Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512645 odsłon

olivier

19 lipca 2013, 04:42

Akurat na spurscommunity.co.uk większość to zwykłe plotki , także ja bym wcale nie liczył na to, że McCarthy ma do nas przyjść.

ProVex

19 lipca 2013, 07:04

WojtasTHFC napisał(a):
ty mówisz serio że aguero jovetić czy negredo nie robią róznicy???? powiedz że są na poziomie marka saganowskiego, albo Rasiaka

Negredo - 25 mln
Soldado - 20 mln

Soldado klase lepszy .

Mr_Johny

19 lipca 2013, 07:15

Soldado jako kapitan Valencii bedzie chcial im przywrocic LM (gdzies byl z nim wywiad), a jak patrze na bramki Negredo(przyznaje meczow Sevilli nie ogladam) to jeszcze gorzej niz u Lewego, ale fakt faktem troche ich nastrzelal :P

trzaskal

19 lipca 2013, 11:41

dzejkob napisał(a):
http://www.101greatgoals.com
/blog/aston-villa-striker-christian-benteke-
produces-a-large-smile-
when-told-to-join-spurs-video/?

Ten uśmiech dużo mówi. Byleby DL nie dał ciała.

Arcz

19 lipca 2013, 13:59

Negredo w City
edit. ale mam zapłon,własnie czytam że juz była o tym wczesniej mowa -,- , miłego dnia, serdecznie pozdrawiam.

Hades

19 lipca 2013, 14:17

Jestem tez na COYS, spursodyssey i thefightingcock. :) Tam sie itk pierwsze pojawia, a ja wstawiam tutaj od tych, ktorzy sa 'sprawdzeni'.
A McCarthy za rozsadna cene bylby dobrym dodatkiem. Pomoc bylaby obstawiona na dobre kilka lat.

mosaj

19 lipca 2013, 16:15

Hades napisał(a):
Jestem tez na COYS, spursodyssey i thefightingcock. :) Tam sie itk pierwsze pojawia, a ja wstawiam tutaj od tych, ktorzy sa 'sprawdzeni'.
A McCarthy za rozsadna cene bylby dobrym dodatkiem. Pomoc bylaby obstawiona na dobre kilka lat

o właśnie, wiedziałem że miałem się na COYS zarejestrować, dzięki za przypomnienie ;) a odnośnie itk ... ehh, czasami pojawiają się tak optymistyczne wieści ... ;)

odnośnie McCarthy'ego - w porządku player, ale imho są ważniejsze pozycje do obsadzenia ...

varba

19 lipca 2013, 16:45

Na bank zostaniemy z Ade i Defoe na przyszły sezon, dlatego nie spieszyłbym się ze sprzedawaniem tego pierwszego, bo sam Defoe to może być za mało na cały sezon.

KonradM

19 lipca 2013, 16:47

No to pieknie... zostaje nam soldado za ktorego trzeba placic 30 mln...

varba

19 lipca 2013, 16:49

KonradM napisał(a):
No to pieknie... zostaje nam soldado za ktorego trzeba placic 30 mln

W życiu nie zapłacimy tyle za jednego piłkarza. Porzuć wszelką nadzieję, jeżeli tyle będą chcieli i nic nie spuszczą.

Hades

19 lipca 2013, 16:49

Wez sie uspokoj. Levy zjebal? Moze po prostu nie chcial dac za niego 25 milionow i 25% kwoty nastepnego transferu czy cos. Na pewno kupimy napastnika, wiec skonczie plakac jak jeden z naszych celow nie wypali. Swiat to nie tylko trzech napastnikow.

tuczi

19 lipca 2013, 16:51

Nie chciałem Benteke, więc powinienem się cieszyć. Ale szczerze to nie o to już chodzi. Martwi mnie to, że znów wszyscy uciekają. To zaczyna już podkurwiać chyba wszystkich. Niewiele opcji nam zostaje...

Levy :blee:

Robert

19 lipca 2013, 16:52

Prosił o transfer i teraz podpisał nowy kontrakt, wtf:wnerw:

ProVex

19 lipca 2013, 16:52

Bardzo ciekawa wiadomość z Anglii: Christian Benteke... przedłużył kontrakt z Aston Villą i wycofał żądanie o transfer.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła