19 lipca 2013, 16:54
Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512643 odsłony
hahahaha niezła historia
trudno mi coś więcej napisać, jestem zniesmaczony
19 lipca 2013, 16:56
Hades napisał(a):Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow
Grupa napastników, która jest POTENCJALNIE lepsza od tych, których mamy obecnie strasznie się zawężyła. A ci, którzy są kosztują krocie.
Jeden cel, potem drugi cel, a potem trzeci nie wypali. I wtedy co? Ręka w nocniku
19 lipca 2013, 16:58
Levy do mnie dzwonił i mówił że zarzuca sieć na Suareza
dlatego olał Benteke, to wszystko taka zagrywka. Z Soldado też. Prawidziwym celem jest Urugwajczyk
19 lipca 2013, 17:03
Hades napisał(a):Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow
Tak, ale nie wielu jest napastników lepszych od tych co mamy i w naszych zasięgu finansowym, dlatego martwiące jest gdy ucieka nam kolejny cel transferowy.
19 lipca 2013, 17:14
varba napisał(a):Benteke się przestraszył, że Lambert zrobi z nim to co zrobił z Bentem i ominie go Mundial, bo Belgia ma teraz silną pakę. Dlatego pewnie wstrzymał się na rok ze swoim odejściem. Ciekawe czy zapisał w nowym kontrakcie kwotę odstępnego
tylko kontrakt mógłby przedłużyć za miesiac czy 2, jak nie udało by mu sie odejść
wątpie ze to chodziło o mundial
19 lipca 2013, 17:56
Od tygodnia potwierdzenie miało być formalnością, ale najwidoczniej komuś żal było paru srebrników. Czyli stara bida. Teraz mamy 44 dni przerwy w okienku, a potem spodziewajmy się Carltona Cole'a i Remy'ego. Może w prezencie Boas dostanie kolejne kilogramy szrotu, którym z braku innych możliwości będzie musiał grać. Odkąd tylko było jasne, że będzie nowy stadion Levy chowa wszystkie grosze do skarpety i jest chyba jedyną osobą na świecie, która nie widzi, że klub tylko na tym traci.
19 lipca 2013, 17:59
mosaj napisał(a):mam wrażenie, że Benteke jest odrobinę niezrównoważony i ma trochę nierówno pod sufitem ... może i lepiej, z pewnością nie jest wart 25 baniek.
Kto teraz?
---
dokładnie, fiksuje jak stary rubin, może lepiej, że stało się jak się stało
19 lipca 2013, 19:44
tuczi napisał(a):Nie chciałem Benteke, więc powinienem się cieszyć. Ale szczerze to nie o to już chodzi. Martwi mnie to, że znów wszyscy uciekają. To zaczyna już podkurwiać chyba wszystkich. Niewiele opcji nam zostaje...
Levy
zawsze istnieje opcja lewandowski hahahaha i będę miał bekę jak zostaniemy z robercikiem w nocniku
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.