Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512630 odsłon

jin_tae

23 lipca 2013, 19:02

a co do napastników to tego kwiatu pół światu i jak nie Soldado to ktoś jak Lisandro Lopez, Kiesling czy Cassano(szkoda, że już niedostępny) Na kozaka nas nie stać, a ktoś lepszy od Defoł i Adebayor się znajdzie(lepszy nie znaczy od dwie klasy lepszy)

Arcz

23 lipca 2013, 19:05

jin_tae napisał(a):
Potrafi, ale nie jest wart 26 mln funtów
alee jakby mial skosne oczy to byłby wart co Jin :D ps. Oczywiście żartuje ;)

RAFO THFC

23 lipca 2013, 19:42

jin_tae napisał(a):
a co do napastników to tego kwiatu pół światu i jak nie Soldado to ktoś jak Lisandro Lopez, Kiesling czy Cassano(szkoda, że już niedostępny) Na kozaka nas nie stać, a ktoś lepszy od Defoł i Adebayor się znajdzie(lepszy nie znaczy od dwie klasy lepszy)

--
no właśnie ciekawe czy Bambini wybrał lot do Londynu czy do Lyonu?

:mysli:

Ramzes

23 lipca 2013, 19:55

ProVex trochę cię pogielo jak myślisz że Levy puści pół składu.
O ile wiadomo to z Valencia nie zerwali negocjacji całkiem.

mosaj

23 lipca 2013, 20:05

panika straszna, ludzie ... nie ma co się gorączkować, nadal jesteśmy w walce o Soldado i wiele, naprawdę wiele wskazuje, że ostatecznie trafi właśnie do nas ... pierwsze spotkanie zakończyło się niepowodzeniem, co nie jest jakoś szczególnie dziwne ;o

dla niedowiarków - http://www1.skysports.com/football/news/11095/8837616/

dla leniwych cytat prosto od PREZYDENTA Valencii: "We agreed to meet Tottenham again to discuss the ways of paying and we did that because we understood that his buy-out clause would be met.

trzaskal

23 lipca 2013, 20:29

RAFO THFC napisał(a):
:plask:
sorry
-
nacisnąłem spacje więc o co cho

Już wydałem polecenie aby Baldini szybko wsiadał w Emirates Airlines i kupował co popadnie :D

Julkos

23 lipca 2013, 20:30

jin_tae napisał(a):
jin_tae napisał(a):

To ty chyba mało meczów z jego udziałem oglądałeś. Wg mnie to kompletny napastnik i jeden z lepszych. 30mln to bym z zamkniętymi oczami za niego dał. Z nim nasza drużyna by daleko zaszła.

RAFO THFC

23 lipca 2013, 20:35

trzaskal napisał(a):
Już wydałem polecenie aby Baldini szybko wsiadał w Emirates Airlines i kupował co popadnie :D

--
Emirates Airlines??? powiadasz --- mam nadzieje, że ubezpieczył się na życie ... :X
- to mu poradziłeś linie lotnicze :mysli:

RAFO THFC

23 lipca 2013, 20:37

[quote=Julkos]
jin_tae napisał(a):

--
też mi się wydaje, że można było dać te 30 mln - 27 + 3 w ratach i byłoby G I T ...Soldado to zajebisty napastnik:mysli:

trzaskal

23 lipca 2013, 20:37

RAFO THFC napisał(a):
--
Emirates Airlines??? powiadasz --- mam nadzieje, że ubezpieczył się na życie ... :X
- to mu poradziłeś linie lotnicze :mysli:

No właśnie: Kto nimi lata nie robi transferów :plotki:

Robert

23 lipca 2013, 20:48

RAFO THFC napisał(a):
:plask:
sorry
-
nacisnąłem spacje więc o co cho

embedded (chyba tutaj musi byc spacja )[/quote]

a Baldini na pewno wyleciał z Hiszpanii ?

Barometr

23 lipca 2013, 21:23

RAFO rozpierdzielił, ale już przeszliśmy na następną :muza:

jin_tae

23 lipca 2013, 21:25

olivier napisał(a):
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/224155.html?CMP=OTC-RSS

Dostaliśmy ultimatum od Valenci. Lepiej niech Baldini nie kombinuje z tymi pieniędzmi tylko niech od razu wykłada te 26 mln. funtów

Jeśli Valencia śmie stawiać jakieś ultimatum to Bambini pakuj walizki i szukaj u siebie albo u Fancuzów.

Julkos, oglądałem La Ligę w zeszłym sezonie prawie tak często jak Barclay's i nie dałbym 30 mln euro za niego. Max 26 mln euro i to jest max jakie Bambini powinien dać. Skoro wcześniej nie chcieliśmy dać tyle za Damiao to nie powinniśmy tak lekką ręką dawać od razu tyle ile chcą(no chyba, że to warunek AVB/Bale)

olivier

23 lipca 2013, 21:30

Tylko, że Soldado taką kwote odstępnego ma zapisaną i chcąc czy nie chcąc za mniej nie może odejść .

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła