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow

Grupa napastników, która jest POTENCJALNIE lepsza od tych, których mamy obecnie strasznie się zawężyła. A ci, którzy są kosztują krocie.

Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku ;P

mosaj

19 lipca 2013, 16:58

mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek.

Kto teraz? ;)

Motorniczy

19 lipca 2013, 16:58

Levy do mnie dzwonił i mówił że zarzuca sieć na Suareza :rotfl: dlatego olał Benteke, to wszystko taka zagrywka. Z Soldado też. Prawidziwym celem jest Urugwajczyk :wysmiewacz:

Robert

19 lipca 2013, 16:59

Coś mi sie wydaje ze Benteke nie chciał odejść, grożenie byle dostać tygodniówke...
A AV znowu walka przed spadkiem czy wzmocnili sie kimś?

varba

19 lipca 2013, 17:03

Hades napisał(a):
Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow

Tak, ale nie wielu jest napastników lepszych od tych co mamy i w naszych zasięgu finansowym, dlatego martwiące jest gdy ucieka nam kolejny cel transferowy.

varba

19 lipca 2013, 17:07

Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego.

KonradM

19 lipca 2013, 17:13

Ciekawe czy Dzeko jest do wyciagniecia z city, po ostatnich transferach mozna by sprobowac 20 mln oferte im wyslac :p

Robert

19 lipca 2013, 17:14

varba napisał(a):
Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego

tylko kontrakt mógłby przedłużyć za miesiac czy 2, jak nie udało by mu sie odejść;P
wątpie ze to chodziło o mundial:luzik:

ProVex

19 lipca 2013, 17:42

tuczi napisał(a):
Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku ;P

Rasiak

Robert

19 lipca 2013, 17:46

Rasiak trenuje juz z Wartą czyli kontrakt raczej juz ma:P

Zoolander

19 lipca 2013, 17:56

Od tygodnia potwierdzenie miało być formalnością, ale najwidoczniej komuś żal było paru srebrników. Czyli stara bida. Teraz mamy 44 dni przerwy w okienku, a potem spodziewajmy się Carltona Cole'a i Remy'ego. Może w prezencie Boas dostanie kolejne kilogramy szrotu, którym z braku innych możliwości będzie musiał grać. Odkąd tylko było jasne, że będzie nowy stadion Levy chowa wszystkie grosze do skarpety i jest chyba jedyną osobą na świecie, która nie widzi, że klub tylko na tym traci.

RAFO THFC

19 lipca 2013, 17:59

mosaj napisał(a):
mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek.

Kto teraz? ;)

---
dokładnie, fiksuje jak stary rubin, może lepiej, że stało się jak się stało:mysli: --- pachniało to sagą a'la Luka Modrić za rok lub dwa
:mysli:

RAFO THFC

19 lipca 2013, 18:02

Kto teraz?

--
nikt za kogo żądają ponad 20 mln GPB
nikt kto ma mniej niż 20 lat i będzie chciał też pieniądze dla swoich braci, którzy grają w kosza albo hokej na tawie
nikt kto ma 3-kę z przodu

jin_tae

19 lipca 2013, 19:44

tuczi napisał(a):
Nie chciałem Benteke, więc powinienem się cieszyć. Ale szczerze to nie o to już chodzi. Martwi mnie to, że znów wszyscy uciekają. To zaczyna już podkurwiać chyba wszystkich. Niewiele opcji nam zostaje...

Levy :blee:

zawsze istnieje opcja lewandowski hahahaha i będę miał bekę jak zostaniemy z robercikiem w nocniku

TomHam87

19 lipca 2013, 20:00

Trzeba było brać Gomeza, mógł być nowym Klinsmannem, a tak to jesteśmy w dupie. Kto teraz? Kiesling? Gameiro? Matri?

Efendi6

19 lipca 2013, 20:01

Więc z wyjść awaryjnych został nam tylko Soldado ??,.:bezradny: pięknie.

Robert

19 lipca 2013, 20:44

Gomez to chyba sam chciał iść do Włoch ;)

Dżeko? tylko jak wysoką on ma tygodniówke?:mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła